Regisztráció Blogot indítok
Adatok
art star

16 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
art star 2011.12.26 12:56:21
Subba Jóga a Parlamentben 2011.11.30 14:14:19
Naná, hogy az egyik LMP-s képviselőnő lazít ilyeténképp a szünetben!..
art star 2011.11.30 15:57:35
Facebookról csenve, a készítő kommentárja: "Egy csávo láncon hozta az utcán aztán oda láncolta az oszlophoz,kőzben az egészet vették kamerával" Tényleg nem lehetne máshol forgatni ezeket a szarokat? És kinek áll fel erre? Bárki lát ilyet, nyugodtan hívja a…..
Reckl Amál blogja Nők napja 2011.03.07 23:28:13
Mindjárt itt Nemzetközi Nőnap, az egyik ünnep, amit sosem értettem. A férfiak vagy elfelejtik (ez a jobbik eset), vagy jólfésült kisiskolásokká változnak, és szégyenlős mosollyal a szájuk szegletében meg valami hervadozó virággal a kezükben odasomfordálnak a Nőkhöz.…..
art star 2011.03.08 12:13:15
 Mostanában halt meg Cs., és nem tudnak már mit kezdeni magukkal a kiadók, mert úgy tűnik. Nektek is?És aztán most hogy a halottas számokat kiadták, meg dvd, és aztán így izé, előjöttek kicsikori számaival, a szalagos diktafonnak. Ezekben énekel dolgokról, amolyan…..
        Tökéletes (hang) alapanyag hanyag kidobóemberek fülébe, részegen hóbahalt kutyasétáltatóknak. Hortobágyi szekérutazások, Tarr-kopasz tájvándorlások édesítője itt minden egyes szám. Hatsuna Délibáb azon japánoid skizozenésznők…..
Ezúttal kiemelt iWiW profillal jelentkezünk. Gondolom mindannyiatoknak volt elképzelése arról, hogy miként reagál egy falka 30-50 közötti, rossz kapcsolatban (vagy abban sem) élő háziasszony, ha meglát az iwiwen egy sármos, pubysérós bőrkabátos srácot. Nos ezen a férfi…..
art star 2009.08.27 02:08:16
A Heroes szövetség az első, amelyik kilépett az űrbe, és megkezdte a hódítást: Eddig 76 bolygónál tartanak (62 taggal). A kis piros kör a bázisterületet jelenti, vagyis egy olyan kört, amin belül a szövetséghez tartozó bolygók fele van. A nagy kör pedig az érdekszférát,…..
A Kraken Opus kiadó harminc kilogrammos, egymillió dolláros könyvet készül jövő tavasszal piacra dobni. A Wine Opus című 100 példányban készülő extrém kiadvány a világ 100 vezető borászatát ismerteti, és a melléklet 6-6 palack bor lesz mind a 100 borászattól. Állítólag…..
art star 2009.07.21 13:02:42
Itt a tanulmány vége felé, megállnék egy percre.Hogy elmondjam, voltak technikai problémáink, persze.Bevallom, hogy én is elbasztam egy-két dolgot,de ebből most már ne csináljunk gondot. Szarul szólt a prezent',ezt nekem ne mondd, haver,Mert a grafikonokat nem én basztam el... basztam…..
Akkor ma 17kor ugyanott? Vagy 18kor? Másikmeg: Bori, hol küldted el a dolgot? Nekem a wallás címemre nem érkezett tőled levél. :( ..
...az eszelős örömöt, amit akkor éreztem, amikor MEGTALÁLTAM AZ ÜTEMTERVEEEEET! Jeee :)Készül közben a dolgozat, izé, Csanád, hogy állnak a grafikonok? :)B...
Hát megcsináltam végülis ezt az összehasonlítást, leírtam, hogy miért nem pontos valószínűleg, ám ha ennek ellenére is összehasonlítható, abból milyen rövid következtetéseket lehet levonni. Remélem elegendő...A doku itt van: Országos vs. Lakótelepek...
Hát ilyenre sikeredett ez a fajta grafikonelemzés, a grafikonok inkább informatívak, mint esztétikusak, de első próbálkozásra nekem ennyi sikeredett... Azért egész sok különbség és hasonlóság volt leolvasható róluk, ami nekem feltűnt, azt leírtam a fájlba. Most akkor még ehhez…..
A grafikonokkal elkészültem, de olyan sok időmbe telt még ennyire is megcsinálni, amennyire megcsináltam, hogy nem hiszem, hogy még időben el tudnék a szöveges résszel is készülni ma este, talán csak hajnalra... Holnapi 17 órás találkozóra már biztosan el lesz készülve, de nem…..
 Itt van a két lakótelep összesítése összehasonlítva a HÉVes adatokkal. Amúgy elküldtem emailben már Zsúnak, de azért iderakom, hamár keresed :)                  Amúgy szerintem ki kéne…..
Na, hát ilyen típusúak lesznek a két lakótelep újságkategória-vásárlás-összehasonlítás grafikonok, azért egész érzékelhetőek, bár a minőség elég low budget, beismerem... Nem tudom, hogy a szöveget megírni is lesz-e időm, mármint ma biztosan megírom, csak lehet, hogy az…..
Mert az országosnál egy ember több újságot is olvashat, ezért a százalékok eleve nem összehasonlíthatóak a HÉV-vel, mert ott minden ember csak egy újságot olvasott, bár ott a számok megfelnek a megfigyelt emberek számával. A újságosbódékkal pedig azért nem lehet…..
Hát pár alapvető kérdést ábrázoló grafikont próbáltam összetákolni, persze nem sikerült úgy, ahogy igazából kellett volna neki, ám a lényeget mégiscsak ábrázolja. Itt van pár kép a…..
sziasztok-kult antr ról én sem tudok sokat-terep: keddre már az utolsó simításoknál kéne járnunk, nyilván ezt lehetetlen kiviteleznünk, mert jó ötlet ez a blog, csak senki nem használja:) kérdés: hogy állunk a holnap estével? Borival beszéltük, hogy össze kellene ülni, nem…..
 HÉV 3. nap, aztán Békásmegyer 3. nap, végül Aquincum 3. nap. Ezek a szerverre fel lettek töltve. Viszont a szerveren nincsen HÉV 2. nap ahogy elnézem, és ez szomorkás...
én meg azt kérdezném, hogy akkor az összesítés az folyamatban van? ha nem, én bevállalom egy olyan táblázat készítését, ahol vízszintes tengelyen van, hogy békás és aquincum, a függőlesegesen meg hogy férfi és nő. valakinek valami ellenvetése, javaslata vagy kiegészítése?..
Szóval csak annyit kérdeznék, elsősorban Zsuzsitól meg Boritól, hogy mi annak a könyvnek a címe, amit kéne tudni Prónai kultantropjára? Vagy tényleg bármit teszek 5öst ad? Vagy azért mégis van valami amit kéne legalább poénszinten ismerni? Hát csak ennyi...
Hát a HÉV második napjának eredményei. Azok holvannak, na hol? He? Nem lesz ez így jó kérem, ez nem tudományos így. Ééérteeem? ..