Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R¤cky

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Petiék 4000 Ft-oz fizettek egy cukorbetegeknek ajánlott teakeverékért, aminek a gyártó szerint  mellékhatása nem ismert. Ám a betegtájékoztató már máshogy fogalmaz: mivel a hatását pontosan nem ismerik, cukorbetegek részére nem javasolják a fogyasztását. Pofátlan…..
R¤cky 2008.11.18 16:35:14
Állítólag tiszta adócsalás az egész, és évek óta megy már. Egy egy újságcikkre annyian jelentkeznek teáért, hogy napokig nem lehet elérni őket telefonon. Többször próbáltuk már mi is, mire sikerült teát vennünk a bank utcai központukban. Azt ígérték, hogy a gyógyszert és az inzulint is majd el lehet hagyni a teától. Minket is átvágtak.A tea szart se ér,akármennyit iszol belőle, de nagyon komoly pénzbe kerül. Azóta már több cukrossal is találkoztam, akiket ugyanúgy átvertek és lehúztak mint minket.
Senkinek nem adnak a Bank utcában nyugtát vagy számlát, hanem eldobható igazolást valami egyesületi költségtérítésről. Az egyesületük dokumentumaiba nem láthatsz bele, hiába kéred, valahogy elhárítják.
Amikor oda jártunk, akármikor mentünk, mindig vagy tíz percig kellett sorba állni, hoigy mi is vehessünk a teából. Általában többet vettek az emberek. fejenként 5-10 ezer forintot, vagy többet mindenki otthagyott. Egy negyed óra alatt vagy ötvenezret bekaszálnak biztos, és ez így megy minden nap 6-8 órában, és évek óta. Számolj utána, a naoi 3-4 száz biztos megvan, és ez testvérek között is legalább tíz-tizenkét milkó egy hónapban. Mindez adómantesen, egyesületi rizsával. A hatóságok meg sehol, úgyhogy valami nagy embernek mehet a lóvé, mert évek óta megy a játék büntetlenül. A nagy lóvét, ami több lehet mint százmilla évente, kicsavarják valahol nulla adó nélkül, az egyesületből, ahogy kell. A kis embereket meg pár ezer forintért halálra basztatják. Ilyen ez az ország.

Egyébként tényleg lehet teával nagyot alakítani a cukrosoknál, de ehhez komoly szkember kell, egy gyógynövényszakértő. Állítólag magyarországon vannak a legjobb cukortea specialisták. Mi ez után a szar tea után sem adtuk fel, és kettő tutit is találtunk.Az egyik egy nagydarab kopasz faszi, sokat ír újságokban, meg a TV ben is állandóan a gyógynövényekről dumál. Nekünk is ő segített. A másik meg egy hetven éves szórakozott fazon, ismert gyógynövénytanár, főleg a rádiókban nyomul.Róluk mindenfelé csak jót hallani.
Nagy fellélegzés lenne a cukrosoknak, és a sok nyugdíjanak akiket folyamatosan huzigálnak komoly pénzekel, ha valaki kivizsgáltatná ezt az egész diebess-pharmaherb mocskot.
R¤cky 2008.11.18 16:49:43