Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SuAdam

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múltkori "24 : The Game" videóm után (egyébként emberek, azért volt Playstation 2-es játék, mert szilveszteri különkiadás volt. Maradok a pc-nél) elég sokan jelezték, hogy ezek a borzasztó üldözések másutt is előfordulnak. Pl a NFS szériában. Bevallom őszintén, én…..
SuAdam 2009.01.03 21:31:56
Másvélemyény:Mesterséges inteligenciára adnék én egy + fél pontot. Nem a zombik miatt,(mert azokben egy csepp inteligencia sincs- akkor miért lennének zoknik?) mert van a zoknik elosztására szolgáló megfigyelő program ami figyeli milyen állapotban vannak a túlélők és e szerint…..
Sziasztok! Hosszú idő után visszatértem a Gears of War játékbemutatóm legelső részével!Remélem tetszeni fog nektek,jó szórakozást hozzá!   Valamint egy kis Gears of War paródiával is készültem nektek.Úgynevezett YouTube poop.Nos maga a paródia egy totál pontatlan…..
Sziasztok ez az első blogom és ez egy olyan blog ahol játékbemutatoimat fogom kitenni. Az első videóm majd márciusban lesz várható mivel most nem érek rá a suli miatt.De majd 1-2 hét múlva meg fogom mondani mi lesz az első "préda"...