Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Metatron

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nőként rengeteg időt töltünk azzal, hogy olyan ruhát válasszunk, amelyben nem csak jól nézünk ki, de jól is érezzük magunkat, így garantálva azt, hogy mindig magabiztosan vágjunk bele az előttünk álló napba. Gyakran azonban az öltözködésünkbe közbeszólnak egyéb…..
A nyári szezon nem telhet el a kerti party-k nélkül, amihez must have kiegészítő egy grillkészülék. Ebben a témában rengeteg termék közül válogathatunk, mégis azt gondolom, hogy ezt egy…..
A főzés témája szerintem kimeríthetetlen, én egy Anyuka oldaláról szeretném megközelíteni ezt a bejegyzésemet. Nekem a munka, a háztartás, a játszótér, a blog írása és az egyéb teendőim mellett sokszor nem marad elég időm a bevásárlásra és a konyhában való hosszas…..
Metatron 2014.11.13 09:35:46
A kifutók világától a mindennapokig mindannyian tudjuk, hogy a megfoghatatlan, fiatalos, harmatos ragyogás a szépség Szent Grálja. A természetes szépség kulcsa, hogy magabiztosnak érzed magad a bőrödben és tudod, hogy képes vagy mindig a legtökéletesebb formádat hozni.  Azt…..
Metatron 2014.10.31 11:50:02
A Toni&Guy márkát szerintem senkinek sem kell bemutatnom, az újdonságait és termékeit viszont annál inkább! Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy a a kedvenc két termékemet a saját bőrömön keresztül reklámozhatom és ebben a testvérem és a barátaim is a…..
Metatron 2014.08.28 13:53:12
A görögdinnye és a sárgabarack világszerte nagy favorit, ráadásul 2014-ben mindkét gyümölcs színe visszaköszön a színtrendekben is! Ha szeretnéd, hogy ajkaid mindig csókolnivalóan ápoltak legyenek, válassz a Labello Fruity Shine kollekciójából! A divatos színek, a csalogató…..
Metatron 2014.06.26 08:20:49
Az ICE Watch óra 2007–ben egy szempillantás alatt fogalommá vált a nemzetközi óra és divat világban. A merész Belga designer csapat a szürke hétköznapok stílusát törte meg azzal, hogy a már megszokott óradivatot hátrahagyva, szinte a szivárvány minden színében pompázó…..
Metatron 2014.04.11 15:03:05
Lassan megérkeznek a tavasz első fuvallatai, ezért már most érdemes felkészülnünk az első napsugarak érkezésére is! Az IsaDora Ray of Light kollekciója is a fény játékán alapul, hiszen megváltoztatja az árnyalatokat és ezzel új divatot teremt. Finom textúrák, világos színek,…..
Metatron 2014.02.19 19:29:52
Az ötkarikás játékok világszintű partnere, a Procter&Gamble tavaly októberben ismét útjára indította 175 éves fennállásának legnagyobb kampányát, a „Köszi Anyu!” programot, mellyel köszönetet szeretne mondani az édesanyáknak kitartó támogatásukért,…..
Metatron 2014.02.12 09:20:44
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok Vele, de nekem a hajvágás egy kuriózumnak számít, nemcsak azért, mert olyan, mintha újjászületnék, hanem azért is, mert nehezen tudok elszakadni a már megszokott hajhosszomtól és fazonomtól! A Toni&Guy termékei és szakemberei minden szempontból a…..
Én még az Anyukámtól azt hallgattam, hogy ne egyek annyi rágógumit, mert nem tesz jót a ogaimnak, ma pedig egyre több reklám utal arra, hogy igenis szükségünk van a cukormentes rágógumik fogyasztására! Hogy eloszlassam a tévhiteket egy igazán stílusos formában szeretném Neked…..
Metatron 2013.12.06 11:58:46
Egy Anyukának sajnos nagyon ritkán van lehetősége igazán magával foglalkoznia és a divatozás is sokszor háttérbe szorul, hiszen sokkal fontosabb a gyermekek körüli teendők ellátása – ami sokszor egész napos kemény munka. Azt gondolom, hogy nem szabad háttérbe szorítanunk a…..
Metatron 2013.11.27 14:49:09
Metatron 2013.11.27 14:49:09
Eddig Te is csak álmodoztál a tökéletes melltartóról? Képzeljétek el, hogy a TRIUMPH most egy olyan garantált szolgáltatást álmodott meg, mellyel segítenek megtalálni a legideálisabb melltartót, ami valljuk be sokszor sokkal nehezebb feladat, mint azt gondolnánk…Mi a…..
Metatron 2013.10.16 11:18:50
A LUSH sajtótájékoztatóján teljesen megőrültem, amikor bemutatták az új Karácsonyi termékeket, már alig várom, hogy a cikkem végére érjek és mindent bemutassak Nektek! Én nagyon szeretek testreszabott és hasznos ajándékokat adni szülinapra, karácsonyra és úgy gondolom, hogy…..
