Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SoonDead

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A. levelét nem azért posztolom be, mert olyan különleges esetet tárna a Homár olvasói elé. Az üzenet lényege annyiban összefoglalható, hogy a magyar divatüzletekben nem ritka a bunkó eladó. A. stílusa azonban önmagában is élvezetessé varázsolja a rövid füstölgést, a…..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
Gondos olló- és csáprezegtetés után azt mondom, hogy ez nekem egy kicsit gyanús. Az alant olvasható Naiv Ügyfél-sztori annyira regényes, mármint a szó bulis-kurvás-lőfegyveres-rejtőjenős értelmében, hogy az ember (a rák) önkéntenül is arra gondol, ez itt egy izomtiborista…..
SoonDead 2010.01.14 07:26:30
Annyira, de annyira tudtam, hogy hiba volt beszólni a múltkor Té Rolandinhónak, és most meg is kapom érte a méltó büntetést. Vagyis kapjuk, mert szóvicctéren hiszek a kollektív bűnösség elvében. Többszörös Arany Fostalicska-díjas visszatérő ápoltunk most valószínűleg egy…..
SoonDead 2010.01.06 11:09:34
2005-ben még személyesen Szikora Robi vezette a Tiszta Lelkek Seregét az ördögi, gonosz amerikai metálénekes, Marilyn Manson ellen, sajnos idén már Robi nem vállalta, így a Győri Egyházmegye csapott le a remek lehetőségre. Manson ugyanis szombaton Sopronban, a Volt fesztiválon…..
Olyan dologról írt nekünk János, ami már megjárta a legnagyobb televíziókat is, mégsem történt azóta sem semmi. Az azóta híressé, vagy inkább hírhedtté vált Üdülő sorról van szó, ahol az élelmes autósok szeretnek időt spórolni. Igaz, hogy ez csak úgy oldható meg, hogy…..
Babszi nevű kedves olvasónk megcsinálta a napunkat, amikor elküldte az utóbbi idők legjobb vaterás linkjét. Mindig akciókész és fáradhatatlan társ! A löket nagysága 5cm és 14 cm között állítható!! Hölgyek által tesztelve!!! Sosem fárad el!!!! És nem sörszagú!!!!! Csak…..
Egyetlen férfi van Budapesten, aki egyszerre tud stílusikon, remixer és nemzetközi színvonalú producer lenni. Most valljuk be, hogy irigyeljük?..
SoonDead 2008.12.06 13:23:31