Regisztráció Blogot indítok
Adatok
)(_, {[i]} )(_,

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pörzse Sándor annyival indokolta, hogy a korábban "népirtónak" nevezett MSZP-nek kampányolt: apolitikus volt és "elvállalt ezt-azt". De nem Pörzse az egyetlen a Jobbikban, aki elvállalt "ezt azt", amikor kellett a pénz. Szavazzon, hogy melyiküknek…..
)(_, {[i]} )(_, 2010.04.03 15:04:39
@doktor.dikhed: es hany szazezer uj munkahely szuletik? tudod te hogy a multik mennyi penzt kapnak egy ember felvetele utan? megsugom 10 millio folotti osszeget annyit amennyit tobb ev alatt keres az ott dolgozo...
)(_, {[i]} )(_, 2010.04.03 16:29:48
@doktor.dikhed: meg akad nehany magyar termek de mondom hogy tervezik az osszes magyar termek leszedeset a polcokrol, azon meg el kene gondolkozni hogy miert kerul 2x annyiba a magyar termek, hat nem azert, mert ketszer annyiba kerul eloallitani. Ezekkel a magas arakkal akarjak eltuntetni a magyar termekeket, mindenfele plusz dijakat szabnak ki a termekekre csak mert magyar termekek.
A magyar kisvallalkozo azert csal adot mert megteheti buntetlenul, sokkal szigorubb feltetleket kell szabni, ha valakit adocsalason kapnak az ma nem jelent semmit, csak egy ejnye bejnyet. Szigoritani kell az ellenorzeseket es a bunteteseket, egybol nem fogjak elcsalni az adot, mas orszagban ez mukodik.
Néha nem tudom eldönteni, hogy minden magyarok ősanyja direkt játssza a futóbolondot, vagy gyárilag két keresztes, mint a hüvelygyulladás? Mindenesetre néha úgy beszél, mintha nem az ELTE docense volna, hanem büfé-turul szakos tarisznyarák.Naivitás azt hinni a mai világban, hogy a…..
Tele van a tököm azokkal a gyökerekkel, akik csak azért képesek egy fikanicket regisztrálni, hogy elküldjék a posztírót a kurva anyjába. Nem feltétlenül erre a blogra gondolok, sőt, az általános tendenciából van már elegem, illetve azon csodálkozom egyre, hogy a magyar internetes…..
)(_, {[i]} )(_, 2010.03.21 11:16:07
Piroslap Pofánvertek egy nácit! 2010.03.15 22:24:00
A Mandiner blog nem mindennapi fogása az alábbi videó. Bár a Piroslap is kint volt a Jobbik rendezvényén, de ők ügyesebbek voltak. Végre. Végre, valaki pofán vert egy nagypofájú nácit. Az enyhén fasisztoid fószer az Andrássy út sarkáról üvöltötte, hogy zsidó gyere át a…..
A tegnap esti RTL Híradó vezető híre, mint minden hírműsorban, a Cozma-gyilkosság volt, egészen pontosan annak is az az új eleme miszerint a rendőrség végre megnevezte, ki szúrta le a kézilabdázót azon a végzetes estén. Ehhez Szellő István mögé be is tettek az ügyes…..
Úgy tudni, Al Capone maffiafőnökre annak idején nem tudtak rábizonyítani egyetlen gyilkosságot sem. Azonban egy idő után mégis sikerült a hétpróbás gazembert börtönbe csukatni, mégpedig adócsalás miatt. Megértem én, hogy a Kuruc.info szabadon gyalázhat, sértegethet,…..
)(_, {[i]} )(_, 2009.07.18 06:13:37
Aszongya a HVG, hogy Németország betiltani tervezi a Spice nevű cuccot, mert rájöttek, hogy az valójában szintetikus THC-t tartalmaz:A német hatóságok a Spice (fűszer) nevű divatos növénykeverék árusításának és előállításának betiltását tervezik, miután kiderült, hogy a…..