Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tégé

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Piroska 1908-ban született. Imádott utazni, sok barátja volt - három férjet fogyasztott el, de a világon a legjobban kisfiát szerette. Élt 93 mozgalmas évet. A fotók 1926 és 1941 között készültek - természetesen a Balatonon...
Varánusz A diadal íve 2011.02.24 11:14:22
Hetek óta tart az álságos élcelődés a luxus Fideszről.  Lézerblokkolós Audi Hódmezővásárhelyen, kifizetett életbiztosítás Salgótarjánban, faszbúkot megszégyenítő kapcsolati háló Zuglóban, keresetének nagyságára ráébredő Szijjártó Péter vannak porondon, pedig…..
tégé 2011.02.24 18:25:50
@egyszerüen: Ahogy mondod. És a vicc az, hogy meg is fog történni. Kezdek nagyon-nagyon ideges lenni. Kibekkeltem ezt-azt, de egy 10 éves Orbániádára már nincs elég időm. Erre nincs.
Volt egyszer egy MAHART, ahol több, mint 1500 tengerész dolgozott. Közöttük volt Moha és Seafalcon is. De a céget "hozzáértő" politikusok felszámoltatták a szakemberekkel, olyan helyzetbe hozva őket, hogy ez lehessen a logikus megoldás. Milyen is volt ez a cég, amikor…..
tégé 2011.02.21 06:42:46
@sugyosa: Köszi a tippet, úgy néz ki, sikerül is megszerezni a könyvet! Remek.
tégé 2011.02.21 06:44:13
@Seafalcon: Igen, szeretném megvenni! És nagyon köszönöm! :)
Őszintén szólva kicsit meglepett és bizonytalan vagyok. A Fidesz-KDNP közös siófoki frakcióüléséről olyan hírek özönlenek, amelyekre ezen politikai csoportosulással kapcsolatban hirtelen nem is tudom, hogy mikor volt utoljára példa. A KDNP megzsarolta a Fideszt, Kósa Lajos…..
Mindig is meggyőződésem volt, hogy a politikáról a legtöbbet – persze nem elméleti ismeretek nélkül - a gyakorlatban lehet megtudni és megtanulni. Említettem már Pokol Béla örökérvényű mondását a rétről és a bogarakról; ennek szellemében régóta fontosnak tartom, hogy…..
Etele nem fizetett álfasisztáktól rettegő kormánypárti felháborodó, hanem haragviráglelkű homokháti dizájnerlegényke, így nem csomagolt, sőt az ÉS-ben sem szervezett aláírásgyűjtést, hanem vidáman füttyentett egyet, amikor az üzletlánc egyik polcán meglátta a Nácigyanús…..