Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FeketeFarkas

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tengermély tisztelettel és szeretettel üdvözlök minden kedves olvasót és kiscicát! Roppant nagy izgalmakra tessen készülni, mert bezony ez volt az adások adása, a valósgshow-epizódok etalonja, a tévés kontentgyártás csimborasszója. Annál is inkább, hogy Fördős Zénó nagymenő vidéki vállalkozónak…..
FeketeFarkas 2016.04.30 01:04:35
@Chuck Νorris: Szerintem Kongó megrendezte egy kicsit a malacot, de azt a részt szándékosan kivágták nehogy rájuk szabaduljon egy rakás állatvédő.
FeketeFarkas 2016.04.30 21:48:52
@Bekkara: csatlakozom, részemről is ennyi volt a farmnézés.
Európa-szerte mindenki tudja, hogy Magyarországon idén megszűnt a sajtószabadság, illetve in Ungarn wurde die Pressefreiheit aufgehoben. Ám a magyar leleményes nép, és az elmúlt évszázadok során könnyedén megtanult a sorok között is olvasni: a puszta szavak mögött a valódi…..
Modorosblog Az Ingyenélő II. 2011.05.19 19:49:00
A 2009 nyári első részben leginkább a baráti társaságban és a rokonságban fellelhető ingyenélőket tárgyaltuk ki - őket általában havi, éves rendszerességgel kell elviselnünk, és kicselezésükre is viszonylag könnyedén ki lehet fejleszteni - alkalmazni - a megfelelő…..
FeketeFarkas 2011.05.23 23:49:02
@mrbateman: A TÁMOP az egy gyönyörű valami. Egy könyvespolc tele van a papíranyagával. Olyan 20-30 irattartó a vastagabb fajtából. Minden 3-4 példányban, több száz oldal eredetiben aláírva - aláírásra természetesen egyetlen személy jogosult stb... Egyetértek, a megírás sehol nincs ehhez képest.
Modorosblog Mi célból? Acélból! 2011.03.14 07:00:00
-Nyugalom, a hosszú élet ritka! -Nyelvében él a nemzet - de nyelvével még senki nem nemzett. -Egy a lényeg: ragadjon a bélyeg! -Mit néző? Nem vagy te intéző. -Mi az ott a kezedben? -Nagyító meg terítő. -Nem azt kérdeztem, kitől kaptad. -Hova mész?  -Laposelemért.…..
Nem olyan rég Melindának volt hasonló problémája. Ezért valószínűnek tartottam, hogy maradt még a hányáscsillapítóból, ami nála bevált. Csak meg kell keresnem a holmijai között. A hűtőben mind a hármunknak külön polca van. És ezt a gyógyszert hűtőben kell tárolni. Tehát…..
 Professor Pizka - tudjátok, akinek minden posztról eszébe jut, hogy ő azt már megírta a Ráérünkön. Hát ezt is megírta. Már.   A számítógépcsináló ember (Geekus rusticus telepicus) A számítógépcsináló ember úgy viszonyul az IT-supporthoz, ahogy a…..
FeketeFarkas 2010.12.17 14:22:58
@El Topo (Sgt. Elias):
Kissé általánosítasz. Nő vagyok és a két kedvenc játékom a Roma Total War valamint a Cossacks back to war.
Ezen túl értek a géphez és nagyon idegesít mikor csak azért mert nő vagyok hülyének néznek a témában. Van otthon grafikai programom és senki nem tanított meg a kezelésére, magamtól is rájöttem mindenre pontosan úgy, hogy próbálgattam.
Ennyi erővel én is írhatnám, hogy a férfiak hülyék a géphez csak mert nekem a férfi kollégáim csinálnak hülyeségeket. pl. az egyik nem tudja hogy kell használni a pendrive-ot, a másik meg a múltkor azzal fogadott, hogy nem nyomtat a nyomtató, nézzem már meg. Megnéztem majd közöltem, hogy ha papírt tesznek bele az sokat segít neki.

