Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blezersugar

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pearl  Jam, 1996. november 17., Budapest Sportcsarnok Ülőhelyem volt, így egy színházi távcső segítségével vettük szemügyre Eddie tokáját és  Jack Irons öreges dobolását. A Red Hot Chili Peppershöz hasonlóan a Pearl Jam is csak egyszer járt eddig Magyarországon,…..
blezersugar 2010.02.05 21:08:11
Annak örömére, hogy idén ősszel nálunk játszik az Alice In Chains, bemutatjuk a legújabb klipjüket is, amit a Check My Brainre készített az az Alex Courtes, aki eddig olyanokkal dolgozott, mint a U2, vagy a White Stripes. Maga a videó nem szól semmiről, de az kiderül belőle (persze…..
Pár éve már lett volna egy Alice In Chains-koncert Budapesten, de az az érdeklődés hiányában elmaradt, viszont ellenben az akkori nosztalgiahangulatú körúttal, most friss lemezt is bemutat majd a zenekar, aminek eredeti énekese 2002-ben halt meg drogtúladagolásban. Sok rajongó szerint…..
 A toplistagyáros Forbes magazin (kedvencem tőlük a világ 15 leggazdagabb kitalált embere, élén Dagobert bácsival) a napokban összeállította a legélhetőbb városok listáját.  A New York-i magazin top 20 városa közt egy USA-beli sem szerepel, az élen pedig Bécs végzett.…..
blezersugar 2009.05.04 01:15:06
@kutyacica:

San Diego-val 100%-ig egyetértek, volt szerencsém meptapasztalni. Oriasi varos, es amerikai nagyvárosokhoz képest gyonyoru, massziv forgalommal amit meg se erzel az allando óceáni szél miatt. A tomegkozlekedes abszolute rendben van, bar ott ugye az auto az elsoszamu, es maga a hely sem drága és szinte mindig sut a nap.....:-)

Ghymes @ Papp László Sportaréna, 2009.01.10. Állítás: azért megyünk el egy adott koncertre vagy bulira, mert a) ismerjük és kedveljük az előadót; b) sok barátunk megjelenésére számítunk. Hipotézis: elméletileg az előbbi tételek nemteljesülése esetén is élvezhetünk egy…..