Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nimzo

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az érintettek szerint fideszes provokációk a Szilvásy és a szélsőjobb, Hagyó és a Stasi, Gyurcsány és a Gazprom kapcsolatáról értekező blogbejegyzések...
w Zárt osztály 2009.02.21 06:00:00
Patrióta gazdaságpolitika lesz mostantól; eddig ugyanis valamiért nem az volt, de majd most megpróbáljuk. A patrióta politika pedig olyasmi, hogy megmondjuk a Tescónak, mától nyolcvan százalékban áruljon magyar élelmiszert. Az még majd eldől, hogy ezt méterben, értékben vagy…..
w Igény, az volna rá 2008.12.17 06:14:00
  Na, kuss lesz a bakancsoknak. Fasizálódni tilos. Pedig a gárda jó dolog.   Szorosan kapcsolódik: Challengeland..
Most képzeljük el Demján Sándor hangjához Alan Rickman dühödt arcát. És akkor a torzszülött foglalkoztatási konstrukció strukturális reformja azt jelenti, hogy ki kell rúgni százezer közalkalmazottat, mert százezer munkanélküli-segély kevesebb, mint százezer tanári-ápolónői…..
nimzo 2008.11.17 12:29:43
Vannak még betonfejű komcsik.Mint tudjuk a beton nem alakítható. Amit az elkészítésénél beletápláltak, az marad benne. Lebomlásáig nem tud változni. Ilyen a baloldali agy is.Tulajdonképpen egy kicsit kényelmes is ilyen aggyal létezni.Nem kell a tényekkel foglalkozni, csak az eredetileg betáplált direktívák szerint kell viszonyulni mindenhez.A bal agy másképpen látja a világot, mert a történések nem befolyásolják a benne megfogalmazódott eszmeiséget.Nem olyannak látja amilyen, hanem amilyennek látni akarja.Ha baloldali embert lát, azt szeplőtelennek lája(tudja!).Ezért az össz. balos agy úgy látja nagy kalandor vezetőnket, mint egy szentet.Ha hazudik; ötletes.Ha a közvagyonból összeharácsolja a milliárdjait a mi rovásunkra;ügyes.Ha Ő viszi ki a pénzét off shor cégekbe, akkor az törvényes.Ha a hazudozás már permanens; kreativ a főnök.Mert még mindig baloldalinak látja és az szent dolog.Ilyen balos aggyal van megáldva(?) a cikkíró is.Nem tudom a nevét, de nem nézek utána. Nem fontos.Nem az zavarja őt, hogy nagy szellemi vezére nap, mint nap hazudik(ez a fent leírtak szerint rendben lévő cselekmény), hanem az a probléma, hogy van aki ezt mindig észreveszi.Sőt, el is mondja!Mivel a hazugság állandóan újratermelődik,
Szíjártó újra elmondja, hogy újra hazudtak nekünk.(Micsoda ember?).Nálam sokkal okosabb emberek mondogatják mostanában:elveszítjük értékeinket.(a cikkíró kedvéért:nem a pénzről van szó).Az értékítélet hiányáról.És ilyen erkölcsi minuszos emberek kaphatnak publikációs lehetőséget.Ez az ami nekem nem unalmas, hanem szánalmas.Egyébként Marx mondta: minden társadalom megteremti a maga burzsoáziáját.Hát most itt van nekünk a legundorítóbb.