Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kereszt

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sztrájk első és harmadik napján is robbantással fenyegették meg a BKV-t. A magát BA-S-nak hívó szervezet e-mailben küldi el fenyegetését. A levelet csak a BKV-nak és blogunknak küldi el. Az első levelet 11-én éjszaka kaptuk. Akkor –mivel nem tudtuk, hogy a BKV olvassa-e-…..
kereszt 2010.01.14 16:13:51
@forum: A TE ÉRDEKEDBEN IS: szól a sztrájk, hogy a jővőben úgy utazhassál ahogy leírtad. Ki fogja vezetni a tömegközlekedési járműveket, ha nem lesz ember? Csak azért a pénzért harcolnak, amit eddig is megkaptak, azaz: 140.000 ft körüli fizetés, és a 45 ezer ft. évvégi utalvány. Ebből akar a vállat 16000ft összeget levonni, mert sz@rban vannak. Ha te nem hibázol, akkor miért veled fizettessék meg a költségeket. Nem kell szeretni senkit sem, de a jogaidért te is kiállnál, mert a kötelességüket megteszik, és becsülettel dolgoznak.
Végezettel annak a tükrét tudják letörni elsősorban, aki a Kresz szabályait nem tartja be, és félreérthetetlen jeleket közöl...
Ha figyeled a médiát, akkor rá fogsz jönni, hogy a vezetőség egy büdős gané,és mint mindig a fejétől bűzlik a hal... Ebben az országban nem lehet szépen beszélni az úri emberekkel, csak ilyen módon sajnos.
Olvasónk a múltheti dohányzós levél hozzászólásain felbuzdulva elhatározta, hogy nem az ügyfélszolgálaton keresztül intézi hasonló ügyeit, megpróbálja személyesen, de azt kapta amire számított. Kulturált kérésre tegező, flegma választ kapott. A többi alant: Tisztelt…..
kereszt 2009.09.01 17:03:10
@hétszőnyű kapanyányimonyók: Ha minden sofőr bunkó, akkor minden utas micsoda?
Egyenlőre utasból több van, és ezek között legalább ugyanannyi, ha nem több a gerinctelen ember, aki átgázol mindenkin.
A gkv. csak ő, megérdemli, hogy mást szívjon, mint cigit...
De, hogy mindegyik bunkó, ezt én már azonnal megbírom cáfolni. Én sem nézem jó szemmel az ilyen cselekedeteket, de mindenkibe lehet hibát találni. Főleg,
ha minden cégnek lenne saját blogja, akkor lenne igazi mocskolódás...
kereszt 2009.09.01 17:56:32
@1 mezei utas: A százmilliót csak Szalayné, és kedves társai kapják meg.
Miután nekem saját vállalkozásom van, nem tudok bővebben a segítségedre lenni.
Te nem egy mezei utas vagy, inkább egy kiváncsiskodó, aki itt próbálja kitalálni ki honnan "származik".
Amig itt mindenki álnéven írogat, addig ne is várjuk azt, hogy minden cikk igaz legyen.
Olvasónk az internet egyik sarkában talált egy levelet, amit egy BKV-s dolgozó írt. Egy olyan BKV-s, aki a cégnél eltöltött 25 éve alatt látott már mindent, és minden erejével azon dolgozott, hogy ez a cég, melyet a magáénak érez jobb legyen, jobban működjön. Látta, ahogy Antal…..
kereszt 2009.08.29 20:49:23
@zaq: Ne légy büszke magadra. Pont azt a melóst csapod be, aki téged elvisz "A-B"
pont között.
Nincs még egy ilyen szolgáltató cég, ahol ingyenesen lehet igénybe venni a dolgokat.
Ezek annyira idióták, hogy még azt sem bírják megoldani, hogy ne lehessen felszállni, utazási jegy, bérlet nélkül.
Gondolom, ha 1x megkérdeznék a melóst, annak lennének ötletei, és jobban elfogadná bárki, mint a "nagyúrakét".
Miután ez álom, így az esti mese el sem kezdődik. Ebbe az országba, szinte mindenki azt csinál amit akar. Lám, és így lesznek cégekből WC.-k, mert mindenki szarik rá. Csak gratulálni tudok,a becsületes embereknek, az élet bármely területén.
