Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ToXic_Candy

29 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amnesys World Elköltözök^^ 2009.01.11 13:33:35
Kedves mindenki aki olvassa apró világom töredékét^^ szeretném bejelenteni hogy Amnesys World átköltözik a www.anthrax.blog.hu -rami ennek az oka:Ótvarul írt levelet kaptam nem részletezemnyomdafestéket nemtűrő dolgok^^amiben az állt hogy jajj ígyúgy Amnesys az egy ismert…..
Amnesys World Függőség 2 2009.01.04 05:06:12
Nos már régebben is írtam a virtuális függésről.És ahogyan minden postban most is a Wow a fő téma.Ismerek két függőnek mondható embert. Illetve csak az egyik függő, a másik játékos.A wow realtív:karakter,gyilok,PVP,Raidmint ahogyan ezt már többször is hangoztattam. De…..
Amnesys World Kereső kifejezések: 2009.01.04 02:27:17
Megdöbbentő hogy miylen dolgokra keresnek rá az emberek az interneten, és hogy az Amnesys World jön be^^Amnesys 2  cigányvadász 2 rosvell+51 2 x.white_angel.x 2 timi 1 scene 1 L.L.Junor+élete 1 skinheados+linkek 1…..
^^PlázaPicsa^^(az eggyik) 2009.01.02. 22:40:24 hát akkor ha akarod moncsih megcs azt kitörlöm a komcsit..azt ennyih..!!máskor nevezcsih pistikének..??!bocsikácskah ha megsértettem a személyih bigyuszkádat.deh tudod..PP vagyok..teh moncsih..a suliban is..deh nyugcsih én nemcsih…..
Amnesys World December 31. 2008.12.31 13:54:28
Mit is mondhatnék erről a napról.Ma van annak a napja hogy 2008-tól könynes búcsut véve belépünk a bizonytalan jövőbe 2009-be. Senki nem tudhatja mit hoz a jövő, de egyben biztos vagyok. Minden: szakadttechnosgyökérpatkányfaszkalapnyomorékkurvaribancgeci ma úgy be fog állni a…..
^^PlázaPicsa^^(az eggyik) 2008.12.17. 17:45:24 hát roland ennyit érsz szánalmas vagy..!ezt bárkih megmondjah..!csak féltékeny vagy ránk és aˇ"plázakandúrokra,metrosexuális"fiúkrah.!akik megtehetik h kiöltöznek..!és manapság meg kih nem jár plázábah..??a csövesek…..
Amnesys World Rolpak Blog 2008.12.16 15:17:00
Khm...van egy rossz hírem...Rolpak blogerrel volt egy úgynevezett veszekedésem. Azaz ő veszekedett velem:/ Minden baráti összefogás felesleges hogyha egy ilyen alapvető dolgon is összeveszünk. H Plázacica utálat. A történet a következő...Az osztályunkba jár pár olyan lány akit ő…..
Amnesys World virtuálisFÜGGÉS 2008.12.30 15:41:00
felkelsz, ránézel az órára. Átghondolod az egész napodat. Rájössz hogy ma nincsen semmi extra dolog amit megkéne csinálni. Reggeli biszbaszokon túlesve. Nekiállsz gépezni. Bizonyára sokan tapasztaltátok már ezt. Ez a post erről szól. Úgygondoltam szentelek rá egy kis időt, hogy…..
Mi is az a net kalózkodás?Bizonyára te is szoktál zenét letölteni pl:LimeWire, DC++ stb... segítségével.Hát ez már kalózkodás. Persze szükséges, kell. Mert nem mindenki engedheti meg magának hogy megvegye x ezer forintért azAdobe Photoshop-ot. Vagy egy operációs rendszert. Ezért…..
Amnesys World Morphine blog 2008.12.30 01:38:00
Hát mint láthatjátok változott a dessing ezt külön köszönöm Morphine-nakAki régi ismerősöm. és linkek közé bekerült a blogja^^Olvashattátok vagy nem...az ő blogjában hogy szókimondóan írok...(felületesen)hát igen...szeretek káromkodni basszátokmeg.most nincsen semmi egy…..
Kinek mi jut eszébe Brian Hugh Warnerről(Marilin Manson)?Sok embernek csak annyi hogy egy idióta kikenképű "köcsög".Sokaknak pedig épp az ellenkezője.Ismerjük azokat akik nem kedvelik és azokat akik igen.Akik utánozzák, Hasonlítanak rá.De ki is valójában Marilyn Manson?A…..
Hát eljött ennekis a napjaKarácsony van,megfogadtam hogy kedves leszek a mai nap foylamán.Ezt mindenki használja kiXDSzóval ma nem káromkodok bazdmeg.Kiváncsiam várom mivel lep meg a.....
