Regisztráció Blogot indítok
Adatok
czefre

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És a két eset nem függött össze egymással. Sietve igyekszem megnyugtatni az olvasót, senkinek semmi baja nem lett, ahogy a filmek végén szokás mondani, a jelenetek rögzítése közben élő állat nem szenvedett sem maradandó sem bármilyen sérülést. Péter fiam és a feleségem is…..
Agyhugykő Rövidítések 2009.05.03 10:07:54
Egyes szavakról az átlagembernek fogalma sincs hogy milyen rövidítéseket takarhatnak... A mai poszt zekről igyekszik lerántani a leplet.PINA - Pálinka Ivó Nemzeti AlakulatFASZ - Fiatal Alkoholisták SZövetsége / Feltörekvő Amishok SZövetségeCSÖCS - CSángó Önképző CSoportPÖCS -…..
Sagipe ismét küldött képet asztaláról (régi) ezzel a levélkével:Nálam is történt egy kis változás az elmúlt időszakban :DEzen a képen több infó van mint az előzőn, így nem lesz nehéz kitalálni ki lehetek, mivel foglalkozom.További sok sikert a bloghoz, nekem nagyon tetszik,…..
Megtörtént az, amit már réges-régen meg kellett volna lépni, de nem volt rá törvényi felhatalmazás. Egy 2008. októberi rendelet ugyanis beletette a szállópor értékét is a hatályos rendeletbe, így ha két egymást követő napon az értéke meghaladja a 100…..
czefre 2009.01.11 13:22:35
@AttentoRedaz:

csak 1 kérdés ehhez:
az önkormányzat rendeli el a riadót, akkor ők miért is mentesülnek ez alól? nem az lenne a normális hogy akkor ők is páros/páratlan elven közlekedjenek?vagy én vagyok a teljesen hülye hogy arra gondolok ilyen esetben ők mutatják a példát, hogy is kell ezt csinálni?
Agyhugykő Reggeli zuhany 2008.11.23 13:08:00
Imádok délben kelni és még most is csak a reggeli zuhanyzás gondolatával kacérkodok, mellette náthás vagyok mint az atom. A videó csak okulás, hogy ilyenkor miért ne zaklassák az embert Köszi Szandra a videót :-)..