Regisztráció Blogot indítok
Adatok
h5c

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év eleji koncertpangás és uborkaszezon alatt megjelent a Quimby új klipje, méghozzá az I've got a girl című dalhoz. Nos, hogy is mondjam... mit is lehetne rézandráskodni e videóról...?! Sommásan: egy klipben lévő legtöbb férfi nemiszerv EVÖR, ráadásul mindez…..
UPS!DE A VERY BOOTIE CHRISTMAS 2009.12.24 11:23:13
Minden UPS!DE olvasónak zenében kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok :)Karácsonyi bootleg dalok letöltése...
h5c 2009.12.25 13:41:22
Nekünk majdnem kiégett a szemünk, amikor megláttuk a klasszikus Star Trek egyik ikonikus figuráját, a Spockot alakító Leonard Nimoy videóklipjét, és akkor még csak a képről beszéltünk. A horrorisztikus élményért tessék elindítani a videót. ..
Update: Mindenkitől elnézést kérek a késedelemért. Nem is húznám tovább az időt, jöjjön inkább a megfejtés és a nyertes. A hirdetés eredetileg egy felelős alkoholfogyasztásra buzdító kampányhoz készült. Meglehetősen őszinte, de kétlem, hogy ettől akár csak egy pohárral…..
Ugyan Grammy-ünnepes cikkünkben már említettük, azért itt is elmondjuk külön: újra lesz Blink-182. Mindezt a díjátadón jelentették be, úgymond ünnepi keretek között, és azt is elmondták nem csak koncertekről van szó. Lemez lesz először, aztán meg turné. Hogy mindez…..