Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ghostika

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nagyon hálás (vagy hálátlan?) témával szeretnék ma foglalkozni, méghozzá a különböző főiskolai és egyetemi szakok szükségességéről, illetve szükségtelenségéről. Már előre félek attól, hogy milyen háború lesz a kommentek között ahol a virtuális bitófán én…..
comment:com Pünkösdi unaloműzés 2010.05.24 16:30:00
Töredelmesen és őszintén be kell vallanom valamit: én igazából nem szoktam tévézni. Van egy laptopom, ami összenőtt velem, azon megnézem, ami igazán érdekel (no persze, hogy ami érdekel, az hogyan kerül oda, totálmindegy), de magát a dobozt nem nagyon kapcsolom be, kivételt jelent…..
Az egyik legkarakteresebb túlvilági sorozat a CW műsora, ami már öt éve követi Winchesterék kalandjait. A papás-mamás mizéria után a negyedik évad végre a Mennyel foglalkozott. Láthattuk, milyen szemetek az angyalok is, persze Castiel személye és a prófétás téma sokat dobott a…..
comment:com Így buliztak Kieferék 2010.05.05 15:26:00
A 24 szereplőgárdája megünnepelte a sorozat befejezését, a bulira pár korábbi szereplő is hivatalos volt, akiket jó ismét látni. Mondjuk Leslie Hope-ot alig ismertem meg, és Kim Raver orra is igen ijesztő. INDAFOTO.slideshow.run({…..
A Duna Tv korábban már pedzegette, hogy nekik bizony kellene a Tűzvonalban, ha a királyi tévé nem kár belőle, meg egyébként is, ők kapták meg azt a lóvét, amit elvettek a köztévétől, amiből azok minden bizonnyal finanszírozhatták volna a negyedik etapot, így a betyárbecsület…..
"Tibor az újkori magyar polgár archetípusa. Ami különlegessé teszi az az, hogy munkáinak során sok emberrel kerül kapcsolatba, veleszületett nyitottságának, igazságérzetének, rendkívüli megfigyelőképességének köszönhetően hozzávetőleg 100 szociológus ismeretével…..