Regisztráció Blogot indítok
Adatok
odson forja

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Immár tíz éve, hogy a zuglói önkormányzat eladta a Bosnyák téri sportpályákat és a tanuszoda telkeit. A vevő, az ECHO Investment azóta sem épített semmit. A cég most továbbadná a telket és vele a projektet,  - melyre érvényes építési engedélye is van az év közepéig - a  Bayer-CFE Zrt.-nek. A…..
odson forja 2016.12.06 22:16:31
@Praktikum: igen, pontosan. én ezt már nem látom át, hogy mi volna jobb hosszú távon, visszavásárolni terv és befektetők nélkül, vagy lakóparképítő új befektető (aki Várnai szerint titkon a visszavásárlásban reménykedik), de talán jobb volna mégis valami változás. Ha lakóházak épülnének, nekik és az erre közlekedőknek tán csak megérné építeni a templom és piaccsarnok után egy kisebb szupermarketet is, vele pár kisebb üzlethelységet, kaphatna ott fiókot az önkormányzat, lenne valami kulturált placc padokkal és máris komplexebb, kiterjedtebb térré változna a Bosnyák tér a végnélküli buszmegállók mentén. Metró nélkül ez reális volna és tán mindenkinek megérné.
Henri Cartier-Bressont (1908-2004) világszerte tisztelik remek fotóriportjaiért. Műveinek kvalitása tette őt a világ egyik legjobban ismert és fizetett sajtófotósává. Inkább a tipikus érdekelte, mint a szokatlan, az emberek kötötték le és természetes cselekvéseik. A hetvenes…..
Ricky Gervais az egyik olyan standup-komikus, aki senkit és semmit nem tisztel, ha valamiből viccet akar csinálni, akkor megcsinálja, és leszarja, kiket bánt meg vele. belerúgott ő már mindenkibe, aki él és mozog, a melegektől a kerekesszékesekig, szóval minket annyira nem lepett meg a…..
odson forja 2011.10.20 23:33:48
@dr. no:
1. a humoristával semmi gond.
2. dr. no nem duresz vagy, csak korlátoltságodat és tudatlanságodat általánosító állításokba terjesztő, ezáltal enyhén kártékony kommentelő.
(mondom ezt tévével, nettel, 3 gyerekkel, köztük downossal, aki véletlen volt, nem lehetett szűrni, nem lett vele vége a családnak, megtartottuk és rengeteget kaptunk tőle és másoktól, akikkel miatta kapcsolatba kerültünk.)
A mai testületi ülés legkeményebb napirendi pontja nem a költségvetés (ami várható lenne február környékén), hanem a Kormos István Általános Iskola megszüntetése. Azoknak, akik nem ismerik: a Kormos a sajátos nevelési igényű gyerekekkel foglalkozik, akik tanulásban…..
odson forja 2011.02.23 19:54:08
@P_o_c_a_k_o_s: hát nem gondoltam volna, hogy eljön olyan sötét kor, amikor még Kormos Istvánt is mocskolgatni próbálja valami olvasni alig bíró. Kedves pocakos, ha már a wikipédiára mutogatsz, végig is olvahatnád a szócikket, s láthatnád, hogy azért a magyar gyerekirodalom egyik legfontosabb költője-írója (Vackor meséi, Pincérfrakk utcai cicák, A zsiráfnyakú cica, stb.), mert évekig nem publikálhatott mást - politikai okokból. Ezért a magyar irodalom egyik legfontosabb fordítója is. És mellékesen a legszebb magyar versek között vannak nem gyerekeknek szánt versei. Kevés szimpatikusabb, tiszteségesebb és tehetségesebb ember volt akkoriban. A Kormos István Általános Iskola büszke lehetett és volt is névadójára - az önkormányzat meg büszke lehetett volna az iskolára - minden erejével támogatnia kellene, nem fölös teherré hazudva megalázni a benne dolgozókat, s végeredményben a választópolgárokat. Szégyen.
Nyithatok cukrászdát Bécsben? Nem, de a Soroksári úti kiskocsmámra kiírhatom, hogy Mariahilfer Str. 22. Feltétlenül jobban cseng, bár lehet hogy nehezebben találja meg a potenciális közönség. A májusban megnyílt G-Starral egy kicsit ugyan más a helyzet, mert attól, hogy a…..
Gorkij: Barbárok (r. Ascher Tamás) Előfordul, hogy nem vagyok ráhangolódva az orosz drámákra, ahol a legtöbb szereplő halni, vagy épp egy koszvadt kisvárosból és hasonló életéből menekülni készül - ha egyáltalán készül valamire, és nem csak vodkakoktélokat iszik lovasszánja hátsó ülésén. Így nem…..
Miután a Napi Gazdaság cikke alapján minden sajtótermék (beleértve az Urbanistát is) szétkürtölte a WestEnd 2. építésének lefújását, a napi.hu még tegnap pontosított, hogy valójában "kiemelkedően magas a WestEnd II-re az érdeklődés." Tersyxus szerint ez nagy valoszinuseggel…..
odson forja 2008.11.15 15:30:16
A LatLong írta meg a napokban, hogy a Google Earth megint frissített műholdfelvétel-adatbázisán. És ezúttal egész Magyarország belekerült a szórásba: The following is a more complete list of the areas we've updated in this data push: New 2.5m base imagery for: The Czech Republic,…..
Idióta emberekért még mindig nem kell a szomszédba menni piciny országunkból. Rendszerint figyelmetlenségből, tudatlanságból, a KRESZ hiányos ismeretéből adódik az, hogy sok érdekes sztorit kapunk tőletek. Ezúttal ezeknél is érdekesebb történetet osztunk meg veletek a…..
inaplo próba 2007.04.01 22:11:06
nos. hogy néz ez ki?..
Szeretném, ha a versem beolvasnák a Magyar Rádióban. Van például egy ódám a kórházreformhoz, egy rövid haikum Kóka János kamatlábáról, meg egy borongós szonettem, amiben Hiller István fodrásza kesereg. Kifejezetten Lukács Sándor hangjára írtam mindegyiket, már alig várom,…..