Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szióka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csokor a kézbe, öltöny a testre Igen a szájba, fátyol a fejre... Bólogattunk nem is olyan régen a Rádayban az Üllői úti fuck zenekar egyetlen - ám örök - slágerére. Hát tessék - elértük azt a kort, amiben már manapság is illendő lenne megállapodni, elkötelezni…..
szióka 2009.06.10 13:43:41
@Magenta: látom magam elött a tipikus anyakönyvvezetőt. Középkorú kissé molett hölgy, dauerolt rövid haj, a mellén keresztbekötött nemzetiszinű szalaggal olyan, mint egy rúd Pick-szalámi
Autózás a városban Olyan, mint a moziban Forog a film, nem unatkozunk... (Korda György - Autózás a városban) Ma olyat kaptok, hogy nyulat fogtok. Szióka fantázianevű kedves olvasónk ugyanis összeállított számunkra egy kiskáténak is beillő fogalmazást a négykerekűek…..
Na helló, szia, szevasz, van nálatok terasz? Csángó brékesek, szevasztok! Otthon szülő anyukák, szevasztok! Józsi korábban kellően kivesézte a családcentrikus nők témakörét, akiket úgy említ a szakirodalom gyakran, hogy szivolák. Ők azért hagyják a klasszikus női szerepet…..
szióka 2009.06.04 16:46:11
@klingon: "ez a placentaeves komolyan letezik?
es hogy, nyersen? vagy jol atsutve tejszines-fokhagymas martassal?

Válasz erre

utána desszertnek rá-rántotta
Modorosblog Modoros alkoholizmus 2008.11.16 12:06:00
Inni mindenki szeret: itt sosem döntő az iskolázottság, életkor, társadalmi elhelyezkedés, lakhely. Eltérések azért akadnak bőven, de végérvényben mindegy, hol és hogyan iszunk, az alkoholbevitel és annak járulékos hatásai sowieso megtörténnek.Kezdődik mindez ugye tizenévesen,…..
Modorosblog Haverok, buli, Fanta... 2008.11.15 15:02:00
A modoros emberek többsége nagyon szereti a partikat, szereti élvezni az életet, esetleg a mának él (Carpe Diem), hiszen egyszer fiatal. Lesz majd nagy ereszd el a hajam (köszi, pixelatedbear) Isznak majd nyírségi guggolósat Mindent szeret, ami a-val kezdődik (szándor,…..
szióka 2008.11.17 15:28:49