Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gLes

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pencilkids ismét csinált egy aranyos grafikájú, nem túl nehéz point'n'click játékot, a Droppyt. A főhős kissrácot 10 pályán kell felvidítani, hogy a végén aztán kiszabadíthassa barátnőjét. Amiért érdemes végigjátszani, az a sztori végén lévő csattanó - ezt a később…..
Félrefordítások Gálafordítás 2009.12.16 08:08:33
István nem is írt kommentárt a beküldött képhez, csak annyit, hogy a Budapesti Operettszínház egyik előadására vett jegyet a neten. Az eredeti méret itt tekinthető meg, mert túl nagy lett volna ide beszúrni.Kiemeltem a lényeget a fenti képből, itt jobban olvasható...
Egy pillanatig sem titkoltuk, hogy urbánus rákféleként mennyire visszataszítónak és főleg képmutatónak tartjuk a terézvárosi csendrendeletet, így kéjes örömmel olvastuk szegény Z. szenvedéseit, akinek a hosszú hétvégéjét tette tönkre az, hogy az önkormányzati iskolában,…..
gLes 2009.10.26 16:29:29
@silent76: Ez az érem másik oldala, de nem erről szól a poszt. Jobb helyeken felújításkor, színes gumikockákat raknak le vagy mit, azon pár százalékkal puhábban koppan a gyerek feje.

@Amálka666: Nem, de pesten nehéz találni nyugisabb helyeket, pláne a nemzeti ünnepek alatt, tudom mert történetesen vendéglátással foglalkozom.

@Fedor: És arra a hétre szükség is lesz, hogy megkössön a beton.

@Xmas: A feltört betonért mégkevésbé szoktak. Nagyon jól lehet a betonon is futkosni, kergetőzni, térdet horzsolni, stb.

@akikaztmondjákni: Jó, hogy nem vagyok szülő, amúgy se engedném, hogy hangosan ordítozva rohangásszanak, de általános iskolában, had menjenek már ki néha a szabad levegőre, még ha nem is olyan tiszta, legalább nem egy fülledt osztályterem. Nekem az a bajom az emberekkel, hogy ők mindig csak pihenni szeretnének és nincsenek tekintettel arra, hogy 3 nap "kellemetlenség" árán esetleg hosszú évekig nem lesz zaj, mert meg van oldva a felújítás, helyette inkább keresztbe tesznek minden haladásnak. Most nem a konkrét esetre mondom, mert itt nem volt foganatja, de úgy
általában. Nyugaton a civil szervezetek azon munkálkodnak, hogy minél több hasznos fejlesztés történjen az emberek javára, itthon meg azon, hogy nehogymár fejlesszenek valamit, mert akkor valakinek megzavarják az álmát az építkezés alatt.
gLes 2009.10.27 03:48:54
@Mylady: Erre csak azt tudom mondani, hogy szívás, viszont annak nyilván nem örülnél ha:

-az utca állaga az ementáli sajtéval vetekedne (bár ismerve a minőségi magyar útfelújítási szokásokat, 1-2 év és ismét aszfaltozni fognak, feltéve ha lesz rá pénz)
-szivárogna a gáz
-elmenne az áram
-az előbbi mégegyszer
-nem menne a kábeltévé
-bűzlene az utca a szennyvízszagtól
-száguldoznának az idióta autósok a gyerekek között
-reggelre egy nagy luk tátong az út közepén és napokig élvezitek a csőtörés maradványainak gyönyöreit

valamint a házban
-morcosak lennének a szomszédok, mert már mállik a vakolat a lakásukban
-kopik a festék a lépcsőházban
és még sorolhatnám

Ezek persze elég sarkított példák, és mint mondtam az érem sokoldalú, nyilván lehetne jobban összehangolni a munkákat, jobb minőségben elvégezni, hogy később kelljen megint foglalkozni vele, de az embereket inkább az érdekli, hogy ne hétvégén csinálják, aztán már mindegy hogy milyen szarul. És ez utóbbi volna mondandóm lényege...