Jó poénnak én is írok egyet. Mikor a célszemély elment átállítod a gépet CD-ről bootolásra majd a meghajtóban hagyod a linux live CD-t. Garantált siker.
Szia Tibi! Fogadd szeretettel a Modoros Otthon c. lakberendezési havilap legfrissebb számát. :) Üdv.MoDorka   Tökéletes minimalizmus Divatos napjainkban a minimál stílus, de ennyire letisztult és végletes formában ritkán találkozni vele, mint Keresztes Gábor és Anasztázia…..
 Brother Love a mai írás szerzője - a később íródott Egyházellenes ötlete valójában ezen a poszton alapszik. Az alábbi sorok írója nem ateista, és tiszteletben tartja minden ember vallásos meggyőződését. A modoros hívő „Márk és Krisztián – a…..
FeketeFarkas 2010.09.16 13:49:07
@vészmadár (pica pica): Később írta, hogy katolikusok.

Egyébként meglehetősen lapos lett ez a poszt, sok más írás van itt ami jóval jobban tetszik. Szerintem nem sikerült elkapni a lényeget, az igazi modorosságokat, melyek -ahogy mások is írták - mások az egyes egyházakban/gyülekezetekben.
A karizmatikusokat pl. szerintem Adriann Plass remekül leírja, ahhoz nem sok mindent tudnék hozzátenni. Bár én is ilyen közösségbe járok végignevettem a Kegyes kétbalkezes könyveket.
Érhetné a Modorosblogot az a vád, hogy szép, emberi dolgokat tesz nevetség tárgyává - esetleg túl negatív, szarkasztikus a hangvétele. Hogy bebizonyítsuk, mi is érző emberek vagyunk: szeretnénk mindenkivel megosztani ötven kellemes gondolatot, amit már biztos sokan évekkel…..
Az alábbi hitirat Jege számára sugalmazódott, és ő legott le is írá. Olvassuk hát szorgos szívvel és lankadatlan lelkiállapottal!Figyelmeztetés: az alábbi poszt tiszteletlen, rosszindulatú és alaptalanul általánosít. Ha Önt az ilyen fölháborítja, kérjük, ne olvasson…..
FeketeFarkas 2010.06.30 15:03:36
@nyílméregbéka: Volt már ilyen kis hazánkban lett is belőle nagy balhé, mikor a pap meghalt balesetben a "házvezetőnő" meg ottmaradt két kicsivel. A baj ott kezdődött, hogy kiderült az asszony hivatalosan felesége volt az elhunytak és igényt tartott az örökségre.

@kIára
Nagyon jók a leírásaid, vannak olyan szórakoztatóak mint az eredeti poszt. Bár van egy olyan érzésem, hogy belülről írsz.

Az eredetihez annyit, hogy én is ifjúkeresztyén lány voltam jó 10-15 éve, de nem bánom. Nagyon élveztem azokat az éveket. Most pár évvel érettebb keresztyén nő vagyok de a poszt ezen korosztályt leíró része nagyon távol áll tőlem. Főleg, hogy még csak egy gyerekem van és dolgozok is. :) Isten most is fontos része az életemnek. :)
ZAK 2. sorozat 45. poszt   Bármennyire is tudtam, hogy a zombi valójában talán a földkerekség létező legártatlanabb áldozata, a dal végén végeznem kell vele, különben ő semmisít meg minket.  Életem eddigi legkegyetlenebb misszióját kellett, hogy végrehajtsam. A…..
FeketeFarkas 2010.05.20 22:38:01
Euridiké néni már kurvára unja. Megint ott áll előtte a két hülyegyerek: Attiska és Milánka. Pedig ő már hányszor igazságot tett, és mégse jó nekik sehogy. Atti az idősebb és nagyobb: de behemótságához, csöndességéhez élhetetlenség, naivitás és helyenként hirtelen…..
