Regisztráció Blogot indítok
Adatok
johngoku

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljutottam arra a pontra, amikor kimondhatom: Nálam a playstation 3 elvesztette az ideálját. Már nem az a monstre fekete torony a jövőből ami eddig volt, szimplán egy mindennapi játékkonzol ami folytonosan csalódást okoz a tulajdonosainak. A gép többek között olyan igéretekkel…..
Elterveztem, hogy beszerzek egy számítógépet. Egészen pontosan az eltervezés úgy nézett ki, hogy elkezdtem nézelődni a neten 4 egység után: Alaplap, Processzor, Videókártya, Memória.Az egészben az a legszebb, hogy az ember minél tovább keres, annál jobb ajánlatokat…..
Tudtad, hogy a Mortyr németországban betiltott játék? Az köztudott, hogy a németek mindig is már hisztérikusan óvatosak voltak azzal, ami a saját múltjukat illeti, de hogy ezt a nyamvadt játékot betiltották, az most engem is meglepett. Pedig azt hittem, hogy a horogkereszt…..
Azaz még több "GÁZDÁÁÁM!" Ami nekem anno nem sikerült, az (BG)-nek igen, hiszen nemhogy el tudta indítani a játékot, simán elkezdte feltölteni a pályákat! Itt az első kettő, a többit a profilján találhatjátok. Nem semmi kitartás és valóban, játszhatónak tűnik...
Még egy dolog, ami nekem anno nem jött össze (pedig egy meccsen jól álltam), de Árpi küldött egy e-mailt, hogy nem lehetetlen. Alaposan betanulhatta azt a kombót, mert csak azzal nyomta le az ellenfeletHelló,egy kis érdekesség,Végre sikerült megdöntenem a rekordomat a Heavyweight…..
johngoku 2010.06.10 09:26:09
Szuperállás nyereményjáték Állást keresel? Játszva találhatsz! Csak regisztrálj a honlapon, böngéssz állások után, és közben elviheted a MacBook Airt, a 3db iPod Classic, vagy esetleg a 7db iPod Nano egyikét! Link: info.szuperallas.hu/nyeremenyjatek..