Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bandireg

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami jelenleg tudható Zandagortékról: Péntek este (március 20) megérkeznek. Minthogy az Androméda-galaxis pozíciója hozzávetőleg É 661 478, Ny 413 337, valahonnan észak-északnyugatról várható a támadás. Érdemes tehát arrafelé szondákat állomásoztatni. Több flottával…..
bandireg 2009.03.18 19:51:59
@Vulpion: Odáig egyezünk hogy 1 nagy flotta. Legyen 1 bolygó ahol összeállunk. A flotta viszont rögtön kezdje támadni a betolakodót, mert ha nem támadjuk egyenként elpusztítja az utánpótlásforrást. Persze ha a Zandagort flotta erősebb akkor nem szabad támadni.
Érdemes nekiállni hírszerző központokat építeni, mert mostantól működnek is. Minden ilyen intézmény 100 ügynöknek ad helyet, és körönként 10-et képez ki. A bolygó adatai közt az ügynökök száma ezt jelzi: az első szám mutatja, hogy hány ügynökünk van, a második, hogy…..
Többekben felmerült már, hogy miért lehet gombával annyi embert jól lakatni, miközben a pandákat már két húsüzem kiírtja. És hogy miért nincs nyúlpaprikás. Az egyes fajok hasznosítása közti különbségek alapvető oka a táplálékláncban elfoglalt helyük és a méretük. Az…..
bandireg 2009.01.27 17:45:21
Az űrhajógyár ugyanúgy működik, mint az összes többi, azzal a különbséggel, hogy a választott üzemmód nem a felhasznált nyersanyagot határozza meg, hanem a terméket: vagyis hogy milyen űrhajót gyártson. Tehát ha beindítasz egy űrhajógyárat, és van elég nyersanyag, akkor…..
Tartsd szem előtt az alábbi ábrát: A népesség meghatározza a munkaerőt (50%-os aktivitási ráta). A munkaerő az energiát (erőművek). A munkaerő és az energia a kaját (élelmiszeripar) és a lakóhelyet (települések). A kaja és a lakóhely pedig a népességet (minimum). Ha van…..