ZAK 2. sorozat 32. poszt   Szerencsére az emberek azért többnyire önfeláldozóak és segítőkészek. Falusi nénik az utolsó szakajtónyi tojásaikat is felhozzák a Békásmegyeri Központi Segélyosztó Állomásra. A Határontúli Magyarok Szövetsége az összes budapesti számára…..
Az elmúlt bő fél évre visszatekintve úgy érzem, hogy elég különleges szakasza volt ez a netes életemnek, legfőképpen jelen blog miatt. Lusta voltam összeszámolni a konkrét adatokat, de becslésem szerint elkövettünk jó másfél száz bejegyzést, jó pár ezer kommentet, mintegy…..
1.Meteorológiai szolgálat  A léghajó-közlekedés legismertebb tragédiája, a Hindenburg pusztulása, azonban ez egyáltalán nem a legnagyobb léghajó-katasztrófa és nem is legjellemzőbb. A XIX.-XX. század során a legtöbb léghajó az erős szél miatt zuhant le. Amennyiben az…..
Kr.e 279. február   I. A Morvai-puccs és a raktárrend  A püpöki palota elleni merénylet egy új, eddig nem végiggondolt veszélyt hozott a felszínre: a belső terrorizmus lehetőségét. Sajnos a puccsisták a tudományos kutatóintézetekbe is beférkőztek és támogatókra…..
FeketeFarkas 2009.02.21 10:36:37
@teddybear01: Szerintem a tudást nem szabad kiadni. Az most az egyik legfőbb előnyünk. Még a végén felfedezik itt Amerikát. Előttünk... Amúgy érdekes, hogy már az ókorban is volt olyan tudós aki rájött, hogy a föld gömbölyű. Csak ez később eretnekség lett.
Ómagyarország Apu ölni megy 2009.02.11 19:11:00
– Te vezetsz – dobtam oda Téglásnak a Touareg kulcsát. Sem a vezetéshez, sem az EÁP-okon való jópofizáshoz nem voltam megfelelő lelkiállapotban. A tökig lesötétített fekete luxusterepjáró nem volt ugyan a legideálisabb jármű ehhez a misszióhoz, de mivel a másik…..
Ómagyarország Ideglelés 2009.02.12 19:22:00
Február 10. A napok elég egyhangúak mostanában, semmi érdekes nem történt. A helyzetemmel valahogy sikerült megbékélnem, így unatkozni kezdtem. Vajon mihez kezdhet unalmában egy magamfajta számítógép, internet, tévé, könyvek és kisszámú barátai nélkül? Elárulom: azzal…..
FeketeFarkas 2009.02.13 08:14:43
@bz249: Te Debreceni vagy?
FeketeFarkas 2009.02.13 11:37:40
@bz249: csak azért kérdeztem, mert nem messze lakom Debrecentől. Gyülekezetbe meg oda járunk.
Ja, bocs az Off-ért. :)
A harangok zúgása minden más hangot elnyomott, öblösen zengett az egész város felett, és visszhangzott végig az utcákon. A székesegyházban telt ház volt, a tömegben alig lehetett megmozdulni. Alig vártam már, hogy felhangozzon a Te Deum és már furakodtam is kifelé a friss…..
FeketeFarkas 2009.02.04 00:28:15
@kaktusztea: Szerintem nincs feltétlenül igazad. A kereszténység nem egyenlő a katolicizmussal, még akkor sem ha azon a területen ők vannak többségben.
A keresztény hit legfőbb eleme a Krisztussal való személyes kapcsolat. Megtérni pedig annyit jelent, hogy elfogadom, Krisztus értem, az én bűneimért halt meg a kereszten, hiszek benne, őt követem, Ő az életem Ura. (remélem érthetően írtam le) Na ezt senkire nem lehet ráerőltetni. Ez egy olyan mély, szívbéli döntés amit az ember csakis szabad akaratából tud meghozni. Ha erőltetik legfeljebb megjátssza dolgot, de annak semmi értelme.
