Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KokoDub

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az 54 éves Nyugat-Németországban született Bruce Willis filmjei közül legalább egyet mindenki látott, nemcsak azért biztos ez, mert termékeny, hanem, mert több, ma már "kultikus" darab fűződik a nevéhez és nem oktalanul, mert bár, nem az a tipikus ezrarcú színész, de…..
Folyékony Kenyér Nemzeti Placc 2009.07.03 08:01:00
Nagy híve vagyok minden ad-hoc kerthelyiségnek, a legjobb az lenne, ha a boltban lehetne kapni kerthelyiség-szettet, székekkel, asztalokkal, pulttal, sörcsappal, és aláírandó szerződéssel valamelyik ital-nagykereskedés felé, amit bárki bárhol felállíthatna, híd alatt,…..
A Folyékony kenyér lassan, de biztosan elkezdett csorogni, voltunk gyárlátogatáson, átvettük az alapvető elméleti anyagot, nekiláttunk, hogy meghódítsuk a sörkóstolás művészetét, és utaltunk receptekre. Továbbá szorgalmasan járjuk a sörméréseket és kíméletlenül…..
Még friss, még meleg, még egyáltalán nem volt időm tesztelni. Egyelőre iderakom a linket, hosszabb értékelés később jön. Úgy értem, napokkal később, időbe telik kitesztelni a sok finomságot, amit hazánk büszkeségei belepakoltak. És most álljon le a munka az országban...
A címben szereplő furcsa szavak írül íródtak (hehe), és szó szerinti fordításban annyit tesznek: Írország Békeőrsége. Igen, a szerző (nem is annyira) titkos kedvencét, az ír rendőrséget, a szerintem legpolgárbarátabb és legrokonszenvesebb rendfenntartó szervezetet röviden…..
"Nem is olyan szar, ha tudod, hogy másnak legalább annyira" sorozatunk újabb tagja azt mutatja meg, hogy a szerencsétlen Magyarország elé állandóan bezzegpéldának állított Írországban még rosszabb banki ügyfélnek lenni, mint itthon. Egy példa nem példa, de azért jól…..