Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mikette

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
meguntam félni Zsendül a pina 2017.03.17 13:10:14
via: Un homme et une femme  Mélyebbre! Belemerültünk a pinatémába. És nem volt szófukar az este. Minőségi szex! Bene Zsófi barátnőm Kriston Intimtorna tréner lesz. Ebben a témában ma ez a legkomolyabb képzés Magyarországon.Az összetett, szigorú, magas színvonalú oktatás során kitanulta a női és a…..
mikette 2017.03.20 17:10:12
Édeseim, biztos nagyon rendes emberek vagytok, meg szupermacák, de semmi mást nem tesztek mint reklámozzátok ezt a tornát. Én is részt vettem egy ilyenen és megmondom őszimtén, hogy olyan volt mint a császár új ruhája. Ismeri mindenki Andersen nagy meséjét, ahol a császárhoz csaló szabók érkeznek, akik a semmit szövik és szabják, de azt állítják, a kelme olyan tulajdonságokkal bír, hogy azt csak a hivatalukra érdemes udvaroncok láthatják? És sem a császár, sem más az udvarban nem lát semmit, de meg nem merne szólalni, hogy a császár mezítelen! Mígnem eljön a nagy nap, acsászár alsóneműben vonul át a városon, és majd a nép sem mer sokáig szólni semmit. A végét nem mondom el, de gyerekek, azok kellenek. És bizony egy dologban biztosra megy Andi, abból egy sem lesz a teremben mikor tartja az óráit. Még jó, mondanátok. Ott vagyunk negyvenen, mi befizetettek, húsz és 60 közötti nők. Andi mondja húzzuk mintha a vödröt húznánk, hol a nunánkkal, hol az ánusszal. Fel vagyunk öltözve, elég idiótának tarthatna minket bárki, aki benyitna, mert se vödör, se verejték. Okés, csinálom is, házit is kapok, azt is csinálom. 32 éves vagyok akkor. Andi mondja formázzunk pillangót a nunánkkal. Vagy már nem is tudom mit, mert persze SOHA nem mutatja meg senki, ahhoz nem én, hanem Andi a prűd! Ott állok és arra gondolok, amit egy Thaiföldi szexturizmusból visszajött ember mesélt férjemnek. A kis tinilányok is tudnak cigarettázni a vulvájukkal. Most 47 éves vagyok és a férjem nem hagyott ott, hogy tinilány vulváját matassa.. Nem azért mert nem tudja mi a jó a farkának, feláll neki rendesen ötven felé is többször egy nap. Hanem azért mert lehet izmozni a pinával, de attól még nem izgul fel sem a nő, sem a férfi. És az én pinám sem az izmozás hatására lesz nedves, az én pinám rengeteg képtől, és kalandtól lesz nedves, attól amitől az állandó párkapcsolat sem véd meg, a KÉPZELETTŐL. Most akkor ezennel kérem szépen eladom mindenkinek a KÉPZELET tornát. Kifejlesztheti mindenki, aki nem olyan begubódzott néni, hogy ne tudja elengedni magát a képzelet legvadabb ösvényein.
mikette 2017.03.23 08:22:30
Nahát, még hogy zavaros! Nagyon is érthető, csak az a gond vele a ti szempontotokból, ami reklám azért, hogy járjanak az óráitokra az emberek, hogy aki írta, azaz én, a Kriston tornát ismeri, kliens volt és NEM VOLT MEGELÉGEDVE vele. Ezt azzal illusztrálom, hogy a lenti izmokkal való játékot a tanárnő, azaz maga Kriston Andrea, aki tanította, nem mutatta meg soha, nem vetkőzött le előttünk, nőtársai előtt. El akarta hitetni velünk, hogy ő tudja pillangóra formálni a vulváját. Érthető, vannak szociális gátak, nem is iratkoznának föl annyian, ha vetkőzni kellene. De sajnos akárhogy is van, így lesz ebből egy ilyen legenda, "császár új ruhája", amit el kell higgyünk, ha nem, akkor nem vagyunk méltóak a nőiségünkre. Paff, na megkaptuk! Az igazság pedig biztos valahol a thai örömlány tudása és az inkontinenciás panaszok közé esik. Jó erről beszélni, még jobb lenne persze mutatni is azt amit el lehet érni egy ilyen tornával, erre azonban nem kerülhet sor másképpen mint személyes kapcsolat alapján. Húsz ember előtt egy teremben sokmindenről beszélhetünk, de nem fogunk levetkőzni. Szóval a kereteket kellene megváltoztatni, a gyakorlatokat pedig egyénileg kellene igenis mezítelenül megmutatni a klienseiteknek, akik kiadták a pénzüket valami igenis konkrét dologért. Nem orgazmusért, nem nőiség megélése c. dologért. Hanem az izom kontrolljáért, amit én még a mai napig nem tudok megtenni, ugyanúgy elenged az izmom tüsszentéskor egy egész picit, mint régen, ez mindig így volt, nem lett rosszabb az eltelt 15 év alatt. Lelki okai is lehetnek, emlékszem stresszhelyzetben, mikor apám ordított velem előfordult, hogy elsírtam magam és egyszerűen bepisiltem. Akkor lehettem 10 éves. A korhoz, izomtudathoz ennek nincs köze szerintem, lelki ok ez, legalábbis nálam biztos, ezen talán csak hosszú terápia segíthet. Szóval azok, akiknél ez jobb lett, most kellene írjanak ezer kommentet, de nem teszik. Talán mert szexelnek helyette és tudják, hogy az izmos pina még nem minden, a nőiség valahol máshol van:::)
Idézek: "Lalalala, lalalala, hehehehe, tarara" ..
