Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csalamade

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Halo 3: ODST előzetes 2009.09.05 12:45:00
Hiába várunk a Halo filmre, úgy tűnik az előkészületeknél leragadtak, Peter Jackson és Neill Blomkamp nem tudta összehozni a stúdió miatt, aztán pedig hiába érdeklődött Steven Spielberg is a produkció iránt, nem mozdultak előre egy centit sem a dolgok. No de sebaj, ha még kijön…..
Na, még egy strigula az "ezt se' hittük volna" oszlopba: elég csúnyán lebukott a kínai állami tévé "oknyomozó" műsora a hétvégén, amiben a kommerek éppen azt próbálták bizonygatni a lakosságnak, hogy a pornó rossz, értem? A stúdióba behívtak egy…..
Vastagbőr Licit "A testre" 2009.06.04 10:01:00
Ismét bebizonyosodott, hogy mindig van lejjebb, Obama rémálma, a pumpaszájú Maria Geronazzo a pornófilm, a könyv, és a tanfolyam után valami új, ám teljesen profiljába illő dologgal próbálkozik, hogy pénzt keressen. Hál'Istennek nem kezdett politizálni, ahogy megígérte, hanem…..
Ma reggel a postaládámban színes, nyomtatott üzenetet találtam, mely a Jobbik Magyarországért Mozgalomtól érkezett. Mondanám, hogy egyszerű szórólap volt, de hát megszólított, beszélgetést folytatott le velem. Még azt is előre megmondta, melyik kérdésre mit kell válaszolni.…..
csalamade 2009.05.29 10:01:56
Modorosblog Modoros locsolóversek 2009.04.13 08:00:00
Zöld erdőben jártam, akácfára másztam,kiszakadt a LEVIS-em, kifigyelt a ...Szabad-e locsolni? Zúg a traktor, szánt az eke,Elvtársnő, permetezhetek-e?A szobában nő egy páfrány,Meglocsollak, Házisárkány! Nem vagyok én nyuszi,Kell nekem a puszi!Gombold ki a…..
 Puskást az egész világ minden idők egyik legjobb futballjátékosának tekinti, akit a sportág számos nagy alakja, például Cruyff, Pelé vagy Beckenbauer is nagyra becsült. Emellett Puskás Öcsi, mint ember is a kevés követendő és követhető példakép egyike, amint azt Almási…..
Subba Két fekete lyuk beszélget 2009.03.13 09:32:00
Azt mondja az egyik, mire azt mondja a másik, hogy ennek semmi értelme a büdös világon nincsen. De videó!    ..
Elég egyértelmű, hogy kormányzat nem hajlik a kerékpárút-fejlesztéstől eltérített milliárdok visszatérítése felé. Az viszont nem egyértelmű, hogy a bringások mit gondolnak erről. Volt ugyan biciklis tiltakozó demonstráció, de az itt a blogon is kiprovokálta sokakból: nem…..
Most lehet, hogy Herczog Edit (anti-)fan-clubnak fogunk kinézni, de az egybeesést megpróbáljuk rákenni a felpörgött szocialista képviselőnőre.A THM ugyanis Brüsszelbe megy. Mivel ez a fajta hitelkamat még kiskorú, és nem ülhet egyedül a repülőgépre, elkíséri őt Edit-néni.…..
Na, már kora reggel elfúl a lélegzetem, SzigMa ugyanis még a tőle elvárható, elképesztően alacsony szintet is nevetve alulugrotta, elpusztítva agyállományom 1,4 százalékát és lefagyasztva még kétszer annyit. Nekem több rokonom is erdész volt, de nem ez a fájdalom oka. Hanem az,…..
csalamade 2009.02.20 10:53:13
Ahol az úri közönség táncol: hogy energiát gyűjts, a Mester előtt magadba nyomhatsz egy perecet és egy két decis Sió meggylevet bruttó 810 forintért, ha pedig a Jég első felvonása leszívta az agyadat, egy Red Bullal pörgetheted fel magad a sztorizós második etapra, ez 950 forintba fog fájni. Magas…..
Holocaust. Trianon. Márianosztra, Recsk, GULÁG. Valahányszor meghallom ezeket, mindig az jut eszembe, hogy már megint zavar valakit az, hogy túl jó kedvem van. Pedig érintett vagyok: ami a család zsidó származású felét illeti, dédfater megjárta Dachaut, majd kétszer is…..