Ki szeretne extra dús, 2x nagyobb szempillákat? A Maybelline New York újraértelmezte a szempillafestést és megalkotta a Big Eyes dupla szempillaspirált, amely  különböző módon emeli, dúsítja az alsó és felső szempillákat. A Volum’Express 360 fokban emeli ki a pillákat,…..
Napi humor Banán 2011.02.02 08:59:00
Nyuszika bemegy a patikába. - Csókolom, banánt szeretnék. - Sajnálom, de nincs. Nyuszika szomorúan hazamegy, de másnap megint ott van. - Csókolom, banánt szeretnék. - Sajnálom, de nincs. Ismét szomorúan megy haza, de másnap már megint ott van. - Csókolom, banánt szeretnék.…..
A Red Hot Chili Peppers eddig két kislemezt jelentetett meg az I'm With You albumához kapcsolódóan. Ezek közül a The Adventures Of Rain Dance Maggie egy háztetőn zenélős klipet kapott, a Monarchy of Roses pedig inkább a grafikai munkával tűnt ki. A Look Aroundhoz készített…..
Váci utca Palvin Barbara Armaniban 2012.01.09 10:53:00
 Igazából lassan az volna a nagy hír, ha valamelyik menő divatház nem Palvin Barbarát akarná az új kampányához. Ahogyan arról már mi is többször beszámoltunk, a 18 éves magyar lány karrierje az egekben. Legutóbb például a Victoria's Secretnek is pózolt. Most pedig…..
Subba CSATLAKOZZ!! 2011.10.24 14:40:00
VV Cristofel - Kampány, vissza Crist a VV-be, legyünk több mint 100.000-en ..
27 éves okleveles gépészmérnök vagyok.Emlékszem milyen reményekkel jöttem ki az iskolapadból, hogy ilyen diplomája azért nem sok mindenkinek van, “nagy ember” lett belőlem, kapkodni fognak utánam a cégek és olyan munkát végezhetek, amilyet akarok, öltönyben fogok…..
Metatron 2010.08.30 13:55:17
@silkent: Nem gondolom magamat sem mazochistának, sem öngyilkos jelöltnek. :) Sajnálom, ami az ismerősöddel történt, hallottam már én is ilyen történeteket. A településen, ahol dolgozom, szerencsére ilyesmi még nem fordult elő. Családgondozó vagyok én is, (ha jól vettem ki, ő is az volt) de nálunk általában békésebbek a kliensek. A fizetésem viszont csak 88, nem 92. :) Ha lehúzok itt még 10 évet, biztos felugrik annyira is... :)
Subba Buziverés a Klub64-nél? 2010.06.16 14:00:00
Nem kommentálnám a frissmeleg.hu (:-D) által lehozott levelet, a lényeg hogy most már nem csak zsidókomcsinégyévmúlvalógnifogtok vagyunk, hanem -ezek szerint- buzik is!„Nemzeti érzelmű magyarok. Így definiálják magukat azok az „emberek”, akik rám támadtak 2010.…..
Metatron 2010.06.16 19:58:11
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." /Hofi/ Imádom a hiteles tényekre és személyes élményekre alapozott hozzászólásokat. Mert biztos úgy nézett ki. Mert biztos úgy viselkedett. Mert, aki meleg buliba jár... Hát. Én is nemzeti érzelmű magyarnak tartom magam. Nem szavaztam még sosem az SZDSZ-re. Viszont megfordultam már néhányszor az Alterego-ban. Ahogy megfordultam már különböző fesztiválokon, rock kocsmákban és a Magyar Szigeten is. Az előbbiben ugyan a zenét annyira nem kultiválom, de még soha, semmilyen atrocitás nem ért. Ha véletlenül valaki nekem jött, vagy a lábamra lépett, háromszor kért bocsánatot. És nem, egyáltalán nincs mindenki rózsaszínben. Viszont értelmesek, kedvesek és nem akarnak bántani senkit. Többségükről meg sem mondanád, ha szembe jönne az utcán. Persze, ha éppen látod, hogy az Alterego-ból jön ki... Az utóbbiakban a bakancsos-bomberes-turulmadaras pólós fiatalemberekről sajnos sokkal negatívabb képem született. Sokszor nem voltak kedvesek, illedelmesek, tisztelettudóak. És nagyon finoman fogalmaztam. Nem részletezném, biztosan mindenkinek vannak ilyen élményei is. Szóval semmi nem kizárt, de senki helyében nem vennék mérget rá, hogy bármilyen okot is szolgáltatott volna ez az ember arra, hogy ilyen primitíven bánjanak el vele. És aki ettől érzi magát jó hazafinak, azt végtelenül sajnálom.