Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Babett

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A fotó - amelyről a kath.net is hírt adott - megtévesztő lehet - mondta egy olasz tévéadó moderátora, miközben a reggeli sajtószemlén felmutatott egy kedves fotomontázst az Il Giornale napilap első oldaláról, mely a milánói dóm előtti teret ábrázolja, színültig tele…..
Bölcs vendéglátósok élnek a nyugati végeken: nem kötik a vendégek orrára, hogy a 14800 forintos szobaárhoz éjszaka nem jár fűtés, no meg azt sem, hogy a szobák alatt hajnalig nyitva tartó kocsma üzemel. Mivel a legbölcsebbekből politikus lesz, történetünk főszereplője a…..
A csúnyák esélytelenségérôl... Nem vagyok egy igazán férfias alkat. Pocakom van, kopaszodok, akad egy kis bajusz is rajtam, jóképűnek sem vagyok nevezhető: mondjuk olyan vidéki gazdálkodó fejem van. Közelebb a negyvenhez, mint a harminchoz, így még a fiatalság magától…..
Babett 2008.11.20 13:47:42
Steve01 hozzászólásával teljesen egyetértek, az a lényeg.

fvtr.blog.hu/2008/11/20/csak_a_szepek_lehetnek_boldogok?fullcommentlist=1#c4006213

Aki meg azt mondja, hogy képtelenség napi 1-2 órát sportolásra fordítani... hát ha egyedül élsz, és képtelen vagy 1-2 órát erre szánni, akkor majd ha barátnőd lesz, mennyi időd lesz rá?
w Igazságot Magyarországnak! 2008.11.18 00:45:00
Mert ha mondjuk egy óvodáscsoportot vagy egy turistabuszt vertek volna végig ezek az elállatiasodott szlovákok… azt még le lehetne nyelni. Az óvodások néha valóban idegesítők tudnak lenni, aki meg oda hordja a pénzét üdülés ürügyén, az meg is érdemli. De hogy…..