Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pi(ci)lla

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mosolygó Új évi 2010.01.03 08:51:00
A tavalyi évet már ideje volt lezárni, örültünk a kis hónak, elegünk volt a karácsonyi bevásárlásokból, pukkadásig ettük a finomságokat, lefáradtunk a vendégségektől. Túl vagyunk egy rémes  használtautó vásárláson - visszaadáson (mert olyan f@s állapotban volt, hogy…..
Mostmár megint több időm lesz irogatni.Ki tudja miért, mostanában sűrűn nézegetem a gyűrűket, a Kylie Minogue által reklámozott TOUS honlapon is találtam egy-két szép darabot, nézzétek.  Másik kedvencem kicsit giccs kategória, de valamiért mégis tetszik, a Dreamhouse…..
pi(ci)lla 2009.07.10 11:58:18
@Krizzta: én is most végeztem a jogi asszisztensivel, júniusban:).

Akkor kemény lehetett, 7 hónap alatt lenyomni a két éves anyagot.... Gratula az ötöshöz!:)
naná, hogy itt kezdtünk kedvenc fáim Zeusz fele                                          vízköpő egy kis utcában palatino mellett (azok a fák!) tetőkertek... a kedvenc virágom…..
pi(ci)lla 2009.07.06 11:34:40
@Krizzta: nem, még nincs, és még szerintem kb 2-3 évig nem is lesz:) inkább azt jelképezi nálunk ez a dolog, hogy összetartozunk (tudom, másnál is:-D), de még nem gondolkodtunk rajta, hogy pontosan hol és mikor stb... plusz én még félek is egy kicsit, hogy nekem kell társaság közepén lennem....brrrrr (100 főnél kisebb esküvőre családom miatt nem is gondolhatok....)
Napszemüveg terén szinte sosem újítok: közepesen nagy, fekete kerettel rendelkező, viszonylag szögletes modelleket szerzek be évről évre. Volt egy klasszikus Ray Ban darabom, ami nagy kedvenc volt, de sajnos nem tudok vigyázni a napszemüvegeimre. Korán halnak, így rájöttem, hogy…..
pi(ci)lla 2009.05.12 15:09:05
@LuPuS: a D&G napszemüvegek nagyon jók!:)

Nekem egy két évvel ezelőtti Armani van, nem hiszem, hogy mostanában szeretném lecserélni újabbra, de igazán nem tetszik egyik sem a fenti összeálíltásból :(
 MUNKAHELYI TERROR BLOGTALÁLKOZÓ   Egy érdekes levél következik, egy furcsa csapatépítő tréningről. Egy ügyvédi irodában dolgozom Budapesten titkárnőként. A főnököm tavaly kitalálta, hogy menjünk hétvégi csapatépítő tréningre, mert az jól összehozza a…..
pi(ci)lla 2009.04.29 12:22:56
@roli101: igen jó céged lehet, ha Pattayán van a csapatépítő tréning:))
Nagyon kedvelem Helen Mirrent, és persze a kifinomult, elegáns, egyáltalán nem túlzó stílusát is irigylésre méltónak tartom. Ez a világos krémszínű Donna Karan ruha - a hozzáillő kabáttal - is nagyszerűen áll neki. Talán az egyetlen bajom a cipőjével van: egyrészt,…..
pi(ci)lla 2009.04.23 15:34:22
@Virgogirl: akkor megnyugodtam, hogy igazi nő vagyok!!!, a fociimádatom ellenére :-D
pi(ci)lla 2009.04.23 15:41:46
@Virgogirl: direkt írtam, hogy ellenére, de így is helyes:)
pi(ci)lla 2009.04.23 18:22:26
@Virgogirl: nem derült ki rólam, de alapvetően optimista vagyok, és annyit nem agyalok a bokámon, meg a vádlimon sem, csak itt előtérbe került ez a "hiányosság" :) , de azért nincsenek álmatlan éjszakáim emiatt :)
"Ő Dió, az ír szetter kiskutyánk, aki ma 3 hónapos. Minket teljesen levett a lábunkról a kis hercegnő, legyen tőle szép napotok nektek is" - írta nekünk Vanda. Hajtás után megnézheti Dió lenyűgöző mosolyát és merengő arckifejezését is. Minket meggyőzött.…..