Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csamisi

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Innen jóképűen le lehet töltenihttp://www.concertphotos.hu/letoltesek/zenek/36-better-maxi.html..
csamisi 2010.07.01 10:27:15
Tekintsük meg együtt milyen felvételek készültek kedves barátainkról, miközben éjt nappallá téve dolgoztak. Igény szerint újabb fotókat fedhetünk fel! ..
csamisi 2010.05.02 21:58:25
A Plastic Bitch nemrég új taggal bővült Horváth Tamás személyében, aki a gitározás mellett vokálozik is, így neki köszönhetően már a koncerteken teltebb, súlyosabb hangzás várható a csapattól Azt azonban, hogy mennyire befolyásolja majd ez a változás a Plastic Bitch…..
Az Azokon A Napokon zenekarnak szerencsétlen neve van, rossz ragozni is, de jellemző, hogy a kis, de annál lelkesebb közönségük a név visszatérésére szavazott, amikor a szimplább Napokon névre váltottak. Hozzáteszem, szerintem nem rossz név ez, kifejező, pont olyan, mint a zenéjük…..
A legendás frontember tragikus halálának harmincadik évfordulója alkalmából néhány budapesti rocker úgy határozott, hogy egy tribute koncerttel rója le tiszteletét Bon Scott emléke előtt a Mappa Clubban február 20-án. A Supernem, a The Trousers és az Electric Bastards teljes…..
Az ausztrál Wolfmother talán az egyik leggyűlöltebb zenekar a földkerekségen. Minden bizonnyal nagyobb divat utálni, mint hallgatni. Nem direkt fogok szembemenni a nagy tömeggel, de nekem a Wolfmotherrel semmi bajom sincs. Nem gondolom, hogy kevesebbek ők mint a jelen zenei irányzatainak…..
csamisi 2009.10.18 20:29:22
@Macska Matyi: Egyetértek!
A Killswitch Engage "váratlan akadályokra" hivatkozva lemondta a budapesti koncerjét, így a június 19-re (most péntekre) tervezett buli elmarad. A szervezőknek azt ígérték, hogy 2010-ben pótolnak. ..
Az ifjú pécsi titán Magyarországról egyedüliként bekerült a nívós londoni gitár tehetségkutató verseny, a Guitar Idol 12 döntőse közé. A haverokkal már a szigeten vannak: ma még gyakorlás, holnap viszont már minden megy élesben. Steve Vai is ott lesz. De ki is ez a srác?…..
Igazából sok újdonságot nem hallottunk a mai Sziget sajtótájékoztatón, a fellépő zenekarok nevei már többé kevésbé eddig is ismertek voltak. Na jó, eddig titok volt a Danko Jones, Brujeria, illetve a Woven Hand, és ezek felbukkanása valóban üdítő. Azt viszont nem tudtuk meg,…..
Nemcsak nálunk tört ki a hisztéria az ausztrál (inkább skót, de mindegy) veteránok idei turnéja miatt, de míg mi elkerültük a jegyekért folytatott nuncsakus tömegverekedéseket és még csak egy nyomorult ál-koncertszervező sem próbálta meg átbaszni a jónépet hamis…..
Hamarosan új Idoru-lemez jelenik meg, ezért kissé talán furcsa, hogy még az előző koronghoz készítettek klipet a srácok. Mentségükre szolgáljon, hogy már több mint fél éve készül az alkotás, és ők már a forgatásnál megtettek mindent az ügy érdekében. Ennyi idő után…..
Esclin Syndo – Sleeping Traveller (2009 CLS) Magyarországon az underground irányzatoknak kicsi közönsége van, és belterjes zenészgárdája. A trip-hop szintér (már ha van olyan, és ez a zene egyáltalán az) olyannyira belülről táplálkozik, hogy a legfontosabb zenekaroknak egy…..
csamisi 2009.02.10 17:27:19
Bár még van nagyjából 5 hónap a nagy nyári fesztiválokig (júniusban indul a szezon, de előtte is lesz pár erős feszt), már sok hivatalos honlapon kint vannak a fontosabb headliner fellépők, a nagy nevek. Áttekintjük, idén hova érdemes kiutazni fapadossal, hogy három napon…..
Ismét egy rockzenei tartalmú könyv, amit a keresztények kapásból támadni fognak. Egy könyv, amit egyenesen a Sátán Egyházának tagja írt. Nevezetesen Joel Gausten, aki a „warlock” fokozatot érte el az említett „hitközösségben”. Nem mellékesen a Misftis…..
csamisi 2009.01.28 15:52:26
@rettentó: Én ezzel egyetértek! És én is általában utánanézek a dolgoknak, amikről véleményt mondok, de ez alól a sátánizmus kivétel, akkora hülyeségnek tartom! Remélem ezért nem fog feláldozni senki:)
Tény, hogy a Melvins tagjai egy gyerek számára (is) viccesen néznek ki, de hogy egy csak a kicsiknek szóló műsorban szerepeljenek, azt nem gondoltuk volna. Pedig alább ez történik. Röviden a sztori: a „műsorvezető” kifogásolja, hogy a zenekar olyan sokáig szöszöl a…..
Hála a The Smoking Gun weboldalnak, most megtudhatjuk mit kért az AC/DC az USA-turnéja alatt, de valószínű, hogy nálunk is ugyanez lesz a követelés. Most nem a pénzre gondolunk (abba bele sem merünk gondolni), hanem az úgynevezett riderre, amiben a különböző technikai, és egyéb…..
Joe Satriani beperelte a Coldplayt, mivel szerinte az angolok plágiumot követtek el a Viva La Vida számukkal. A legendás gitáros szerint Chris Martinék egy az egyben átvettek részleteket a 2004-ben megjelent If I Could Fly című instrumentális dalából, így most bíróságon követel…..
csamisi 2008.12.06 01:28:42
A Guns N’ Roses új, Chinese Democracy című lemeze megdöntött minden rekordot, legalábbis, ami a myspace-es hallgatottságot illeti. Ugye tegnap került föl a főleg a zenében erős közösségi portálra, és azóta már túl van a hárommilliomodik meghallgatáson is. Az NME…..
csamisi 2008.11.25 19:11:10