Azt viszont próbáld megérteni, hogy minden keresztyén kötelességének tartja, hogy ezt a lehetőséget elmondja másoknak is, tekintettel arról mit tanít a Biblia a Krisztus áldozatát elutasítók sorsáról. Én is tuti elmondanám, de meghagynám a lehetőséget, hogy döntsenek, mint ahogy Isten is meghagyja.
Az hogy nem kompatibilis az meg nem igaz. Ugyan miért nem? Krisztus mindenkiért meghalt és az evangélium mindenkinek szól.
Ha nem ismerik hogyan tudnák miből lehet választani? Lehet jobban tetszene nekik mint az emberáldozatok.
Ómagyarország A kisüsti 2009.01.25 18:20:00
A kisüsti eléggé karcolta a torkom, cserébe kellemesen melegített gyomortájékon. Odasétáltam a laptophoz, hogy megnézzem, mi szól, a szövege hihetetlenül elkapta az életérzésünket. Amit láttunk, megerősítette, hogy lesz még jobb a helyzet. A harmadik portán fejeztük be az…..
FeketeFarkas 2009.01.25 22:25:24
@Ghery88: Én spec. azért nem írtam mert vasárnap lévén nem voltam itthon. Istentisztelet volt a nem pápista gyülekezetemben.
De most örömmel látom, hogy egy újabb szerző tért vissza. Elsőre tök jó ez az írás. Kíváncsi vagyok a falusiak életére most, hogy szs a kelta kovácshoz költözött Karácsonykor. (Milyen szép kis alliteráció.)
Miután elindultunk az autóval, biztos, ami biztos alapon tettek rám egy gyorsszorítót. A városban legalább négy ellenőrző-áteresztő ponton haladtunk át, mindenhol elég volt a sofőr által bemutatott cetli, hogy gond és bárminemű kérdeződés nélkül áteresztettek minket. A…..
FeketeFarkas 2009.01.23 11:39:05
@bz249: Én sem vagyok bálványimádó pápista. :)(bocs kedves katolikus olvasók ezt nem lehetett kihagyni)Alapítsunk egy ómagyar gyülekezetet? Vagy marad mindenki a saját gyülekezetében?

Amúgy az írás nagyon jó. Kezdenek izgalmassá válni az események.
Én már csak szs, Cián és Vinitor írásait kezdem hiányolni.
FeketeFarkas 2009.01.23 18:59:39
@bz249: Szomorúan olvasom. Én is remélem, hogy hamarosan megjelenik a regény. Ami természetesen egy regénysorozat első része lenne. :) Minimum annyi résszel mint másik nagy kedvencem a Left Behind
Január 19 van. Nem írok. A betelt naplóm a málhában pihen a többi holmimmal együtt, tovább kínozva szerencsétlen hátamat. Pali bá’ veterán téli egyenruhája és a repeszálló mellény van rajtam. A fegyverzetem egy kala, a pisztoly és a Brennustól kapott kard. Az összes…..
FeketeFarkas 2009.01.22 09:10:10
@Ghery88: Sehol egy megjegyzés az avatarra?
Nekem ez azért jobban tetszene:
www.nimbus.org.pl/readarticle.php?article_id=141
Ómagyarország Ló, halál 2008.12.25 21:00:00
December 25. Végre újra a pályán. Az elmúlt két hét ismét komoly tervezgetéssel telt, és úgy érzem, sikerült kiküszöbölnünk a múltkori akció hiányosságait és kockázatait. Kockázatot persze már amúgy sem vállalhatunk, hiszen a csapat három főre fogyatkozott, másrészt…..
Szondi Sándor 24. oszt. tan. fogalmazása A napom tíz év múlva nem azzal fog végződni, hogy a feleségem rám csapja az ajtót és tudom, hogy sokáig nem akar majd hozzám szólni. Tíz év múlva ez azért sem lesz kellemetlen, mert nem egy olyan szobában fogunk aludni, amiben rajtunk…..
FeketeFarkas 2008.12.21 11:09:59