Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janoka

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futóblog Félmaratoni időtervek 2011.07.25 08:55:06
Korábbi posztunkban feltettük a kérdést: ki milyen időt tervez a 26. NIKE Budapest Nemzetközi félmaratonon? Lássuk hát a vállalásokat: Remélem nem hagytam ki senkit, ha mégis kérlek jelezzétek. Ha időközben más is szeretne nyilvánosan "vállalni", akkor jelezzétek…..
Alapvetően odavagyok ezért a hatalmas, sima üvegfelületért, a többujjas gesztusért, olyan nekem a laptopom touchpadje, mint Kiszel Tündének a saját szemöldöke: képtelen lennék nélküle élni. Néha viszont sajnos elszaródik. Előfordul például, hogy váratlanul megfeledkezik a…..
Szerencsésen megérkeztem a Totalcar Nagy Szerkesztőségi Szarpasszírozásáról a tiszafüredi wellnesshotelből. Este persze nem mentem futni - különlegesen undorító idő volt, és ahogy a sötétben ki tudtam venni, lehet ugyan, hogy az a bizonyos bicikliút ott lapult valahol a hó alatt,…..
Futóblog (5.) Heti vegyes 2010.02.03 12:23:00
Helló-halló Kalandvágyó ifjak és ifjonti hölgyek, kik hétvégén sem tespednek, hanem a lábcombra csapnak.2010. február 6. szombatMargita Terepmaraton Táv: 39,6 km, Rajt: 9:00, Gödöllő Erkel Ferenc Általános Iskola (A Terep Ultra Kupa fordulója) -- Bővebb infó: ITTMargita…..
Futóblog Ki a gödörből 2010.01.10 21:10:00
Különösen a téli szezon tomboltával minden futó szembesül azzal, hogy CSINÁLNI KELL. A motivációt újra és újra megtalálni. Önéletrajzi ihletésű videóban próbáltam bemutatni ezt az érzést, a belső vívódást és szűnni nem akaró küzdelmet saját magunkkal. Motiváció…..
janoka 2010.01.11 14:14:40
@sire-lancelot: az a baj, hogy a csajokat általában elöbb-utobb utoléred, kénytelen vagy leelözni és onnantol nem ér semmit az egész.

Vagy tudja valaki hol futnak azok a lányok akik 4:5o-es tempóval mennek?
Futóblog HU-RA 10k 2k9 2009.10.04 14:51:00
Avagy hurrá, idén is lesz Human Race 10 kilis Nike megmérettetés, méghozzá október 24-én. Idén nem annyi helyszínen és nem úgy szerveződik, mint tavaly. Most virtuális futást gondoltak el a Nike önjáró marketinggépezetei a központban (egyébként én is szeretnék a marketing…..
Futóblog UB csapatkeresősdi 2009.04.27 10:04:00
Itt a csellendzs vége, kereshetünk új kihívást. A fiúk kis segítséggel nyertek, pontosabban én segítettem a lányoknak csökkenteni a kilométereket. Bevetettem minden technikai analfabétizmusomat és a lányoknál kitöröltem véletlenül pár kilit. Bocsánat. Hogy Kovács Ági annyit…..
Futóblog Hétvégi óvatos hatos 2009.01.26 09:34:00
Hármasban futottunk a hétvégén. A péntek esti hihetetlen és jelentős köd ellenére másnap reggel lapos napsütés és pre-tavaszi időjárás fogadott minket. A hőmérséklet 6-7 fok körül. A Margit-híd Budai oldalától indultunk, végiglötyögtünk a hídon, aztán jobbra droppoltunk…..
Megpróbálkoztam egy visszatéréssel a mínuszokban. Először nézzük meg az erről készült nem túl hosszú videót (16 év alatt szülői felügyelettel ajánlott a megtekintése az esetenként elhangzó "baszd meg" szitokszszavak miatt -- nem sok, talán kettő van benne,…..
Nike blog Pegasus 25: 1983-2008 2008.11.30 17:40:00
A Nike egyik legklasszikusabb márkája a Pegasus futócipő idén volt 25 éves. Ennek tiszteletére készült el a Pegasus 25, ami a klasszikus cipőtalpat és újratervezett felsőt (vagy fordítva, sose tudom megjegyezni) tartalmaz. FBI akta szerűen egy igen színvonalas és igényes marketing…..
Egy augusztus végi hétfői nap volt. Csörgött a telefonom, felvettem, Bogi szólt bele, hogy tudok-e rá szakítani néhány percet valamikor mert hétvégén IRONMAN-re megy és lennének kérdései. Tudta, hogy már láttam, átéltem ilyet. Másnap beültünk egy cukrászdába,…..
A Futóblog kommentjei között már írt hatalmas KILOMÉTEREKET DaMartian, végül egy postot is készített arról, miért fut. Íme: Az ember lusta állatfaj. Hát még én! Mindig is szerettem futni. Egészen addig, amíg a futás nem rángatott ki a megszokott, nyugodt kis kényelmi…..
A Futóblog egyik sztár-aktív kommentelője Zsola meséli el, hogyan adott le Norbi nélkül 90 kilót egy év alatt. Át is adnám neki a szót.A blogon többször felmerült kérdésként, hogy miként lehetséges 90kg-ot leadni egy év alatt, hát megírom. Bár megfosztom magam attól az igen…..