Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sten

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sima, uncsi péntek volt ... és szokás szerint megint aláztak a "kedves szomszédok". Sólyom László ugyanis a révkomáromi Szent István-szobort avatta volna fel, de menet közben (!) értesítették, hogy Szlovákia nem engedi be a területére. A szlovákok biztosra mentek,…..
sten 2009.08.23 08:38:50
@Arszák: Aztán a kezed beleér a bilibe! :) Tudod, a világméretű gazdasági recesszió mindig megerősíti a szélsőségeket, nem csak nálunk, hanem mindenhol. Nézd meg pl. Finnországban is valami 10% fölött végzett a helyi szélsőséges hülyegyerek párt az EP választásokon. A világ rendje lassan helyreáll, és a mi fasisztáink is visszakerülnek oda ahova valók. A társadalom perifériájára.
sten 2009.08.23 08:48:35
@Marcellusca: Javaslom nézd meg a www.bumm.sk -t! Ez egy magyar nyelvű felvidéki hírportál, és szerintem nagyon jó!
Ott már idéznek értelmes tót politikusoktól, akik már hülyézik Ficót, és várják, hogy mit kapnak az EU-tól.

Sólyom (egyébként én sem szeretem :P ) a legjobbat tette amit tehetett. Elment a határig, és kulturáltan lenyilatkozta a világ sajtójának, mekkora tahó a szlovák vezetés.
sten 2009.08.23 10:27:24
@gpetersz: Igazad van! Nem kuruckodni kell, mert azt minden fél hülye tud 3-4 feles után! Higgadtan gondolkodni, és minden nemzetközi fórumon betartani Ficónak, ahol csak lehet. Közben sajnálkozni, és folyamatosan bizonyítani, hogy mi különbek vagyunk. A kuruckodással csak a felvidéki magyaroknak ártunk!
Szörp és epe Nyilas-Barbie 2009.06.05 08:28:33
Ma reggel a környék teli volt plakátozva ezzel:Halványan kiváncsi vagyok rá, hogy ki csinálta, de mellőzném a konspirációs teoriákat. Úgyhogy csak annyit mondok, LOL!..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
Kannibál apuka a kannibál kisfiától: - Kisfiam, szereted a mamát? - Persze papa - Na akkor vegyél még belőle Ezt a kannibál viccet ültette át egy pihentagyú marketinges a következőképpen asszociálva - Kisfiam, szereted a hazát? - Persze papa - Na akkor igyál még belőle Nos…..
A Gyóntatási kérdéssor úgy tűnik, átlépett egy határon.   Ezt írta dr. Szikinger István:   Tisztelt Blogger !   A Magyarországi Szcientológia Egyház képviseletében azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy a "Gyóntatási kérdéssor" című anyagot az…..
A szcientológia egyház könyvtárkampányának lényege - a Föld minden könyvtárába eljuttatni egy szettet Hubbard 18 alapvetőnek gondolt könyvéből.  A teljes projekt nemzetközileg 130 millió dollárba került (ennyibe kerültek az egyház listaárán könyvszettek - ezt mind be is…..