Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Diolen Mobi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Távirati Irodáig repült a hír, hogy... Együttműködésre lépett a Videa videomegosztó portállal a TV2 - tájékoztatta csütörtökön a kereskedelmi csatorna az MTI-t. A Magyarországon újszerű kooperáció lényege, hogy mostantól hat alcsatornán válnak elérhetővé a…..
Mandiner blog Bauernél a Lola-T 2008.04.26 04:01:00
 Gyerekkorunk kedvenc játékai közé tartozott az autóskártya. A mindent vivő kártyalap a Lola-T nevű szuperjárgány volt. Ma legördült a futószalagról a balliberális Lola-T, ki is nyomtatták az értelmiség lapjába'.  Bauer Tamás a mai ÉS-ben tökéletesen összefoglalta…..
Panka találta Önöknek ezt a kihagyhatatlan akciót: egy egész falnyi könyvespolc mindössze 668 forintért (néni nélkül). A Homár arra bíztat mindenkt, hogy nyomtassa ki ezt az ajánlatot, és próbálja meg érvényesíteni a "legolcsóbb meghirdetett árat". Az elsőnek még…..
Forró dróton érkezett a következő vendéglátóipari bréking nyúz: mostanában ne próbáljatok pizzát rendelni a budai Il Colosseó honlapján. Bruhahaha. A későbbi archivációs gondok elkerülése végett és céljából, idekopizzuk az oldal jelenlegi tartalmát. Az IL COLOSSEO…..
Számtalanszor dícsért kedvenc olvasónk, Kicsiskip újabb kincset bányászott elő valami kilencvenes évek eleji VHS-kazettáról. Egy német igazgató, négy nő, akikre a legjobban a "kurva" kifejezés illik, valamint egy korszak, amikor még elég volt annyit mondani a sikerért,…..