Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pecsi.h.zoltan (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokmindenről írhatnék ma, például, hogy miért kell a sztrájkjoggal úgy visszaélni mint amit a Ferihegyi dolgozók csinálnak. Persze az éremnek mindig két oldala van, viszont ha pont utazni szeretnél valahova, akkor már nem kóser ha sztrájkolnak. Egyébként is, a piacgazdasághoz…..
Nem, nem szűnt meg a blog, csak kissé lelassult. Igaz, a legutóbbi poszt után három nappal majdnem kiraktam a Breaking News 2., mert Brunó elő alkalommal ittlétem során megdicsérte a munkámat, másrészt pedig a szörfsikerek nyomtak. Kezdtem 8’ (láb) hosszú soft borad-dal, ami…..
pecsi.h.zoltan (törölt) 2009.09.24 12:39:46
@bazsd: A többiek meg úgy látom tömegpszichózisban szenvednek :) "Amíg van kenyér, s a disznó kövér, mondd kit érdekel, hogy ki vagyok én?" Há' nem érted, hogy az élet nagy lényege, hogy robotolj egész nap, és a kurva pénzed számolgasd? :DD
urbánus menekülés iskolakezdés 2009.09.01 21:13:00
Kárörvendve olvasom Szily cikkét az iskolakezdésről. Precízebben még el sem kezdődött hét éves fia belepasszírozása az átlagba, de máris elsült az agya, jogosan. Lászlóm, még csak most jön a java. Rengeteg fuszrált, alkalmatlan kifejezetten szemét, buta pedagógussal…..
pecsi.h.zoltan (törölt) 2009.09.02 11:00:52
pecsi.h.zoltan (törölt) 2009.09.02 13:41:59
@El Argentino: figyelem, troll on: fiam te nem csak bunkó vagy, hanem hülye is, és ez ezek után mind dicséret. A leglazább becslés szerint Magyarországon a gyerekek kb 1/3-a diszlexiás valamilyen szinten, Angliában ez a szám magasabb. Azért mert te nem vagy az, attól még nem kell idiótának lenni, gondolom a többi tárgy is hasonló szinten megy, így alemellett is kampányolsz, hogy nyárra több matek feladatot kapjanak az iskolások, és nem csak egy olyan netmoly vagy, aki benyalta a városi könyvtárat, és utána a mindentudás elképzelt kulcsával a kezében meggondolatlanságokat ír. : troll off.
hungariansurfer Hullám alatt 2009.07.05 23:11:00
Mint minden közösségben itt sem lehet mindenkivel jóban lenni. Nekem sajna épp a közvetlen főnökömmel, a francia séffel vannak gondjaim. A magyar bulin, mert az is volt, azzal nyugtattak, h ne izguljak, mert minden szakács szar arc, és megveti a kipíket. Hát ez kevés magyarázatnak,…..
pecsi.h.zoltan (törölt) 2009.07.08 08:30:54
jaj balázs, hát miféle munkásöklöd van neked? üsd fejbe ezt az öntelt hólyagot, te büszke sztahanovista www.youtube.com/watch?v=tY7JHXx0HQw

addig örülj, amíg a kajátba nem csempésznek erőspaprikát meg tudom is én mit, vannak szépféle vicceik :)
hungariansurfer Megszakítás 2009.05.01 20:55:00
Köszi a bíztatást! Kitartok!!! A munkásosztály hatalomátvétele itt még várat magára. Köszi a türelmet is, időközben sikerült legyűrnöm a saját tűzfalam, és már ismét van netkapcsolatom a külvilággal. Most volt egy pár perces szakadás, de az csak a szokásos…..
Az elmúlt héten 77 és fél órát dolgoztunk, digiben. Csabiéknak a csomagolóban 83 óra körül jött össze. Az viszont kategóriákkal könnyebb meló, úgyhogy a szerencsén is sok múlik - mint mindig :-).A múlt héten (szerdától szerdáig számolnak fizut – szabadnap akkor van,…..
pecsi.h.zoltan (törölt) 2009.04.25 21:18:13
Ajánlom akkor figyelmedben reggeli közben ezt a számot: www.youtube.com/watch?v=RlHa7jNBsVs
hátha eszedbe jutnak a londoni kezdések :D
azért kitartás papi, utána tied lesz fél Anglia :)
Ez a poszt három napja íródott, és csak most volt időm újból foglalkozni vele. Elképesztő a tempó, és rengeteg sztori van a melóban. Itt az első… (És bocs az elütésekért , momentán ennyire telik tőlem.)(2009. 04. 18. ) Ma több mint 11 órát hajoltunk a földön krumplit…..
Az egyik zenei portálon egy kezdő (?) dobos két különböző márkájú elektromos dob árbeli különbségét firtatta, illetve azt is meg találta kérdezni, hogy a szerkesztők szerint melyik a jobb. Ezt a választ kapta:"(...) Elektromos dobot nem csak a Yamaha vagy a Roland gyárt,…..