Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thibbledorf

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki a disztrojt meg az adrenalint bírja, ne is kattintson a Maze Stopper 2 linkjére, ez ugyanis egy építkezős játék, méghozzá a logikai fajtából. Adott két emberke, a miénk és az ellenfélé. A cél az, hogy a miénket előbb juttassuk célba úgy, hogy az ellenfél elé (köré,…..
A LocoRoco 2 a PSP legzseniálisabb játéka (a második helyezett pedig az első rész), amiben nagyon leegyszerűsítve egy kisgömböccel kell végiggurulnunk a pályákon és felszedni mindenféle jóságot, miközben idétlen kis dalok szólnak. A játék promójának része egy flashjáték…..
Thibbledorf 2008.12.12 02:24:05
Thibbledorf 2008.12.12 02:24:50
Tamásnak köszönhetjük a Shore Siege linkjét. „Védekezős játék, de végre nem TD” – írja. „Zátonyra futott kalózhajónkat kell megvédeni mindenféle szörnytől. A buborékokat rozsdás szöggel, a madarakat kalitkával lehet leküzdeni, és így tovább. Sajnos…..
Thibbledorf 2008.11.26 09:51:26
Szokatlan játék következik most, egy logikai program, aminek komoly matematikai alapjai vannak. Ezeket az alapokat John Conway brit matematikus fektette le 1970-ben, és game of life, azaz „életjáték” néven váltak ismertté. Adott egy négyzetháló, amin teli és üres…..