Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ufocska

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
. Nooormális? 2009.03.23 11:06:52
Amikor Maaargit bemegy egy cipőboltba, akkor ezt kérdezi az eladótól?"Jó napot kívánok! Megmondaná nekem, hogy a cég mióta működik, mi a neve és hogy mik a tevékenységi körei?"Nos, lehet, hogy Maaargit ezt kérdezné, de kétlem, hogy rajta kívül más is feltenne ilyen…..
Elég furcsán kezdte el a nagyközönségnek bemutatni új sorozait az RTL, amolyan igazi magyarosch módszerrel, a házibarkács promóvideók színvonalát sem megütő kisfilmekkel, pedig a milliókért bezsákolt sorozatok ennék többet érnek. Lehet erre már nem jutott pénz? Mindhárom…..
Úgy látszik, földrajzos napunk van ma, most jelezte egy kollégánk, hogy az RTL esti híradójában Szellő "kimért" István éppen azt darálta a kamerába bele, hogy ...kijelölte utódját a dél-koreai Kim-Dzsong Il és döntését tudatta a párttal is, miközben a feje…..
Webisztán Elsőzés a kommentekben 2008.12.12 09:33:00
Első, #1, +1... Bár sokan a Homárhoz vagy a Subbához kötik az elsőzés megjelenését, az első kommentért folyó verseny valójában a tengerentúlról ered. És valószínűleg nem járunk messze az igazságtól, ha azt állítjuk, a blogolással egyidős. (Kicsit más téma, de…..
ufocska 2008.12.12 09:59:50
comment:com Feltámadt a Tv2 2008.11.17 18:06:00
Hiába ért véget a Celeb vagyok, ments ki innen, a Tv2 hétköznapi műsorstruktúráján ez nem nagyon segített. Csütörtökön a New York-i helyszínelők 35 százalékos közönségarányt ért el az RTL-en, ugyan Gjoni ennél még Szőke András nélkül is többet tud, de a konkurencia…..