Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xtr

5 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kapanyél Gyönyörű méreg! 2011.05.03 09:03:00
Ahogy a gombáknál, úgy a virágoknál is gyakran fordul elő, hogy a legszebbek sokszor a legveszélyesebbek. Ezek közé tartozik az apró fehér vagy rózsaszín kelyheket bontó gyöngyvirág (Convallaria majalis). Május elejétől elsősorban tölgyesekben nyílik, de megterem lombos…..
Varánusz Orbán: a nép hülye 2011.03.29 06:03:00
Öröm nézni mennyire nekifeszült a Fidesz az alkotmányozási folyamatnak. Tényleg. Ekkora erőfeszítést nem mindennap látni, kanapétigrisként dülledt szemmel küzdenek a legitimációért. Orbánt szemmel láthatóan feszíti a pátosz belülről, mint Villa Dzsörzét a bélgáz,…..
A fiúnak a színház és a tánc az élete, ám mégsem szereti, ha az ő idegein táncolnak. Féltékenysége jogos, ugyanis a barátnője egy francia sráccal csőrözött. Amikor ezt a tényt a csaj lazán közli, a srácban elpattan valami. Útjaik szétválnak: a búcsú-szex után a lány…..
Gerinctelen férfiak, szevasztok! Lelkes olvasokent elgondolkodtam, h melyik tortenetemet is lenne erdemes elmeselni, mert van boven, es legtobbje eleg szanalmasan vicces. (Elnezest, ekezeteim nincsenek!) Ez a sztori jo masfel eve tortent. En 28 eves no, o 33-4 eves pasi. Februar vegetol marcius…..
Év elején meglepődve láttam, hogy egy éves helyett tizenkét havi szelvényt kapok a sok-sok pénzemért. Jó, mert ha elhagyom, csak egyet bukok, a többi épségben átvészeli a tragédiát. Viszont én el szoktam felejteni a havi fordulókat, ezért is örültem volt, hogy az "egy…..
Napi nemiélet Megjött 2008.12.16 11:47:00
Egyszerű kód: havi vérzés.Innentől kezdve nem probléma a házastársi szexualitás, mivel a féloldalas orális megközelítés megalázó lenne a női nem számára, vagyis nincs orális megközelítés, marad a női nem. De így a hagyományos megközelítés sem működik, hiszen…..
Napi nemiélet Háromheti 2008.12.15 10:26:00
Hét közben nyilvánvalóan nincs szex. Reggel, ugye, sietünk gyerek óvodába, anyuka iskolába. (Apuka a nagyokkal szintén) Este ugye, fáradtak vagyunk egész napi munka, mosás, mosogatás, főzés (ja az nincs), takarítás(ja az se nagyon), gyerekek (alig), de tanulni kell! és mindig van…..
Fake? Photoshop? Volt már? Gipszstukkó, masszázs zuhanyfülke, aranyfülbevaló? Csak én nem láttam ilyen egyetemistákat 2001-ben?Sziasztok!2001-ben megesett történetem osztanám meg veletek. Két szakítás is lesz benne.A  főszereplő: Kamilla, Lilla és Józsi (álnevek,…..
Napi nemiélet Pofonok 2008.11.21 09:36:00
A legutolsó együttlétünk egy hete volt. Hétközben reggel rohanás - este fáradt, marad a hétvége. A gyerekek miatt legjobb a reggel (este Ő már fáradt). Szombat reggel kezdeményezést várok (reménytelen). Órákig simogathatom, maszzírozhatom (ne hagyd abba), majd mikor elkezdeném a…..
Napi nemiélet Minden kezdet 2008.11.20 17:25:00
Kedves Blogom és csekély számú érdeklődő Közönségem!Örvendjetek, mert megosztom veletek nemi életem apró rezdüléseit, cserébe Ti is megoszthatjátok, s általam közzétehetitek tapasztalataitokat.Sok-sok (16) éve házas 40 éves férfiember sorait olvassátok most. Mi férfiak nem…..