Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juhászkristóf

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vedd elő a fiókban bujkáló kötetterved, és küldd be a Fiatal Írók Szövetsége alkotói pályázatára június 15-éig! A pályázat nyerteseinek köteteit kiadjuk, és meghívást kapnak nyári irodalmi táborunkba is. Felhívás A Fiatal Írók Szövetsége alkotói pályázata A…..
A Tilos Rádió vendégei voltak a szlengopera alkotói (rendező: Göttinger, szövegíró: Juhász, zenei vezető: Halas)    TILOS RÁDIÓ - SPANYOL INKVIZÍCIÓ 2010. január 28.  ..
Íme, újra itt vagyunk! Ezúttal egy kellemes etüdre esett a választásunk a nemrégiben lezajlott Európai Parlamenti választások apropóján.   Tessék olvasni!   Mi jön még? © 1.   a meggynek ne fanyar bordókás íze legyen hanem kettővel felhígított kék a méhek…..
Ha az ember szétnéz egy kicsit a világban, azt tapasztalja, hogy nemcsak neki, hanem másoknak is rohadtul elege van már a télből. Aki idén megúszta a náthát, azt most tuti elkapja valami. Duzzadnak a nyálkahártyák, elcseppennek az orrok. Elég megfogni a buszon a kapaszkodót, az…..
juhászkristóf 2009.05.04 23:29:32
FIGYELEM IDŐPONTVÁLTOZÁS!!! 2009.04.10. 18:00 - Artkatakomba (Jászai Mari tér)   _A  hentespultra kirakodott áru, a mögötte álló ember: háj, izom, csont, zsiger. Ugyanazt az anyagot tartalmazzák, mint Akhilleusz, Jézus Krisztus, vagy Arnold Schwarzenegger, és a mekdonálcon…..
juhászkristóf 2009.04.21 09:48:00
A tematikus irodalmi est több szeretne lenni felolvasóestnél: játékra invitáljuk egymást és a közönséget. A Home. Street. Pub. egy napunk története, a reggeli ébredéstől egy egy irodalmi estig. A nap 24 órájából kiragadunk háromszor pár percet, s azokat ábrázoljuk, azokra…..