Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ttennis

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fél év múlva megszűnnek a kollektív szerződések a Népszabadságban – hallotta meg a Bécsi út felől repülő madarak szomorú hangját az Antagon. Ennek fontos részei a fizetéseket és a végkielégítéseket szabályozzák (szabályozták), például inflációkövető…..
A nyakkendőtlenített, a fogyókúrázó, és ezentúl másképp politizáló Vágó István cirka másfél év után tért vissza a képernyőre, ennyi ideig dekkolt parkolópályán, de legalább keményen fizettek neki a parkolásért, állagmegóvás és persze bársonyborítású…..
Budapest, 2009. május 8., péntek (OS) - Horn Gábor, az SZDSZ kampányfőnöke a mai napon az alábbi levelet juttatta el Ofir Venturának, Tito Ortiz jogi képviselőjének. Tisztelt Ofir Ventura úr! A magyarországi sajtóban a napokban megjelent hírek szerint Tito Ortiz küzdősport-bajnok a…..
Megkaptuk az első levelet, amelyben olvasónk egy régebbi politológusi tévedésre hívja fel a figyelmet. Ágh Attila professzor 2008. január 30-án a Klubrádióban Orosz József kérdéseire válaszolt a közelgő népszavazással kapcsolatban. A Budapesti Corvinus Egyetem tanára a…..
Mire vágyhat egy politikus? Nőre? Pénzre? Hatalomra? Ugyan. Minden politikus életének álma egy "független" "kutatóintézet". Nem olyan, amelyik párthoz vagy ideológiához kötődik, hanem amelynek egyetlen feladata a politikus személyének védelme. De úgy, hogy azt…..
Most képzeljük el Demján Sándor hangjához Alan Rickman dühödt arcát. És akkor a torzszülött foglalkoztatási konstrukció strukturális reformja azt jelenti, hogy ki kell rúgni százezer közalkalmazottat, mert százezer munkanélküli-segély kevesebb, mint százezer tanári-ápolónői…..