@avatartalan: mea culpa :)
gLes 2009.10.27 17:06:54
@Mylady: félreértettél, mert én nem ezt akartam mondani vele, de lehet hogy csak szándékosan nem vagy hajlandó megérteni :)
Zsuzsanna fel van háborodva azon, hogy nálunk a borravaló elvárt és kötelező, a külföldieknek meg szinte felszámolják előzetes figyelmeztetés nélkül. Férjének olasz családja előtt égett be a For Sale étteremben, ahol a magyar rendszerhez nem szokott olasz após elfelejtett…..
Mostanában hanyagoltam az izgalmasabb kommentek publikálását, ma mégis egy hozzászólás következik Saffranektől, aki belefáradt a hazai áldatlan állapotokba és külföldön próbálna szerencsét.8 éve vagyok a szakmámban, értek hozzá - DTP operátor vagyok (kiadványszerkesztő).…..
Jelszó: kékeszöld! Azon kívül csinos szexi bombázó, hidegfrász és sikítófrász. Mindezt a T-Home hozta ki Lászlóból, mert először rá akarták venni, hogy szereljen, aztán ellopták a kékeszöld ütvefúróját és szétszaggatták a háztető esővédő fóliáját. Jelszó 2:…..
Family Guy Blog americandad.atw.hu 2009.07.08 12:47:00
Az amerikaifater.uw.hu-n már tölthető az American Dad animációs sorozat teljes második évada DVDrip minőségben. Először csak ott! Fontos! Most írt a az oldal szerkesztője, hogy az oldal címe megváltozott amerikaifater.uw.hu-ra! (Kijavítottam itt is a linkeket.) Nah már…..
gLes 2009.07.13 12:36:19
Ééééés törölték a részeket megauploadról...

@Boncza: hol is van az az ominózus konkurens oldal? :)
gLes 2009.07.14 10:36:26
@Boncza: Jogos :)
Június negyedikei bejegyzésünkre érkezett az alábbi válasz az EDS Magyarország Kft-től. Természetesen a jövőben is készséggel közöljük az érintettek viszontválaszait. A blogot jegyző jelölt(csak a posztot jegyzi / Despota) állításai több ponton nem fedik a valóságot,…..
Oké, tegyünk magunkat túl azon a tényen, hogy miközben jobbról és balról is záporoznak ránk a világpremierek, miközben a fontos filmeket már Amerika előtt láthatjuk, a Terminátor-saga 4. részét, a Terminátor: Megváltást valami miatt csak két héttel az amerikai premier…..
gLes 2009.06.02 23:36:12
gLes 2009.06.03 16:17:42
@Cirmoscica: Milyen jó, mert én is :)
Azzal, hogy a TV2 átrakta a csajnapot péntekre, az én keddemnek lőttek. Még az sem tudja visszahozni a jókedvemet, hogy az MGM-en leadják a Nagyra becsülünk (18:50) című angol vígjátékot, benne rengeteg félreértéssel és a fiatal Gary Oldmannel. Ha képes lennék bekapcsolni a…..
A Comedy Central-os Family Guy-ból miért vannak kivágva jelenetek?!Íme a csatorna válasza: "Ezt így kapjuk a Fox-tól, valószínűleg ez az international verzió. Mi nem vágunk belőle, az biztos."Teljes cikk: comment:com Én mondjuk ezt személy szerint nem nagyon hiszem el,…..
gLes 2009.06.02 11:20:44
@davidkolbi: Igen, erre én is gondoltam, de azért itt-ott becsúszhattak sztem ennél keményebb dolgok, arról nem is beszélve, hogy utána megy a South Park, ami Cartmannel finoman szólva is túltesz bármilyen Family Guy-os zsidózáson :)
BB7 nevű felhasználónk hívta fel a figyelmemet arra, hogy van egy Firefox kiegészítő, ami megkönnyíti a Megaupload letöltéseket. Ez annyit tesz, hogy mint 'free user', nem kell várni egy másodpercet sem a letöltés előtt, s amint beírod a kódot automatikusan el is indítja a…..