Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Si vis pacem

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért szerettem Rosst? Ross reményt adott. Ő volt a kilencvenes évek jóképűbb George Costanzája, aki megmutatta az egész fejlett világnak, hogy akkor is lehet valamire menni az életben, ha szerencsétlen vagy, a barátaid folyamatosan cikiznek, és az egyetemen úgy néztél ki, mint egy…..
Elúszott az Antoine Fuqua-féle 24-mozifilm terve, de a terroristaevő Jack Bauert csak visszahozná a Fox a képernyőre egy limitáld epizódos, csonka évad erejéig, írja a Movieweb sorozatügyi kistestvére, a TV Web. Kiefer Sutherland természetesen hülye, ha nem vállalja be, Howard Gordon…..
Si vis pacem 2013.05.10 18:50:12
comment:com Hírek kávé mellé 2013.04.05 09:30:00
Bill Clinton a Scandal nagy rajongója, nyilatkozta a People magazinnak Kerry Washington, a sorozat főszereplője (képünkön véletlenül csukott szájjal). Az Egyszer volt...-spinoffban szerepelni fog Emmy Rigby, brit szappanoperaszínésznő és Barbara Hershey is. Lucy Liu azt nyilatkozta,…..
"Operaverseny és Fesztivál a Mezzo Televízióval" díjkiosztó gálaműsorát szombaton vetíti az MTV, ugyanis a verseny kéthetes döntője alatt a köztévé rögzítette az előadásokat, amelyeket idén a komolyzenei csatorna, jövőre, önálló műsorként az MTV fog sugározni.…..