Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DeFatter

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten nagy sikert aratott Örs posztja Alaszkából, amelynek megígértem a folytatását. Miért ne kezdjük a hetet az alaszkai kalandok folytatásával. Ha valaki nem olvasta volna az első posztot, a figyelemre méltó fotókkal, az itt megteheti.  Fairbanks, a város Fairbanks az…..
Eddig csak blogajánlóban találkozhattatok az Alaszka Anatómiája blog szerzőjével, Örssel, aki most posztot is írt nekünk, amiből rögtön két részt csináltam, hogy minél jobban kiélvezhessétek az egzotikus tájat, amelytől mackós romantikája ellenére nem áll távol a…..
DeFatter 2015.03.27 21:32:09
@~~Babette~~: Mikor micsinál a kicsoda? Mármint a Dzsoli meg a kis Grófó?
DeFatter 2015.03.27 21:33:52
@soad1221: Már az is kész van a stílus ugyanaz, lehet, hogy nem fog bejönni a "szleng" miatt. Sajnos, ilyen rosszul vagyok összerakva:)
DeFatter 2015.03.27 21:37:12
@Világpolgár2012: Kijaza közös ismerős? Kíváncsivá tettél...
Három határozati javaslat közül azt fogadta el csütörtökön az Európai Parlament, amely egyértelműen elmarasztalja Magyarországot, az Orbán Viktor vezette kormány mély aggodalmakra okot adó politikáját. Az első kormánypárti reakciók szerint a jobboldalt mintha az előjelek…..
DeFatter 2012.02.16 21:32:35
hu.wikipedia.org/wiki/Bene%C5%A1-dekr%C3%A9tumok

Ezt olvasta bárki az EU-ban? Vagy csak úgy felvették a szlovákokat? Ők kaptak valamiféle elítélő határozatot? Akik itt tapsolnak, hogy minket most aztán, meg a rohadt Orbánt, kérem linkeljék, küldjék el a tiltakozó levelüket, amit Szlovákia felvételekor küldtek az EU nevű sóhivatalba. Köszönöm
világevő Friuli legjobbja 2012.01.23 17:15:00
Van Olaszországnak egy Friuli (-Venezia-Giulia) nevű tartománya is, bevallom őszintén, én se nagyon tudtam róla mielőtt célzatosan odamentem volna. A legtöbben csak arra használjuk, hogy átjussunk rajta autóval, útban a nyugatabbra vagy délebbre fekvő részek felé. Nincs kiváló…..
DeFatter 2012.01.23 21:20:47
Az Európai Parlament plénumában a frontok szinte változatlanok. A Néppárt képviselői a három órás vitában továbbra is védték Orbán Viktor kurzusát és a Fidesz kottájából énekelve kettős mércével vádolták a baloldali frakciókat. Utóbbiak élesen visszautasították a…..
DeFatter 2012.01.19 11:38:06
hu.wikipedia.org/wiki/Bene%C5%A1-dekr%C3%A9tumok
Olvassátok el ezt, legyetek oly szívesek. Ha valaki tudja, kérem tegye ide azt a linket, ahol elérem, ahol ez a díszes csapat épp a cseh és a szlovák kormányfővel "mosogassa a padlót felfele"
Jaaa, ha nincs olyan, akkor a többi témában is illene kussolni.
w Igazságot Magyarországnak! 2008.11.18 00:45:00
Mert ha mondjuk egy óvodáscsoportot vagy egy turistabuszt vertek volna végig ezek az elállatiasodott szlovákok… azt még le lehetne nyelni. Az óvodások néha valóban idegesítők tudnak lenni, aki meg oda hordja a pénzét üdülés ürügyén, az meg is érdemli. De hogy…..
DeFatter 2008.11.18 09:19:50
A post címe tetszik. Egyszer írhatnál már egy szösszenetet "kedves" Árpád az alaphelyzetről. bár kétlem, hogy téged ez annyira zavar. Mit is mondtak az első világháborút lezáró békeszerződésről? (lehet nem fogom pontosan idézni, de talán a lényeget visszaadja): Ez nem béke, csak fegyverszünet 20 évre... Ó, igen, vastagon benne voltunk mi is, hogy a helyzet olyanná lett addigra, amilyen, de mégiscsak "vicces", hogy a magára oly kényes Ojrópa - akit ájulásig ajnároztok - le se szarva bármiféle népek önrendelkezési jogát, leül és faszán feloszt egy országot, koncként dobva (jöhet a fújolás, hogy magyarkodás megy itten) az így kialakult területen rekedt pár milliónyi magyart az utódálllamoknak. Megen azt mondom, sajnos vastagon benne voltunk, de talán mégsem fair... Mit is tettünk akkor? Megjelent Lindner nemakaroktöbbkatonátlátni Béla, behúztuk fülünket-farkunkat, hát sajnos ez van, kis kardcsörtetés, csak úgy magunknak, eszetlen szaladgálás, de hát ez van, mit tegyünk. Nem tudom Árpika mit szólnál hozzá, ha egy szép reggel nálad is megjelenne egy különítmény, (mint anno 1919-ben a családomnál megjelent Lőcsén, jaj fejemre hamut, mert nem szlovákul írom) és az orrod alá tolna egy papírt, hogy vagy aláírod, hogy innentől te ez és az vagy, vagy este már vagonba rakva ki vagy telepítve? Szal a problémának van gyökere is... A 2. vh után is történt méni lakosságcserének csúfolt kitelepítés... Vagy regélj szépeket a délvidéki lemészárolt 40 ezer "honfitársadról" (még mielőtt fennakadsz, igen voltak előzményei a mi részünkről is).