Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsaniunokatesó

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt bármibe is belekezdenék...szval sokat gondolkoztam ezen, hogy most a szülinapi smsekre kell e válaszolni v nem, a wiwes üzikre kell e v nem, az üzifalas üzenetekre kell e v nem...mind szülinapos! Aztán arra jutottam, hogy nem kell, mert szerintem ez 1 olyan fajta dolog amire nem…..
Tegnap kurvasok hó esett, mostanra meg az összes elolvadt, mert süt a nap nagyon. Pedig gyönyörű volt (meg hangja is), de mostmár csak latyak meg sár. Fasza... egész fasza. A torkom meg fáj nagyon, és sem a strepsils sem a tea nem segít, a neocitrán meg elfogyott még a függés…..
Ideje megtörni hosszas hallgatásba burkólózott kis blogunkat. Inkább elmondom mint leírom, lehet kattintani: A VIZSGAIDŐSZAKRÓL KICSIT ennyi..
Az a nagy helyzet, hogy kaptunk egy pulikutyát...és kéne neki név.Az eddigiek: Bob, Palyszer, Klaus, Szemétállat, Raszta, Boboklaus...ezeknél valamivel magasabbszintű kellene...kösz! Szavazás indul. DánkesőnEgy a Cirmosra.....
zsaniunokatesó 2008.12.22 19:04:25
Van az úgy néha, hogy beugrik egy-egy kérdés, amire valószínűleg SOHA a büdös életben nem fogsz választ kapni. Tuti mindenkinek van ilyen, úgyhogy ide várom. Gyors megosztok párat: Eléggé aktuális az első. Szőreg, útfelbontás, 5-10 percre engedik az autókat, de csak az egyik…..
Azon ki gondolkodott már, hogy ha a világnak van vége, akkor az hol van? Mert szerintem a végtelen (vagy hát a vég) sziklás tengerpartos. Olyan ahol egyszínű a víz az éggel. És ahol mindkettő alapvetően egyszínű. Szerintem szürke. És hullámzik. A szél is fúj. Ott hajó sincs.…..