Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jim1

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Darwin-díjas ügyfelek, vagy műszaki hiba? A világon hatmillió, itthon akár húszezer Toyotát hívnak vissza a gázpedálok miatt. Elmondjuk a titkot, hogyan ússza meg, ha önnél is beragad. Vélemények azonos című írásunkról...
Az UTV kamerája előtt vágott át az M1-M7-es beveztő szakaszán egy kerékpáros szombat reggel. Boylepke, az autostat blog szerzője éppen a szakadó hó miatt várható közlekedési akadályokat kereste, amikor a képeken feltűnt a kétszer négy sávos úton kerekező ismeretlen. Az ön-…..
Úgy tűnik a Suzuki, a Ford, a Volkswagen, a BMW és a Volvo értékesítői már beletörödtek a válság megváltozhatatlanságába. Vagy annyira profik, hogy azonnal levették: a független piackutató intézet próbavásárlói mind csóró főiskolások, Armanijuk kölcsönzött, szakálluk…..
Jim1 2009.03.30 22:41:41
Hetvegen farmerban hetkoznap oltonyben jarok autot tesztelni
Pozitiv csalodasok:

Mazda Mirai - mindig figyelnek, tesztvezetni akarmit lehet. Ajanlat 5 perc, teljes koru ismertetes.

Toyota Real. Budaors - beugrottam tobbszor, kedvesek, azonnal mentunk tesztvezetni Corrollat, Avensist mindent

Opel Lukacs - Csopak - szabin voltunk bugrottunk. Az utcarol, csak ugy. Akkor volt a H astra uj. Ismeretlenul odadtak a kocsi vihettuk kiprobalni. Na oke a szakadt G astramat ott hagytam

VW Ring Auto - Veszprem - Kivalo csapat. Pesten nem vennek VW-t. Csak naluk.

Citroen Ormezo - nem szeretem a franiakat. De ok Honda Vizslabol mindig ki kell menekulni

Negativ csalodasok

Honda Vizsla, Honda Grohotzky - rad sem neznek. Sot csak meg ne kene szolitani az embert aki be jon. Mindenki netel egybol. Kulon felszolitasra akkor is szajhuzogatassal.

Ford Petranyi - zsir uj hatalmas hodaly, tele autoval 8 alkalmazott, egymassal paronkent pettingelnek. Bemegyek munkaidoben. Le se
sz@rtak. Minden gepbe beultem. 5 perc mulva kihuztam.

Fiat Alfa Budaors - ditto mint elozo szora sem erdemes csapat. Bementem korulneztem. Utana meg kellett a recepcios holgyet kerdezni, hogy van e kiszolgalas. Az akkor nagy nehezen kirobbanotta az egyiket a 3 sales kollega kozul a monitor mogul.

Porsche Buda - Skodas csapat - na itt sem volt egyeru infot kapni

Nem akarnak eladni?

De tudjatok mi a leg frankobb? Amikor veletlenul jatszosba bemesz, es a legfiatalabb kenytelen kelletlen radkerdez, es kiderul venni akarsz. Egybol jonnek az oreg hienak, hogy lenyulnak a jutalekot. Ez konkretan egy Toyotas csapatnal tortent.

Ja es ez a rossz duma, hogy a befektetett energia jajajjaj, es a szenya erdeklodo lelepet, es fejrol kiszurjuk ki vesz ki nem. Ez nem igy megy, es kivancsi lennek a Tulajnak hogy adjatok be.