Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IQ LIGHT

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorozatunk negyedik részében ismét egy kiscsapatot mutatunk be, ezúttal vidékről. A Kaposvári Sportiskola – rövidebben: a Kasi – 2006 óta foglalkozik hokisképzéssel. A Kaposvárban 66 jégkorongozó sportol. 28 serdülő, 5 kölyök, 24 előkészítő és 9 mini korú. 50-en…..
IQ LIGHT 2008.11.26 18:10:31
Asszonyom!

Most én szegem meg a Net-fórum és az emberi kommunikáció elektronikus levelezésénak íratlan szabályait, de utoljára. Az unokámat és egy (!!!)gyermekemet emlegette legutóbbi "fröccsenésében", amit "maszekban küldött A SPORTISKOLÁBA, és amit - a fórumozók kovételével - valamennyi kollégám is olvashatott, mivel a munkahely címére adta fel.
Tájékoztatom, hogy a Kaposvár Sportiskola a KMJV (értsd: Kaposvár megyei Jogú Városának)intézménye, s mivel az intézmény vezetőjével már (nem tudom milyen eredménnyel)meghallgatásra talált, a közfeladatot ellátó szervezet munkatársa(i)hoz küldte levelét csak zaklatésként lehet értékelni. Határeset a jogkövető polgár megítélésben!!!!!(Lásd Adóiroda, Okmányiroda, Anyakönyvi hivatal).

Nem csak az Ön randevúra(???) felkérő levélkéjében említett középső(!!!) lányom, létezik, Ő 12-szeres magyar válogatott röplabdázó volt, 15-szörös ifiválogatott, a legidősebb lányom, Erika, további büszkeségem, a sérüléséig, (három térdműtét) a Kasi és a BITT KNRC évtizedig hű, alázatos játékosa volt. A legkisebbik, Rita, a svájci, egyik baseli zeneakadémia kitűntetett fa,-és rézfúvós hallatója, már tanársegédje. Segítségül a közönségtől= ez összesen 3( azaz három)

Talán okulásul. talán szende tanácsként, ,ivel nem én fújom a passzátszelet, az edző-sportoló-gyermek,és a szülő - edző viszonyban sem és sem nejem, soha nem foglaltunk állást, nem minősítettünk nyilvánosság előtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, sőt hálásan gomdolunk vissza a bizony nem mindig felhőtlen estéket eltöltve a: Kökényessy Péter -Simonné, Kutas Zita, - Sántosiné, Oláh Edit edzőtrióra.

Ismételni tudom csak, hogy hajrá KAPOSVÁR, HAJRÁ KAPOSVÁR!!!!!

É. T.

Válaszára sem itt, sem máshol: ÉN abszolute nem vagyok kíváncsi:
U-a.