Miről is szól ez a post?Az emberekről:Mi is a mai korban az ember? Egy gépiesített eszköz. Csak a teste talál társat lelke magányos marad. A végén meghal. az ősienk boldogan éltek. Akkor még nem az volt a divat hogy ki néz ki jobban.A másikk meg egy ember miylen jogon Ítélkezik a…..
Amnesys World Blessed Unholy 2008.12.20 20:54:14
Blessed Unholy a mai post címe ez. Másodjára is elnézést kérek azért hogy nemírtama  blogra... Tulajdnoképpen nem volt témámde MA.Rolpak Bloggerrel alkottunk valamit. Egy Darkwawe bandát... hogy ezt mért közlöm?Mert lehet hogy itt is találok tagokat akik szívesen…..
Nem személyeskedem... Nem írok intézmény nevet...anniyt mondok ahová járok....Nos néhány szó a tanárokról: Leadják az anyagot, és fegyelmeznek. Végülis ez lenne az ő dolguk. De ehhelyet NEM adják el az anyagot és kötekednek. Belekötnek a kinézetedbe, ruházatodba, zenei…..
Amnesys World Update 2008.12.15 17:27:00
Szereksztői csapatunk bővült Bughardt Lászlóval!A tegnapi "eszmecsere" után felkértem Lacit hogy legyen szerkesztő és mivel én az ő szemszögéből nem tudok írni ezért ő írhat a sajátjáról!fogadjátok szeretettel..
Tegnap, illetve nem csak tegnap. Egy idelye sikerült beszélgetnem eg ymagát Neonácinak(Új fasiztának) valló emberrel...Eddig normális személynek tartottam de a tegnapi beszélgetés után. Nem akarom megsérteni és az ő véleményét sem emrt mindenki véleménye ugyan oylan…..
Szép dolog hogy vannak oylan emberek akik feltétlen haza szeretettel bírnak(Hungaristák). AZ viszont már elkeserítő hogy Divatos a rasszizmus, hogy ez miből áll? Valami gyereket egy utcán megver egy ismétlem EGY roma. Onnatól kezdve ő rasszista, levágja a haját kopaszra mert ugye csak…..
Amnesys World Update 2008.12.14 21:16:00
Mint láthatjátoka Dessing változott, ez oka annak is hogy nem akarok hasonlítania  Rolpak Blog-hoz. Igaz Amnesys Blog elöbb volt(Billy Scream és Timi Scene Videó blog). De átadoma  Rolpak Blognak azt a Dessinget. Ha végre megtudom csinánlia  saját Dessingemet akkor azt…..
FIGYELEM EZ A POST A KÜLÖNÖZŐ STÍLUSOK POSEREIRŐL SZÓL,AKINEK NEM INGE NE VEGYE MAGÁRA...REKLAMÁLNI LEHET A toxichybrid@hotmail.com MSN CÍMEN...MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNÖMMagyarország..hmm..jó hely..VOLT...Magyarországról mit is tudnánk elmondani?6. Legszegényebb országKevés a…..
Amnesys World Poser,Faker,NetCeleb 2008.12.12 16:38:00
hmm...ugye stílusok vannak...és oylan emberek is akik próbálják utánozni a stílusokat ám nem sikerül nekik...olyan mértékben próbálják ezt csinálni ami már idegesítő..Emo Poser:hmm olvastam egy cikket...hallotam a tévében...mostantól kezdve 'emós' vagyok, vagy esetleg valamih…..
igen bocsánatot kérek azért hogy nem írtam egy ideje...de tulajdon képpen ennek több oka volt! Nem tudtam mit írni, lefoglalt a tanulás, és van kismillió dolgom még a gépen pl, VF,HD, és egyik Dark haveromnak(Poison W.) webet szerkeszteni...amint kész lesz belinkelem....…..
Sok ember hisz a paranormális dolgokban, Bevallom én is...Szellemek,Ufok,Kísértetek,Vámpírok stb...A mai világban ebben már kételkedni lehet, egyrészt ott vannak a tudósok akik 'mindenre' magyarázatot adnak azaz a szkeptikusok másrészt azok akik hisznek bennede ott van Rosvell, az…..
Most komolyan, belegondolva.Egy vén dagadt buzi bemászik hozzátok éjszaka/azaz betörik a házatokba/és ajándékot hagy..amin ráadásul Ő van, mia  faszt kezdjek vele? Nem elég, hogy betört hozzám...még a saját képmását is oda adja...Há bazdmeg, én se adok neked képeket…..
Amnesys World újítás 2008.12.04 19:28:00
a Dark Bloggerség beindul Timi társszerkesztő illetve besztem segítségével...ezentúl eltörpül a személyesség és !!!!SZÁMUNKRA!!!! fontos dolgokkal fogunk foglalkozni, persze egy kis személyesség mellet mert az nem amrad el x)továbbá az én(ToXic_Candy régebben Dr0p_DeaD) álltal…..