Sok kritika éri a BKV-s járművezetőket amiatt, mert időnként a megállókba rosszul vagy egyáltalán nem állnak be. Sokan akkor is szidják őket, amikor az autósok és a rosszul kialakított megálló miatt nem tudnak rendesen megállni. Olvasónk -egy járművezető- most képeken mutatja…..
-Mondta olvasónknak az egyik mozgólépcsőnél álló biztonsági őr. Az utas jegyet akart venni, de nem tudott, ezért a jegyeket és bérleteket ellenőrző őr azt tanácsolta nekik, hogy blicceljenek nyugodtan. Olvasónk nem érti, hogy miért állnak őrök a metrónál, ha leengedik a…..
kereszt 2009.08.17 14:48:48
@GG81: Annak is meg van a lehetősége, ha túristáskodni van kedved 1 hétre. Gondolom felkészülsz arra, ha kirándulni mész, és ennek megfelelően készülsz.
Oda viszont nem kell BKv. jegy, de a krumplit azt vinném.
Egyszerűen az élethez alkalmazkodni kell, de sok embernek csak a kaja és az alkohol jut eszébe ha szórakózni indul el éjszaka. Sajnos ez meg is látszik, amikor hazafelé indulnak...
kereszt 2009.08.17 15:57:22
@biztior: ezt a hangnemet hagyd otthon...
Lehet, hogy a munkahelyeden is lehet, nálam nem nyert ez a stílus. Megértem ha más a véleményed, de így csak saját magadról állítasz ki, szegénységi, "kutyasági" bízonyítványt. Egyébként nincs mit kipróbálnom, éves bérletem van, és nem iszom le magamat a discoban.
Inkább megveszem előre, mert olcsobb, és nem kivánok vitatkozni, sem beszélgetni a bíztonsági emberekkel. Egyébként az éjszakai közlekedés, a legráfizetöbb,/ a főnökök után/ a cégnél.Nem 1x utazom éjszakaival,/munkába menet, vagy jövet/ de az ottani állapotok, inkább hasonlítanak egy állatkertre, mint utazó emberekre. Nem kell velem egyetérteni, de ezt ki lehet fejezni emberi nyelven.Ennyit szerettem volna, biztior.
Érzékelhető, hogy nőtt a BKV járatain az atrocitások száma, de meg kell vizsgálni, hogy a BKV a jelenlegi jogi környezetben üzemeltethet-e térfigyelő kamerákat - mondta Jóri András adatvédelmi biztos. Jóri András emlékeztetett arra, hogy elődje, Péterfalvi Attila legutóbbi…..
kereszt 2009.07.17 12:56:34
@dr. Oláh Péter Balázs: Nyilvánvalóan az a fontos mindenkinek, ami őt érinti.
Azért, mert nem beszélünk róla, attól még bárkit bármikor a műholddal nyomonkövetnek./hetnek/
De az megerősítheted, hogy szűkség van a megfigyelő rendszerekhez.
Kamera, műhold egyéb titkos eszközök, teljesen mindegy hogy hívjuk. Amig nem élnek vele vissza,addig lovat alá...Bíztonságban akarok élni a legtöbb emberrel egyetemben, teremtse meg az ország ennek a hátterét.Ez nem lehet jogi kérdés, ez bíztonsági űgy, hogy kimerjek menni az utcára.
Lelépett a mozdonyvezető, hoppon maradtak a Somogy Intercity utasai – állította hétfőn a gazdátlanul maradt szerelvényen utazó taszári hölgy. Átmenetileg Dombóváron ragadt a vonat. Az utasok elképedése akkor vált döbbenetté, amikor fény derült a késés okára. A taszári…..
A a címben szereplő kicenzúrázott mondat egy buszvezető száját hagyta el, miután egy idős úr a megállóban álló buszra, már az ajtók bezáródása után szeretett volna felszállni. Az úr megnyomta az ajtónyitó gombot, majd felszálláshoz készült. A kedves szavakat hallva…..