Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csabix95

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
János elküldte ezt a képet azzal, hogy már a Marine Heavy Gunnert is árulják újságosnál. A képet elnézve viszont feltűnt valami bibi. Ti megtaláljátok? ;)  ..
Bizony, holnap este már meg is lesz a nyertes. A kérdés: Hány videómban látni a Herthás sálamat?Kis tipp: Clip Show, Szarjátékos zeneklipek is beleszámítanak!A helyes választ küldd el az e-mail címemre így:neved_kvízNyeremények: Heavyweight Thunder / Ski Park Manager / Grand…..
Kedves mindenki. Ahogy láthattátok a múlt héten, két játékot is ki kellett szelektálnom a páciensek közül (Road to Fame, Grand Touring), úgyhogy kis csúszásban vagyok emiatt. De sebaj, az ilyenekre tartogattam egy játékot, amit tavaly vettem 250 forintért.(Erről bővebben itt)…..
Fido egy érdekes dolgot fedezett fel az új Call of Duty-ban. Már a legelső részben kicsit kínosan lekopizták az "Ellenség a kapuknál" film csatajelenetét, de most már úgy látszik, hogy vállalják is a másolást. Ugyanis a pályán Jude Law hasonmása megtalálható, aki…..
Carpenter92 csinált egy videót pár érdekes bugról. Az összes játék ami benne szerepel 2008-ban jelent meg. Pókember igazán elmehetne ballerinának. ..
Ádám küldött nekem egy Tescos kiadású "Grand Touring" nevű játékot. 98-as a játék, szóval korántsem mai darab. Ahhoz képest meglepően jó volt a grafikája és úgy egyébként sem tűnt fel komolyabb probléma. Talán az, hogy meglehetősen nehéz egy játék. Arcade…..
csabix95 2008.11.17 13:30:20