Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JamalKing

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imre, a józsefvárosi virágültető lakcím nélküli  példája ragadósnak tűnik. Ő ugyanis nem a nyomora hangsúlyozásával vár segítséget, hanem azzal, hogy megmutatja: többre képes, mint siránkozni lehetetlen helyzete fölött.   Tegnap a 13. kerületben láttam egy…..
JamalKing 2009.10.13 13:39:42
@Muad\\\'Dib:
Magyarázd már el, hogy mivel fizetsz többet, vagy kevesebbet, hogy van-e a közterületen szelektív-sziget, avagy nincs! Segítsek? ha kihasználatlanság miatt eltakarítják a konténereket, akkor sem kell majd kevesebbet fizetned semmiért! Legfeljebb több szemét díjat, mert több "háztartási" hulladékod lesz.
Biztos minden utas találkozott már a MÁV pályaudvarain érdekes utasokkal. Vannak, olyanok, akik utazásra kérnek pénzt (persze tudjuk, hogy másra kell), vannak olyanok, akik az ember mobiltelefonját akarják elkérni (amivel elrohannak), és vannak olyanok is, akik füvet, egyéb drogokat…..
Tekintsünk most el attól a belső vívódástól, ami ahhoz vezetett, hogy ez legyen a mindennapi autóm. Az azóta eltelt három év alatt nem egyszer megbántam, de tán még többször virtuálisan hátba veregettem magam, hogy nem ugrottam bele valamibe, amit sokkal jobban szerettem volna,…..
JamalKing 2009.03.18 08:23:56
@Bambano:
egy 10 éves 626-osom van. Bal hátsó féknyergem beállt. Az utángyártott! új nyereg került volna 56k forintba. Vettem egy japán felújító készletet, és rendbetettem. A nyereg árának 10! százalékából. Képzeld, működik! nem csavarodtam fára vele, nem lett rosszabb a fékhatás. Pedig nem vagyok szakember. Az autót előzőleg szakszervízbe hordták. Tudod mitől állt be? A 10 évnyi szakszervizelés alatt egyszer sem! zsírozták újra a csuszkát. Én megtettem. Melyik a jobb, értékesebb munka? Az, amiért kifizetsz egy horribilis összeget, és kapsz egy papírt, amivel kitörölheted a segged, vagy az, ami normálisan meg van csinálva, de olcsóbb?
Szájsebészetre menni már önmagában sem kifejezetten kellemes érzés lehet, Balázsnak viszont nem csak a szájában való turkálás lett végül kellemetlen, ugyanis amíg ő békésen tűrte a nyálszívó szörcsögését abban a tudatban, hogy van érvényes parkolójegye, szépen…..
JamalKing 2009.03.11 09:58:36
@Pepe83: Persze, hogy jól jövedelmez. nme kell érte nyújtani semmit. Egy jelképes összegért bérbe veszi a közterületet az önkormányzattól, beültet 3 uborkát a pénztárba, megfizet pár alkalmi munkást, és kész. Elég sok lové marad zsebbe...
JamalKing 2009.03.11 10:19:49
@blogsámán: Közteresek feladata lenne rendszeresen ellenőrizni. Egyébiránt többnyire polgári bejelentés alapján csinálják:(
A 100 méteres részt nem tudom pontosan, mert nem egyhelyben, hanem közterületen van a szabályban emlékeim szerint.
JamalKing 2009.03.11 11:08:14
@blogsámán: Értettem a 100 métert:) Valóban, enyhén hézagos a szabályozás, mert tényleg nem lehet állandó figyelés nélkül eldönteni, hogy ugyanaz, vagy ugyanolyan autó-e. Erre meg nem hinném, hogy volna keret:)
autózz! Ne ítéld el a BMW-st! 2009.02.22 12:16:00
Viktor posztja ezúttal - nem elsőként - a sokszor emlegetett BMW-s kollégák szemszögéből írja le a közlekedési tapasztalatait, hiszen ő maga is ezt a márkát használja, és nem érzi úgy, hogy jogos lenne a sok sztereotíp megjegyzés. Olvasom ezt a blogot, amit a BMW tuladonosok…..
JamalKing 2009.02.24 09:49:43
@hawkeye:
ilyen alapon:
Suzuki az árpád hídon felborult, oszlopnak ütközött, a tűzoltók az alvázat vágták ki, hogy hozzáférjenek az áldozatokhoz.
Emlékeztek?
Suzuki rulez? ugyanmár!
JamalKing 2009.02.24 10:49:47
@SilentSound:
Na igen, én is ezt mondtam. De ahhoz, hogy valaki balfasz módjára vezessen, nem kell feltétlenül prémiummárkában ülnie. ezért is írtam, hogy nem az autó határozza meg a sofőr mentalitását. Van hülye suzukis, van hülye hondás, mazdás, bmws, audis, etc... de az, hogy valaki milyen autót vezet, nem ok arra, hogy rögtön lenézzék, beskatulyázzák! Szerintem.
JamalKing 2009.02.24 11:01:05
@SilentSound:
De ez nem márkafüggő.
Akkor ebben meg is állapodtunk:)
autózz! A suzukis a hunyó? 2009.02.24 07:40:00
Alábbi sztorink megoldása Mókusélet kommentjével fog majd kiteljesedni, hiszen levelében nem árulta el a végkifejletet. Lehet találgatni, vajon az élet - vagyis a bíróság - ezúttal hogyan döntött. Tekintettel arra,hogy az itt írogatók nagy része A-Z-ig tökéletesen tudja a…..