mikette 2013.03.19 13:22:26
@Malaka: akkor deríts ki magad, aludj már egyszer vmelyik szép belsőerzsébetvrosi utcában, de mondjuk ne mint turista, ok?
Qcsi Tőlünk Nyugatra 2009.03.14 14:50:00
Ez az egyik leggyakoribb kifejezés, amit manapság internetes publicisztikákban, vagy kommentekben olvasok. Ott aztán minden sokkal jobb, kultúra van, meg életszínvonal, jóléti társadalom, demokrácia meg egyetértés. Budapesten autózva, én is sokat ábrándoztam egy olyan…..
mikette 2011.08.06 07:41:15
Szia, kedves svájci magyar, igazad van Svájcot illetően, de Svájc az nem a Nyugat, az valóban egy fura állam ám és ne vegye el senki kedvét a tőlünk nyugatabbra terülő országoktól. Mielőtt Brüsszel egyik puccos kerületében ex-szociális lakásba költöztem volna (anno EUcsatlakozás idején EU fizetés nélkül, sajna), azelőtt a hetvenes években lakótelepi suttyólány, na meg budai úrikisasszony is voltam és felnőttként laktam a csepeli lakótelepen és a hetedik kerület bugyraiban is, igaz olyan lakásban, ami után azóta is nosztalgiázunk párommal. Itt belga családtagjaim szerint Svájc az más. Oda érdemes menekíteni a pénzt, oda érdemes síelni menni, de az undorító svájci nyárspolgárokat jobb szerintük is elkerülni. Itt Brüsszelben a flamandok próbálják behozni a svájci mentalitást, a meccs, hogy kié legyen Brüsszel ha kettészakad ez a fura ország még nem dőlt el, én mindenesetre a frankofonoknak drukkolok. A kerület, ahol élek hivatalosan kétnyelvű mint Brüsszel általában, de az emberek maguk persze 99 százalékban francia, japán, magyar, német, spanyol, lengyel, stb anyanyelven szólalnak meg, flamandul a hentes és a postai alkalmazott beszél és a rendőröket hiába próbálják egyre inkább lecserélni és flamandokat alkalmazni, mégis marad az a pár ismerős arc, akiket hét éve látok és akik közül egyszer az egyik kedvesen jelzett a motorjáról, hogy kössem be magam. Namármost ennek lehet hogy vége lesz ha a flamand pártok megkapják amit akarnak azaz Brüsszelt közigazgatásilag. Akkor jön majd az, amit te kedves blogger olyan szépen megfogalmaztál a svájci rendet illetően. Bár reménykedem, hogy annyi nyárspolgár akkor sem lesz itt mint ott. Brüsszel inkább latin mint germán...
  Mai megaposztunkat a rejtélyes nevű, de gyanús rutinnal és lehengerlő stílussal rendelkező Brüsszeli Modoros jegyzi, aki külön erre az alkalomra még kapcsolódó mailcímet is regisztrált az egyik szolgáltatónál - megtisztelő. Még az is lehet, hogy politikussal van dolgunk :)…..
mikette 2010.01.11 22:33:55
@dickenpullianmann: Persze ha belegondolok, baromira honvágyam tud lenni nekem is, de a tengerről csak jót vagy semmit! A szél meséje nem tetszik talán? Netán rühelled a iódos illatot, sirályok vijjogását, dűnékről szerteguruló szerelmeseket, kislányok papírvirágstandjait a homokban, kissrácok temetkezési és tengerszabályozási próbáit, vagy egyszerűen nem feledkezhetsz bele mindebbe, mert nem érdekel hogyan esel seggre sárkányeregetés közben, hogy rájöhess milyen más elemekkel küzd itt minden ember mint az magyar tengernél, hogy milyen az, friss és nyers heringhúsba vájni agyonfőtt húsokhoz szokott fogaid, bérelni házat, lakást, hogy közel lehess ahhoz, ami végtelen, hogy jöhessen a család, barátok, a gyerekek, meg a szerelmesek, nevetni, hogy nem csak neked luxus ám ez, hiszen ott kuksolnak hűtőtáskák mellett flamandok és vallonok és gondolom írek is a megfelelő partokon és kihasználnak minden fényerőt, azaz lux-ot rendesen, rendületlenül strandolnak a 15 fokban is ha süt a nap. xxxCs