Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jemryn

23 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tényleg nem szokásom a boltban található mirelitpultok böngészése, hiába praktikus, mindig valahogy idegenkedtem az ilyen lefagyasztott húsoktól. Oké-oké, megeszem meg minden, de na, ki tudja, mit darálnak bele... és ha már megveszem, akkor a veszett drágát!  Ehhez…..
Jemryn mögött Még mindig játék 2011.07.30 13:37:00
 Nem is tudjátok, nekem mennyit jelent egy ilyen játékalkalom. Annyira bután lelkes tudok lenni folyamatosan... magamban tervezem a folytatást, átgondolom, hogy merre fogunk tovább menni, mik lesznek a következő utak, és merre tartanak majd... mi lesz a teendőnk, ha az Atya kijön a…..
 Ma rögtön két dolog is szemet szúrt. Észrevettétek már, hogy ha az ember nekiesik blogot írni, rögtön minden apróságból post lesz...? Egyik, hogy egy kedves barátom ma megállapította, hogy mivel muzsikus vagyok és kocka, ezért az én személyes definícióm nem más,…..
Jemryn mögött Folytatás 2011.04.07 22:48:00
 Szóóóval. Üdvözlet mindenkinek, aki új, aki régi. Két évnyi kihagyás után, némi lenullázódás után jelen vagyok itt is. Beleolvastam a régi blogomba, és elfogott a fílingérzet. Azóta sok minden változott, és sok minden nem. Igazából az vagyok, akitől a szüleim…..
Jemryn naplója Hajón 1925.01.15 17:37:00
 Juju ház kultistái úgy döntöttek, hogy bosszút állnak rajtunk- vagy a betörésért, vagy azért, mert valami olyat tettünk, amellyel megakadályoztunk valamit - nem tudom, nem tudom. De tény, hogy szinte felüldöztek minket a Repülő sellőre. Még indulásunk előtt…..
 Némi utánajárással, és John kapcsolatainak segíségével sikerült hozzájutnunk néhány roppant érdekes, és értékes adathoz: méghozzá régi pszichológiai aktáknak, amelyeknek alanya Roger Carlyle volt. A továbbiakban közlöm az akták összefoglalásait.A testvére, Erica…..
 A továbbiakban nem közlöm a levelek, vagy beszélgetések teljes szövegét, csupán egy-egy összefoglalást belőlük.  '24 08 08Levél, Eliastól Jonathannak- lehetséges, hogy nem halt meg mindenki a C. expedícióból- nyomon vagyok, de a hatóságok tagadnak mindent.-…..
Jemryn naplója Kutatómunka 1925.01.08 23:59:00
Eme cikkek azért felvetettek bennünk néhány kérdést. Íme a jegyzeteim arról, hogy miknek néztünk utána (néhány információ csak hosszabb utánajárás után jutott el hozzánk, de az átláthatóság végett mindent ide jegyzeteltem - és fogok is később): Nandi és Kikuju törzs…..
Jemryn 2010.08.06 14:10:45
@Volaso: Köszi :D Folyt köv folytatólagosan, még van 1x teleírt oldal :D
Honnan tudod, ha a környékbéli srácok egytől egyig kútfejű vadbarmok?- Csúzlizzák a házad.Honnan tudod, ha a környékbéli terhes anyuka nem az?- Visszaküldi a lövedékeket. ..
Egy Démonvadász Naplója ... 2009.05.04 13:12:00
Bodzalevet kívánok. ..
Jemryn 2009.05.04 23:37:23
A férjem mindig azt mondta, hogy az ember legjobban attól képes stresszelni, hogy nincs kivel megosztani gondolatait. Előtte muszáj vidámnak, kedvesnek lenni, ahogy a gyerekekkel sem lehet máshogy bánni, azonban talán mégis itt az idő, hogy egyszer hallgassak a páromra. Kár, hogy ő…..
Mostantól a beérkezett és értékelt, elfogadott léglabda II. osztály jelentkezéséket folyamatosan meg fogjuk jelentetni a blogban, és a bejegyzéseket pedig a csapatok szurkolói fórumaiként fogjuk működtetni. Maróti Mesés Molyhok A csapat 1870-ben alakult, és jó ideig kiváló…..
Jemryn 2008.11.19 00:48:39
 Holnap kiengednek végre a kórházból. Igazság szerint egészen jól vagyok már, de érzem, hogy még gyenge vagyok, remegnek a tagjaim. Alexis többször járt bent nálam, és ezzel legalább annyit segített, mint az itteni személyzet. De őszintén hálás vagyok Johnnak, aki ha nem…..
