Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arkhemon

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.04.17 19:21:00
Lényegre térnék, új videó talán csak április végére várható. Sajnos magánéletileg vannak teendőim, amik nem teszik lehetővé, hogy most videókészítéssel foglalkozzak. Lulát próbálgattam néha esténként, de őszintén szólva elakadtam és nem nagyon tudom hogyan tovább. A…..
A FIFA téma elég sokszor volt már téma a blogon, eddig nem nagyon szóltam hozzá, mert mint múltkor is leírtam, engem abszolút nem hoz lázba, hogy minden évben kiadnak egy új kiadást, meg hogy minden csapat aktuális meg ilyenek. Tehát nem játszottam velük.  A nyáron…..
Mi újság Lulával?Soundtrack: Right Said Fred - I'm too sexyMajmos videó teljes terjedelemben megtekinthető itt. Jobb mint ez a videó ;)..
Még készül a videó, de addig is itt a játék intrója... Túl hosszú lett volna, hogy így 1:1-ben berakjam a teljes videóba, úgyhogy ezt így kis teasernek már kirakom :) Kirakhatnám youtube-re is, de félek, hogy a jenkik beparáznak a ronda, virtuális szilikon csöcsöktől...
Olyan friss, hogy még forró.  Egyesek még utolsó percekben is küldtek, persze azok is bekerültek a cetlikre. A szerencsés nyertesnek írok e-mailt, hogy írja meg postacímét :) Gratulálok. Akik nem nyertek, azok se legyenek szomorúak. Egyrészt még zajlik két másik…..