Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tom.Bombadil

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes dolgokat szeretne a Levegő Munkacsoport. Például, hogy az alig pár hete közfelháborodást okozó Budaörsi úti buszsávot vissza kellene állítani. Méghozzá egészen végig, az Erzsébet-hídig egybefüggővé kellene tenni. Érvként hozza fel, hogy Őrmezőn, a lakossági…..
Tom.Bombadil 2011.06.14 21:11:25
@Crossroad:
Kedves Keresztutca,
ha neked a gyerekeid jövője csak egy "bombabiztos rágógumi" hát lelked rajta.
Én ugyan nem közlekedésről írtam a diplomamunkámat, de annyit talán ki tudok hámozni, hogy a levegő munkacsoportot fikázni egyszerúen értelmetlenség. Nem hinném, hogy egy szakasznyi buszsávra törekedtek. Valószínűbb, hogy a koncepcióban P+R parkolók, tömegközlekedés-fejlesztés _és_ buszsávok kialakítása szerepelt. Persze az agyatlanok országában megrágták, megalkudták, csonkolták és ez lett belőle.
Most meg egy tehetségtelen újságíró a nép hergelésével próbálja bebízonyítani, hogy mennyi kattintást tud összehozni. (Szégyeld magad csikós!)
A trollok meg persze ugranak, lőjék le a zöldeket a bringásokat, meg az összes festékesvödrös embert. Nehogy már egy busznak elsőbbsége legyen.
Ilyet egy troll sosem lesz képes elfogadni. Mert ostoba :-(
Csütörtökön lesz 80 éves az F1-főnök, Sebastian Vettel és a Red Bull már néhány nappal előtte kedveskedett neki. Műanyag kormánnyal, 80-as rajtszámmal, szívószálas Red Bull-flakonokkal és első spoilerrel ellátott járókeretet kapott az öreg, aki értékelte a viccet, és…..
Tom.Bombadil 2010.10.25 11:34:55
@mesekukac: Minden beagle pont ilyen.
Ahogy az előző posztban is írtam, minden nap kikerül újabb 6 kép az általatok beküldött és felcímkézett bestof2009 képek közül. Az ide kikerülő fotókat én válogatom és posztolom, de ti is szavazzatok - tegyétek a kedvenceitek közé a beküldött képek közül mindet amelyik…..
Ha már múltkor beszóltunk Vágó István Párbaj című műsorának egy pontatlanul megfogalmazott kérdés miatt, nem hagyhatjuk szó nélkül A széf bakijait sem. Amikor tehát tegnap este kommentelőink jelentették, hogy rossz választ fogadtak el az RTL Klub hétfőn újraindult…..
Az angliai Porcupine Tree a progrock szcéne egy olyan zenekara, akik stabilan magas színvonalú, minőségi zenét művelnek, de progresszív zenekar lévén, a mainstream nem igazán fogadja be őket (nem olyan szerencsések és halkan mondom csak: megalkuvóak, mint a Dream Theater) Emiatt…..
Tom.Bombadil 2009.10.14 12:13:43
@SAABI: Ugyanabból a tömbből faragták ezt a lemezt is, mint az előzőeket. Nagyon átgondolt, minőségileg is technikailag is ugyanúgy a legleg kategóriába tartozó alkotás. És persze a legfontosabb: ez a lemez is kifejezetten javítani akar a világon. Ezt pedig igen kevesen mondhatják el magukról.
Egy történet jut erről eszembe Zogról a földönkívüliről, aki ismeri a rák ellenszerét, és hogy hogyan fékezhetjük meg a háborúkat. Éjszaka landol, bemegy egy kocsmába és megpróbál kommunikálni a bent lévőkkel. Mivel alig pár centi magas, belehal abba, hogy egy részeg gyufának nézi és többször megpróbálja meggyújtani a cipőtalpán.
Végre a PT eljön Pestre, te meg belekiabálod az internetbe, hogy néz'má gyufa!

Egyébként szeptember közepe felé jelent meg a lemez, én legalábbis pár hete vettem, pedig mentem, ahogy megtudtam hogy kijött. Te meg szeptember 18-án már kritikát írtál róla.
"Aki ismer, tudja rólam, hogy nem szoktam egy hallgatás után kritikát írni... "
Szánalmas
w Akinek nem jut kapanyél 2009.09.23 05:30:00
Legyen a minimálbér mostantól nyolcvanezer forint. Ezzel a követeléssel indul csatába a munkavállalói oldal, míg a kék sarokban a munkáltatók nagyjából azon az állásponton vannak, hogy menjetek már anyátokba ezzel. OÉT-ülés lesz ugyanis pénteken, vagyis összeül az Országos…..
Tom.Bombadil 2009.09.23 10:05:45
Régi tervünk volt, hogy részletesen bemutassuk, milyen biciklivel járnak a Kerékagy újságírói, melyik megoldást, szerkezetet és matricát miért választották. Tervünket addig halogattuk, míg jelen poszt szerzőjének kerékpárját egy szombat este el nem lopták.Tervünket nem adtuk…..
Közösségi bérbicikli-rendszert vezetnek be Londonban is, emellett kialakítanak 12 biciklis főútvonalat a belvárosban, a Temze partján lévő Victoria Embankmentet pedig teljes egészében átadják a bicikliseknek, írja a Guardian. „Régóta azt vallom, hogy a biciklibarát városok…..
Megismertük az összes újdonságot. Ott voltunk a nemzetközi szakvásárokon Kölnben és Milánóban, postánkba naponta érkeznek sajtóanyagok. Az egyik tíz százalékkal könnyebb, a másik hússzal erősebb. Könnyűfém szorul a karbonhoz, mérnöki szorgalom csiholja évről évre jobbá…..
Tom.Bombadil 2008.11.21 10:31:15