Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tromika

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HeStyle H&M 2009 ősz/tél 2009.08.14 09:00:00
Megjelentek a H&M új kampányfotói, amelyeken az új, őszi/téli férfikollekció darabjai láthatóak. Igazából a H&M kampányfotói engem sosem szoktak felcsigázni, a boltban jobban tetszenek a ruhák külön-külön, mint az itt összeállítottak. Az itt bemutatott darabok közül…..
tromika 2009.08.14 16:56:31
@AdamM: szerintem nem. én még a reklámozott ruhákból semmit se találtam idehaza eddig...
A parfüm hatása - ne legyen túlságosan nagy az illatfelhő körülöttünk, hanem csak közvetlenül mellettünk lehessen érezni az illatunkat. Két fújásból megoldhatjuk ezt (egy a nyakunkra, egy pedig a csuklónkra).Ha a hölgyek a szoba túloldaláról is érzik az illatot, akkor miért…..
tromika 2009.08.10 23:30:02
Akinek ez az 5 kevés volt az még ebben a könyvben talál párat: www.libri.hu/konyv/ferfiak-konyve-1.html

És még annyival egészíteném ki a a parfümös részt, hogy ha szerencsés napja van az embernek lejjebb is fújhat egy kicsit:) idézet Alfie című filmből...
A háttér egy sötét, drámai színház. A forós Marcus Olsson, a modell pedig Jakob Wiechmann. Nem rosszak a cuccok, de hiányzik egy-két szolídabb szín. Remélem nem ilyen szürke lesz a divat ősszel, megint...   ..
tromika 2009.07.31 17:45:10
@horvath911: fashion streeten a benettonban. Viszont azokkal a göncökkel amik a kampányban vagy a weboldalon vannak én még nem találkoztam.
HeStyle The Sartorialist: A könyv 2009.07.21 08:35:00
A The Sartorialist hamarosan kézzel foghatóvá válik. Scott Schuman könyve augusztus 12-én jelenik meg és ugyanolyan koncepciójú lesz, mint a világhírű weboldal. A sokak által várt könyv két változatban (puhaborítós,keményborítós) jelenik majd meg Amerikában, de az Amazon…..
A leginkább óráiról ismert Tag Heuer is elkészítette saját gyártású mobiltelefonját.A Meridist névre keresztelt luxusmobil előlapját zafírüveg védi, a hátlapok között pedig lehet választani valódi bőr, krokodilbőr mintázatú műbőr és fém között.Az áruk 2950 fontnál,…..
Eredetileg csak a pendrive-jogdíj ügyről akartam véleményt alkotni, de nem mehetek el szó nélkül az Artisjus - általam ismert - első igazán nagy genyósága mellett sem. Így egy kicsit hosszú lett ez az írás, de legalább van mit belinkelni amikor válaszolni kellene a kínzó…..
Az akkreditáció intézménye a gyakorlatban – nálunk – a kilencvenes évek egyik legnagyobb bulija volt. Többé-kevésbé hozzáértő szervezetek, erős politikai lobbiháttérrel rátelepedtek egy-egy rendes szakmára és tanfolyamokat, vizsgákat kezdtek el nekik szervezni jó…..
tromika 2009.01.11 13:53:04
És előjött a kedvencem már bocsánat de a picsáért kell belekeverni mindenbe a politikát. Már alig lehet bírni, hogy a sok marha széthúz és nem haladunk semerre. Ez ilyen oldali ez olyan oldali....Fikáz mindenki mindenkit azt se tudja mit beszél és aki legkevésbé ért hozzá annak a legnagyobb a pofája csak h takargassa tudatlanságát. Visszatérve a témához itt mi van most? mindenki faszozza a másikat meg így nem tudja úgy nem tudja. Ebből kvára elegem van és itthon mi van játszik valaki valahol és persze megy a jópofizás meg minden h mekkora ember amik ott áll előtte de kicsit távolodik és megy a háta mögött a fikázás megy leszólás. Nem igaz nem lehet a másikra is emberként tekinteni, és elismerni a munkáját, hogy ő is próbálkozik. Inkább mindenki magával foglalkozzon és fejlesztgesse tudását ne a másét minősítse.
Itt is ment h ki a dj ki nem téma erre annyit, hogy aki annak érzi magát és ki a faszom vagy te h megmondd ezzel ugyancsak létrehoztál magaddal egy szervezetet h a saját látószögedből kijelented, h ez nem az.
A vizsgáról meg annyit, hogy hülyeség és nem tudom miért kell erőltetni bármiféle felügyeletet is. Az terjed, fejlődik ami nincs korlátozva. Amit gondoltam még ez ügybe már leírták.
A másik itt a fő baromság amit Jeszenszky Úr erőltetett a fiatalok. A 18éven aluliaknak mi a faszom keresnivalója a piamámorba és cigifüstben úszó partykon. Csináljanak nekik is külön bulikat ahol jól érzik magukat mert nem akarom a szórakozást elvenni tőlük, és bocs, de ez van. Aki meg 18+ os meg már el tudja dönteni, hogy mit vesz fel a zenéből szövegből. Ez a 18+ os dolgot máshol a világba pl USA-ba komolyan veszik és nincs ilyen probléma.
És egymást ne fikázzuk kérlek titeket. Tisztelet.
tromika 2009.01.11 14:15:54
@délioldal: Ez engem is érdekelne, hogy akik vizsgáztatnak mi alapján lettek választva? Bár ez a ki vizsgáztatta őket nagyon hasonlít a mi volt előbb a tyúk vagy a tojás kérdésre:)....
tromika 2009.01.11 14:39:44
@Kasper Hauser: Ezért kérdeztem:)
Jaj, annyira tudtam, pedig csak viccnek szántam, amikor tegnap, a Leopard update-ről szóló post utolsó soraiban ezt írtam: A legutóbbi iPhone-firmwarefrissítéssel járó új, törhetetlen baseband esetéből kiindulva akinek bármi jogsértő van a gépén, az semmiképp se rakja fel a…..
Futóblog Hídfutás 2008.11.24 12:14:00
Már nem is tudom pontosan hogyan kezdődött. Az biztos, hogy Winkler kézi kamerával egyszer átfutott a Megyeri hídon és valakinek az agyából kipattant a forradalmi hídfoglalás gondolata. Persze ez egy futóblog, így a forradalmi hangulat alábbhagyott. Meg különben is fusson…..
Szó szót követett: a közösségi hovatartozás első manifesztuma lehet egy személyre szabott Futóblog póló. Hölgyeim és uraim, sporttársak! Elkészültek azok a póló dizájnok, amikből ki kéne választanunk, melyik legyen a végleges Futóblog póló. Három design és a háta:…..
tromika 2008.11.17 19:02:48