Jemryn naplója Levél haza 1925.01.25 12:07:00
 Kedves Carolyne,Szörnyű históriák ismét! De ne aggódj, már látom a kiutat. Minden az elmémben zajlik, tudom. Holnap megírom majd a beszámolót és elküldöm ezzel a levéllel egyetemben, abból tudsz tájékozódni. Remélem, hogy Arkhamban a helyzet változatlan. Kérlek,…..
Jemryn naplója ... 1925.01.24 02:59:00
 Itt vagyok. A kórházban. Sokat beszélek róla, és mégsem távoznak a képek. John segít. Az Atya? Túléli vajon? Túl kell élje, folytatnunk kell, láttam. Láttam, hogy folytatnunk kell...
Jemryn naplója ... 1925.01.21 01:30:00
 Iszonyatos! Azok a képek! Meghalok! Mind meghalunk!Szörnyű nem akarok aludni megint újra és újra meghalok!Láttam, mindent, végigéltem és újra és újra és újra és álmodom, és soha nem fog végetérni? Nem lehet, az..
 Ezen a szombati napon is reggel 7-kor ébresztett minket a jó öreg Simon Williams atya. Meglehetősen kellemetlen az idő, ahogy néztem 4 °C van kint, szemerkél az eső. London. Mi mást várhatnék egy olyan helytől, ahol furcsán beszélnek, és még jellegzetes gasztronómia…..
 Williams Atya reggel 7-kor keltett minket. Bőségesen megreggeliztünk a szálloda éttermében, megbeszéltük az aznapi teendőket - terveztük ma meglátogatni a rendőrfőnököt, aztán Miles Shipley-t,végül a Penhew alapítványt - aztán elindultunk a rendőrségre.A nyomozás…..
 A hajónk először Southamptonba érkezett, de néhány órával később már Londonba érkeztünk, hála a vasúti hálózatnak.London csodaszép, nyüzsgő, hatalmas, színes. Hatalmas az élet az utcákon, rengetegféle ember, és mind-mind olyan furcsán beszél...Első dolgunk volt egy…..
Átnéztünk mindent, ami eddig történt, és úgy gondoltuk, hogy jobb, ha összeírom, hogy Londonban merre vezessen az első utunk. Íme az a néhány dolog, amit összeszedtünk Elias feljegyzései alapján:Érdemes felkeresni:- Mickey Mahoney-t, aki a The Scoop nevű újság főszerkesztője-…..
 A temetés teljesen rendben zajlott, mintha semmi sem történt volna tegnap. Nem tudom, hogy ennek örüljek, vagy kezdjek el ordítani, hogy nincs meg a holttest... szerencsére elég volt mély gyászba burkolóznom. Utánanéztünk néhány apróságnak a tárgyakkal kapcsolatban:- a…..
Jemryn naplója Chelsea 410 1925.01.11 21:45:00
Iszonyatos borzalom! Barátomat, Eliast meggyilkolták! És csaknem mi is erre a sorsa jutottunk. A new yorki központi kórházban írom e sorokat, kedves barátom, John a mellettem lévő ágyon fekszik - még alszik.   Lássuk, időrendben, hogy mi is történt ezen a kétszer…..
Jemryn naplója Kis kutatás 1925.01.11 12:02:00
 Néhány dolgonak utánanéztünk, és természetesen beszéltünk Kensingtonnal is. Legalább annyira le van sújtva, mint én, de igazunk volt: akadt még információ a tarsolyában. Egyre nyugtalanítóbb minden. Emerson importsTulajdonos: Arthur Emerson- tengeri szállításokat…..
Jemryn naplója Irány NYC! 1925.01.09 19:17:00
Egy hosszas megbeszélés után eldöntöttük, hogy korábban, holnap fogunk New Yorkba menni. Az izgatottságg hajt, egyre érdekesebb ez a történet. A szavai alapján biztosak vagyunk benne, hogy  kedves barátom, Mr. Jonah Kensington mást is tud majd mondani, nem csak azt, hogy hozzá…..
Jemryn naplója Újságcikkek 1925.01.08 23:10:00
Arkham könyvtára sok kincset rejtett most is. Az újságok részletesen tárgyalták az esetet. A legtöbb cikket kézzel lejegyzeteltem, így aztán álljon itt minden meglelt cikk, időrendi sorrendben:A cikkek java részét a New York Pillar közölte.1919 április 4 (bulvársajtó)A cikk Roger…..