Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szonyiv

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nem is olyan szar, ha tudod, hogy másnak legalább annyira" sorozatunk újabb tagja azt mutatja meg, hogy a szerencsétlen Magyarország elé állandóan bezzegpéldának állított Írországban még rosszabb banki ügyfélnek lenni, mint itthon. Egy példa nem példa, de azért jól…..
szonyiv 2008.11.17 12:13:14
Kedves Zsolt!

Én már több mint 1 éve vagyok az AIB ügyfele Írországban, de ami itt van azt össze se lehet hasonlítani azzal a szarakodással, amit otthon csinál pl az OTP.
Számlát nyitni tök egyszerű, nem kell hozzá DNS vizsgálat, meg személyi, meg lakcímkártya sem...
Nem kell fizetni a számlavezetésért, pénzfelvételért. Mi rendszeresen utalunk haza, internetbankingon keresztül és semmiféle adatokat nem kell leadni előre a banknak. Csak beülnk a gép elé, pár katt és már megy is a lóvé, amit ugyebár középárfolyamon váltanak majd, ami nekünk igencsak jó. A pénz kb 5 nap alatt megérkezik az OTPs számlára HIÁNYTALANUL!!! Szóval itt sincs kezelési költség.
Ja és mielőtt szarrá dicsérnénk a magyar bankokat itt egy sztori: nyáron otthon voltam, előtte utaltam haza pénzt, jött az sms (az az áldott sms, van de minek?), hogy megérkezett a pénz. Hűha, akkor irány az OTP, lehet mit költeni a nyaraláson. OTPs kártyám sajna nem volt, mert a kedves bank elelejette küldeni az újat, így csak személyesn próbálkozhattam a pénzfelvétellel. A nyanya a pult mögött nem adta oda a pénzem, mert nem volt nálam a szaros laminált lakcímkártyám. Csak szélyire ő nem ad ki pénzt, hát hülye lenne. Én is hülye voltam, hogy azt hittem ilyen könnyen hozzáférhetek a saját pénzemhez, amiért én güriztem meg és a szemét OTP meg cseszett odaadni. Akkor ott újra rájöttem, egyelőre még jobb távol maradni kicsiny kis hazámtól.