Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisvirág15

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk és bátyja Mosonmagyaróvárra szeretett volna utazni, de a vonat nem állt meg az állomáson, csak a határnál. Előresétáltak a mozdonyvezetőhöz, aki flegmán azt kérdezte, „miért nem húzták meg a vészféket”. Az utas nem tudta, hogy már a vonatot is nekik kell…..
kisvirág15 2009.10.26 22:27:08
@b.rolee:

Bűzlik a leírásod, Balassagyarmati IC nem létezik nem is létezhet, mert ezen a vasúti szakaszon több 30 km-s sebességkorlátozás is van a pályák minősége miatt, amin kizárólag BZ-k járnak. A Péceltől Hatvanba pedig nem is jár balassagyarmati vonat maximum Aszódig mehettél volna. Egy balassagyarmati. Bocsi
"Engedjék meg, hogy szeressem egykor közös hazánk egészét!" - Sólyom LászlóElőször úgy nézett ki, a szlovák-magyar konfliktus iskolapéldája lesz annak, amikor két nép tök jól megvan, csak a vezetőik lóbálják a fakardot. De most úgy néz ki, iskolapéldája lesz…..
kisvirág15 2009.09.17 04:33:19
@Éhesló: Kimaradt, ismerem már elé régóta őket így tudom, hogy csak feltűnősködni akartak no meg pár jó pontot szerezni, ez utóbbi nem jött be nekik.
kisvirág15 2009.09.17 22:44:41
@Éhesló:
Egy szóval sem írtam, hogy melyik párthoz tartozol, csak felvázoltam, hogy mindegy melyik, nem szeretjük őket. Az elődjét sem, de nem sok választási lehetőségünk volt. Nem örülök, amiket hallok a felvidékiekkel kapcsolatban, de ne a mi kontónkra "bohóckodjanak", mert ezzel nekünk is és a felvidéki barátainknak is ártanak.

Kattints ide, 1,28 -nál lesz érdekes
videa.hu/videok/hirek-politika/fico-gordon-NJhQdJm3c7a9RKoM

Az a sarok ahol elhaladnak az egy középiskola és művelődési központ, nem volt annyi eszük, hogy oktatási szünetet rendeljenek el. A gyalogosok pedig csak kb. 1,5 m-re álltak. Kérdem én, hol voltak a mi nagy hőseink??!! Egyikük még a városban sem tartózkodott, a másikat nem tudom, de a felvételen nem látni. Nem vagyok félős, de a gyerekeket nem kell kitenni ilyen eseményeknek. Hát ennyit róluk.