Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zazzzy

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem a levélíró az Élet és irodalomnak akarta küldeni a levelet, mert megszaladt a szépirodalom. De jó kedvem van, olvassátok, és mielőtt rákezdene a duzzogó kórus, van egy csomó nem szépirodalmi alkotás a postánkban, de ezt dobta a Nagy Kockás ma nektek.Egy éve mégMég…..
Délutáni szabály: Soha ne kapkodjuk el a dolgot.Alszabály: De két hónap alatt csak a csókig eljutni, az nem menő.(Háromnapos olvasónknak ezzel szeretnénk kellemes pénteket kívánni.)Szolgálati közlemény: a maradék szakítóspólót 2000 HUF-ért gyorsan elosztogatnám. Van piros,…..
Délelőtti szabály:  ha valakit FurcsaFiúnak hívnak, akkor nem érdemes kezdeni vele. Meg AranyosFiúval se.Innen loptukKedves Szakítósok!Ma egy mókás kis történettel örvendeztetlek meg titeket arról, hogy az alkoholos befolyásoltság bizonyos foka mennyire nem kedvez egy bimbózó…..
Fake? Photoshop? Volt már? Gipszstukkó, masszázs zuhanyfülke, aranyfülbevaló? Csak én nem láttam ilyen egyetemistákat 2001-ben?Sziasztok!2001-ben megesett történetem osztanám meg veletek. Két szakítás is lesz benne.A  főszereplő: Kamilla, Lilla és Józsi (álnevek,…..
Joey nem ad a kajájából - tartja az ősi mondás. Miért hiszik azt sokan, hogy el kell játszaniuk, hogy igenis pénzes csávók vagyunk? Hülye, fukszos világ ez, tessék elolvasni, mit írunk erről a szakítóskönyvben. Innen loptuk Még több szakítás a szakítóskönyvben, még több…..
Szép kerek történet, megválaszolt kérdésekkel, és levont tanulságokkal. A szabadság, a buli és a tetoválás fontosabb, mint a ház és a szerelem. Ez van. Munka helyemen ismerkedtünk meg. Csinos lány, szemében csillogás, szerelem?! Összejöttünk. 8 hónap csodálatos…..
Ezt a levelet érdemes többször elolvasni, mert egyszerűen hihetetlen. A balatoni nyárban a szerencsétlen mindenes kiscsajt nem elég, hogy megdugják, de még. És ráadásul levélírónk egy borzalmasan pökhendi pöcs. Nem humoros, inkább szomorú és idegesítő történettel van dolgunk.…..
 A másikat ne nézzük hülyének, ez is egy alapszabály. Segget csinálni a szánkból, baromság. És amit a szakítóskönyv második kiadásába biztos felveszünk, hogy ne járjunk focistával, de tényleg ne, reménytelenek. Sziasztok! Ezek között a péntek délutáni hogy is…..
 Imádom az érett, tapasztalt nőket, erre jöttem rá e levelet olvasva. Őket nem éri semmi váratlanul, viszont mindent tudnak. Ennél már csak azok a mindentudó, tapasztalt és érett nők a legjobbak, akik huszonévesek. Sziasztok Szakítósok! Volt már olyan, hogy dolgok…..
 Na, most ebből én semmit sem értek, de hátha valaki tudja követni. Ez ellen dolgozik, hogy nincsenek ékezetek sem. Sziasztok! En a kovetkezo sztorit osztanam meg veletek. Brazil szappanopera like tortenes tavalyrol, szereplok: - O (27, no, elettarsi viszonyban evek ota) - J (30+, ffi,…..
Zazzzy 2008.11.19 21:23:20
A pénz miatt - legyen elég ennyi mára, képet sem teszek be, mert a vízilabdás fiúk majdnem ikszeltek az ausztrálok ellen. Pörögjetek a Szigeten, de nem hiszem el, hogy senki nem ismerkedett, szedett fel valakit, és csak bambán vonultok a világzenei színpadról az MR2-re, mint mi…..
A szerelemben sajnos mindenkit meg lehet vezetni, egy bedobott törökországi nyaralás pedig mindenki számára maga a crazy love. A csávó egy hal, hogy nem merte a csajnak megmondani a tutit. Tényleg szurkoljunk a lánynak, hogy túlélje ezt a szitut. Pár nappal a nagy családi találkozás…..
 Most direktben üzennék a levélírónak: LAPÁT! Megértetted? Csávót elfelejteni, telefonból kitörölni, iwiwről leszedni az ismerősök közül, msn-en szintén, email kontaktlistájából is. Elárulom, miért halsz ebbe bele: mert azt a férfit üldözöd szerelmeddel, akit…..