Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kékhagyma

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, hogy amit eddig vízionáltunk, lassanként elérkezik: brutkó repedések jelentkeztek lelkes MLM-alapú pilotajátékos barátaink csillogó pajzsán. Éppen ezért gondoltam elszórakoztatlak benneteket a következő hónapok vígjátékával, persze előre. 1. Felvonás -…..
kékhagyma 2009.11.27 17:44:19
Olvastátok a "körlevelet"?

A Homáron láttam, azóta azon röhögök. :-DDDDDDD

Nem akarom az egészet bemásolni, a
homar.hu kommentjei között megtaláljátok itt:

robotkenguru 2009.11.27. 12:37:33

Hihetetlen! :-DDDDD

Ez a legszebb! :-D

" Kérek mindenkit aki online utalványt szeretne rendelni, az a következő elérhetőségeken, irodáink helyett hívják a VPOP-t, a 430-9300, 430-9500, vagy írjanak a : e-mail: vpkbp@mail.vpop.hu , 1300 BP Pf. 99. fax: 430-9304 címen, az online utalványok megrendelését!

Hadd döbbenjen rá a VPOP felelőtlen tettére!"

Remélem, mindenki el tudja képzelni a szcenáriót.... A VPOP megriad, rádöbben, mit tettek :-DDDD, és visszavonulót fúj, és személyesen bocsánatot kérnek mind a 350ezer sciennet tagtól.

Áááá........ :-DDDDDDDDD
kékhagyma 2009.11.29 13:44:55
@gande: gyanítom, lövése sincs arról, amit próbálsz elmagyarázni neki....

Több fórumot/blogot/cikk kommentet olvastam, valami rózsaszín álomvilágban élnek ezek, amit a csaló Leinemannék festettek nekik.

Mindenki más irigy, meg törvénytelenséget követ el, csak ők a maszületett bárányok...

ROTFL
Ez az exkluzív Sztojka Iván interjú már nagyon kellett, eddig még sehol sem tudtak mosakodni a Marian Cozma meggyilkolásának ügyében letartóztatottak. Az RTL megadta a lehetőséget Sztojka Ivánnak, ő pedig élt vele. Vastagon.   "én nem kábítószerezem már…..
kékhagyma 2009.11.22 18:43:09
@Jack/rendetteremt/:
" Az a szemétláda is megérdemelné a kötélt,aki védi ezt a mocskot. "

Ha még nem lett volna: Bárándy Péter (az ex-igazságügy miniszter) a védőügyvédje.

NO comment. :-(
A nagykátai rendőrs "megtámadásához" egy remek ellenpélda, a bátor és túlbuzgó rendőrök az abonyi temetőben és annak a bejáratánál "óvták és őrizték a rendet", tönkre vágva egy temetést. (Abony és Nagykáta is Pest megyében van, 34 km-re egymástól)…..
kékhagyma 2009.11.06 12:59:04
@Noname Cowboy:

Szerintem nincs már messze az az idő sem, amikor egy hasonló cigánytámadás esetén a bennrekedt rendőrök úgy hívnak erősítést, hogy a Magyar Gárda vonul.... Arra tuti kivezénylik a REBISZ-eseket....

:-)))

De inkább: :-(((((((((
Vastagbőr Hova tűnt 79.623 euró? 2009.09.24 11:01:00
2005. március 24-én átadták Szegeden a a nagyközönségnek a Roma Információs Szolgáltató Központ és Közösségi Házat, vagyis az Amaro Khert. Az eseményen megjelent Teleki László politikai államtitkár, aki elmondta: egy valódi közösségi tér jött létre, mely nemcsak…..
kékhagyma 2009.09.24 11:29:05
@rolika: Akkor pedig legyen nemcigány felelős! De legyen kontroll, nyomonkövethetőség!
kékhagyma 2009.09.24 11:17:51
@rolika: egyetértek! Tényleg röhejes, hogy bármikor bármit számon akarnak rajtuk kérni, akkor azt válaszolják, hgoy az NEM a c. önk. feladata. De azt, hogy mi a feladatuk ,még sose hallottuk.... A pénzelsíboláson kívül. :-sss
Bocsánat az erős reggeli kezdésért ... A sajókazai "lógós gyerekek" ügye természetes tovább gördült. Előre szólok, ez van, ez egy ilyen ország ... kár pattogni meg idegeskedni. Kezdésnek a hétfő reggeli Mokkából egy kis helyszíni riport, majd a sajókazai…..
kékhagyma 2009.09.15 13:24:35
@Vargi:

Én is fennakadtam ezen a kendermagos juhászpéteren.... Hogy a 3,14tsába jön ez itt képbe????

Amit meg már többen is észrevételeztetek:

MegaLOL, hogy a 90++% cigány többségű iskolában a 13 éves másodikost atrocitás érte....
:-DDDDDDD Nagyon reális a rasszista indíték.... :-D
Nagyobb kihagyás után a blog kedvence, Kolor újra jelentkezett. Bár ne tette volna... "Kolompár Orbán pénteken, Kiskunlacházán újságírók előtt részvétét fejezte ki az áldozat hozzátartozói, barátai, ismerősi számára. Egyben kijelentette, hogy visszautasítják a…..
kékhagyma 2009.07.02 20:20:02
@Hiszia Piszi:

Csak a központozási jeleket kell kicserélni.... :-)

ROMA VAGYOK? NEM! BŰNÖZŐ.


:-DDDDDDD
 Tanulságos beszélgetést közölt a hétvégi Népszabadság Kertesi Gábor közgazdásszal, az Oktatási és Gyermekesély Kerekasztal tagjával. Kertesit gyakran lehet hallani balliberális médiumokban, legfőbb témája az iskolai szegregáció, most is e témában tett egy kört.Ha…..
kékhagyma 2009.05.11 20:29:19
Már több, hasonló témájú cikkhez idéztem az alábbiakat:

new.tenyek.hu/Belfold/TenyekCikkek/2008-10-29-ponthatar

"A rektori konferencia ezért azt javasolta, hogy szigorítsanak a felvételi követelményen. Azt mondják a gyenge tanulók ártanak a többinek. Szerintük ugyanis visszafoghatják azokat, akik felkészültségük alapján sokkal nagyobb tempót képesek diktálni. "


Nem hinném, hogy ez a visszahúzás csak az egyetemeken működik így. :-( A deszegregáció-mániások az integrációt valamiféle csodaszernek tekintik, illetve feltétlenül pozitív végeredményű folyamatnak. Holott ez baromira nem igaz.
Egy húsz fős osztályban már 3-4 deviáns gyerek agyoncsaphatja az oktatást. :-(((((( Ha meg még több van, egyértelmű, hogy a jobbak is lefelé fognak nivellálódni. :-(

Volt egy korábbi felmérés (most nem találom), de az ilyen vegyes osztályokból - színtiszta fehér osztályokhoz képest - az általános iskolások fele tanult csak tovább középiskolában. :-(


Nem az az egyenlő esély, ha a 2 m-es atlétatermetű gyereknek is 60 cm-t kell megugrania magasugrásban, meg a 120 kilós elhízottnak is.

Van jó pár nagycsaládos ismerősöm. Ők - akár saját személyes szükségleteik visszafogása árán is - jó iskolába adják a gyerekeiket. Mert náluk a tudás az érték. És akiknek ez fontos, inkább kifizetik a magániskolát (ha ellehetetlenítik a tehetséggondozást), de nem fogják hagyni, hogy ellumpenizálódjanak a gyerekeik a tudatosan lezüllesztett államiban.
KK be akart írni a vásárlók könyvébe, mert a miskolci Intersparban fél éve lejárt tésztaféléket árultak. Ekkor jött a hazugsággyár, a trükközés és a jegyzőkönyvhamisítási kísérlet. Pompás (úgy értem, szomorú) sztori alant. Az alábbi levelet több mint egy hónapja…..